Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות על - אפילו בלבנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצטרך להמתין בסבלנות עד שמדינת ישראל תכיר בענף הרכב כענף ספורטבי ולא יקראו לנהגים עבריינים , ואז אולי המיסים יהיו שפויים, ונקבל עידוד ביבוא אישי במקום בירוקטריה והגבלות מוגזמות.

עד בא המשיח אמן!!!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאילו הנהג הישראלי שקונה R8 או פורשה או אפילו רכב ספורט אחר, קונה אותה כדי לעלות על האוטובאן של כביש 6 או איזה מסלול בבית שאן,"תעשה לי טובה",90% אם לא יותר מהישראלים שקונים רכב ספורטיבי יפה זה רק בגלל ה"שופוני" ולא משהו אחר.

תפסיק לקנא,שם יש להם שוק פתוח והמכוניות נמכרות במחיר נורמלי לא כמו בארץ

לו היו פה מחירים נורמליים לרכבים,והיתה בכלל דאגה להעיף את הגרוטאות מהארץ,תאמין לי שהיינו רואים הרבה מכוניות אקזוטיות בארץ,כי לא חסר עשירים בארץ,ואני מאמין שיש הרבה יותר עשירים בארץ מאשר בלנון.

נכון, אני מקנא בלבנונים כי יש להם כמה למבואים ופרארי במדינה, כי באמת מעניין לי את המרווח בין האשכים הרכב שבו נוסע קמצוץ של פרומיל מהאלפיון העליון, בין אם מדובר בלבנון, ישראל או איי סיישל. הלוואי עלינו השוק החופשי של לבנון, יחד עם המיליציות של החיזבאללה ומשמרות המהפכה שמסתובבות שם, תנו לי את זה ואיזו תצפית שבועית עלאי זה שלוש פרארי באיזור מגדלי אקירוב ואני אוכל למות שמח כמו חזיר בערימת חרא.

ואם אחרי כל אלו עדיין לא הבנת את תוכן ההודעה המקורית, הפואנטה שם הייתה שקניה של למבו בצבע טורקיז זוהר או בוגאטי בצבע ורוד לא מראה על טעם במכוניות או אהבת נהיגה, היא מראה בעיקר על גודל הכיס של הקונה שמושפע מסרטים ורכבים שהוא רואה בוילות אצל חבריו בדובאי או בפרברי יוקרה של ביירות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
...אפילו לשכנותינו הערביות יש לא מעט מכוניות על....

על דאגה,בקצב הזה צה"ל יעשה להם טיפול 10 בקרוב:-D

Shift happens!:roll:

פורסם
מאיזה דגם הפרארי שהופיעה אחרי הלמבורגיני עם הג'נט של הפוקוס?

אגב אני מת על הג'נט הזה...וכמובן על כל האוטו המדהים הזה....חלום רחוק...:cry:

אתה מודע לעניין שזה לא באמת ג'אנט של פוקוס,כן ?...

מייק אני לא ממש מסכים עם הטענה שלך, אנשים לא טורחים להתעסק בכל הקטע של היבוא אישי, הם מחפשים להגיע לקנות ללכת, בגלל זה גם הם קנו את הR8 שהייתה להם באולם תצוגה, לפני זה לא חשבו לקנות אותה, במחיר של הR8 הם יכולים להביא גם F430, אבל הם לא עושים את זה,...

ה-F430 לא מתומחרת כמו R8 וגם לא פונה לאותו שוק שאליה פונה ה-R8,בדיוק כשם שה-R8 לא פונה לאותו שוק שאליה פונה אחותה התאומה (הגאיירדו).

לגבי הייבוא האישי,לא מעט אנשים מביאים היום רכבי יוקרה בייבוא אישי,הטעות שלך בסיסית ביותר:

למרות שהם מביאים אותם בייבוא אישי,הם לא מתעסקים עם זה,הם פשוט פונים לחברות ייבוא אישי פרטיות,משלמים להם את העמלה שלהם ומביאים את הרכב.

דבר נוסף שאנחנו לפעמים טועים בו זה הנושא של המיסוי על רכבים בארץ,נכון,הוא גבוה מאוד,אבל יש לא מעט מדינות בהן המיסוי דומה ועדיין רכבים חדשים נמכרים במחיר זול משמעותית בהשוואה לארץ הקודש.

רוצה דוגמא ספציפית?

בהונג קונג אתה יכול להביא היום S5 חדשה מהסוכנות תמורת כ-400K שקלים עם כל התוספות האופציונליות.

כמה אותה מכונית בדיוק תעלה לך בארץ הקודש ?

המיסוי בארץ ובהונג קונג זהה,על רכבים חדשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה מודע לעניין שזה לא באמת ג'אנט של פוקוס,כן ?...

ה-F430 לא מתומחרת כמו R8 וגם לא פונה לאותו שוק שאליה פונה ה-R8,בדיוק כשם שה-R8 לא פונה לאותו שוק שאליה פונה אחותה התאומה (הגאיירדו).

לגבי הייבוא האישי,לא מעט אנשים מביאים היום רכבי יוקרה בייבוא אישי,הטעות שלך בסיסית ביותר:

למרות שהם מביאים אותם בייבוא אישי,הם לא מתעסקים עם זה,הם פשוט פונים לחברות ייבוא אישי פרטיות,משלמים להם את העמלה שלהם ומביאים את הרכב.

דבר נוסף שאנחנו לפעמים טועים בו זה הנושא של המיסוי על רכבים בארץ,נכון,הוא גבוה מאוד,אבל יש לא מעט מדינות בהן המיסוי דומה ועדיין רכבים חדשים נמכרים במחיר זול משמעותית בהשוואה לארץ הקודש.

רוצה דוגמא ספציפית?

בהונג קונג אתה יכול להביא היום S5 חדשה מהסוכנות תמורת כ-400K שקלים עם כל התוספות האופציונליות.

אני לא חכם גדול, אבל גם לא כזה מטומטם...אני מקווה:roll:

פורסם

550K לפני "הנחת-כסף-על-השולחן".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
550K לפני "הנחת-כסף-על-השולחן".

550K שקלים אתה מתכוון כנראה לגירסא די בסיסית ולא גרסא FULLY LOADED.

ועדיין,הפער בין 550K שקלים לבין 400K שקלים לא קטן ב-כ-ל-ל,ליתר דיוק מחירה בארץ יקר ב- 37.5% ממחירה בהונג קונג.

לגבי זה שניתן לקנות ב"צירוף מקרים הנכון" S5 במחיר שקרוב ל-400K שקלים,אולי,אבל אל תשכח שלא אנחנו המצאנו את הגלגל, גם בחו"ל יש כאלה הנחות.

400K שקלים זה המחיר שתשלם היום עבור S5 בהונג קונג בסוכנות לפני הנחת פנים יפות\רגליים ארוכות\חזה שופע\מזומן\צירופי מקרים נכונים.

אם מדברים על צירופי מקרים נכונים,יצא לי כבר לראות S5 שהיה עליה שלט "ALMOST NEW!!! ONLY *** KM!!!"

ה-*** מייצגים את המספר התלת סיפרתי שהרכב עבר,לא זוכר במדוייק כמה אבל זוכר שזה היה מתחת ל-500 קילומטר.

המכונית שנדרש על אותה כחולה מדהימה עמד על 350K שקלים,לפני הנחות.

פורסם
כשמדינות כמו איראן ממנות את תקציב הביטחון שלך, אתה יכול לאפשר לאזרחים לנשום מעט לרווחה.

איך אתה יודע?

מעולם לא קרה שבעל שליטה שממומן עלידי גורמים איסלמיים (ולא רק) קיצוניים איפשר לאזרחים לנשום לרווחה, זה תמיד ההיפך.

פורסם

הנה עוד סיבה למה שם יש וכאן אין.

אוקיי נניח ואתה בן אדם עשיר שחי בישראל.

בא לך פתאום מרצ'לגו או אנזו.

(מאחל שלכולכם יהי אגב :wink:)

קנית , יופי תתחדש!

נווו... ו... עכשיו מה?

תחנה אותה חניה תל אביבית??

אוטו שהוא יותר רחב מריינג' רובר או יותר ארוך מפורד טרנזיט?

תתן לה לאכול 100 ליטר דלק על איזה פקק באיילון?

חד וחלק אין מה לעשות עם רכבים כאלה בארץ!!!

אם היום בונים כאן כביש מהיר מיוחד כמו האוטובאן.

או מסלול כמו לגונה סקה שמאפשר כניסה חופשית.

אז למה להם לבוא לכאן שיש להם הכל שם מעבר לים, ובלי כל המיסים המטורפים האלה?

תודו אנחנו במדבר מוטורי.:-(

צריך שר תחבורה חולה הגה ועם חזון.

פורסם

הפסקה הראשונה של מה שכתבת היא בעייתית.

בלונדון אין מצוקת חנייה? יש ויש. ובכל זאת רואים שם מוצ'ילאגו כמו מזדה 6.

בלונדון אין פקקים? יש ועוד איך. ובכל זאת אנשים נוסעים שם עם האנזו שלהם בסופי שבוע.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים שמכונית על יותר רחבה מריינג' רובר ויותר ארוכה מטרנזיט....

ידידי,מדובר בשירשור על רכבי על,לא על מיניבוסים.

פורסם

מאיפה הבאתי?

קח דוגמא את השתיים האלה המרצ'לגו או האנזו.

המרצ'לגו היא ברוחב של 2022 מ"מ.

האנזו היא 2035 מ"מ

הריננג' רובר הוא 2004 מ"מ.

לא מאמין לי? חפש בגוגל .

וגם אם יש להם פקקים, עדיין יש להם שם מסלולים נחמדים לימי ראשון לשמוע את המנוע שואג.

לאן תיקח אותה לפה? למסלול המצ'וקמק הזה בערד?

מהירות נורמאלית אי אפשר לפתח שם.

פורסם

ידידי,

למרות שעל הנייר הרוחב שלהן גדול יותר מאשר של ריינג' רובר,בוא לא נשכח שהרוחב ברכבים נקבע לפי הנקודה הרחבה ביותר ברכב,במקרה של הריינג' רובר באמת כל הרכב פחות או יותר באותו רוחב,במקרה של מכוניות העל זה ממש לא המקרה, התחת אצלהן באמת רחב אבל רק התחת,הפרופורציות שלהן ממש לא מקבילות או דומות לאלה של ריינג' רובר.

אתה כותב עליהן כאילו מדובר באיזה האמר H1.

הרכבים הנ"ל חונים בחניות סטנדרטיות לחלוטין,אל תטעה.

מי שיש לו כסף להרשות לעצמו אנזו או מורצ'אלגו לא מודאג מכמה היא תאכל בפקק.

יש בערוץ דיסקוברי תכנית שהפרומו שלה אומר:

"אם אתה שואל כמה המכונית הזאת עולה,סימן שאתה לא יכול להרשות אותה לעצמך".

זה משפט מאוד חכם כי מי שיכול להרשות לעצמו את המכוניות על האלה לא מוטרד משאלות כמו כמה המכונית עולה או מה הצריכת דלק שלה,הצורת חשיבה שלו שונה כל כך ממה שאנחנו מכירים.

יש לי חבר שיש בבעלותו למבורגיני גאיירדו ספיידר וגם נסעתי בה כמה פעמים,רכב מדהים.

לפני בערך חודשיים או שלושה ראיתי תמונות שלו ליד למבורגיני מורצ'אלגו חדשה,היא עוד היתה עם מעין לוחית רישוי תלוייה כזאת עם שרשרת,כמו הלוחיות של רכב "במבחן",הבנתי שזו הרכישה החדשה שלו,אז התקשרתי אליו ואמרתי לו שיתחדש ושאני מחכה לסיבוב ואמרתי לו שהרכב מדהים אבל גם הקודמת היתה מטריפה.

אז הוא שאלה אותי בתמימות "מה הכוונה שלי כשאני אומר לו "הקודמת" ", אז הסברתי לו שהתכוונתי לגאיירדו שהוא מכר, אז הוא צחק ואמר לי "אה, לא מכרתי אותה,קניתי את המורצ'לגו בנוסף".

זו הכוונה שלי כשאני כותב שצורת החשיבה שלנו שונה,אני יצאתי מראש מנקודת הנחה שהוא מכר את הגאיירדו כי הרי "מה הטעם להחזיק 2 מכוניות כאלה", הוא לא עשה שיקולים כאלה,השיקולים שלו היו שהגאיירדו באמת מטריפה,כיף לאללה לנסוע איתה 200 קמ"ש עם גג פתוח,אבל גם המורצ'לגו צריכה להיות מגניבה,אז יאללה,נביא את שתיהן.

הגאיירדו שנת 2008, המורצ'לגו שנת 2009,כשאנחנו נוסעים למפגשים של המועדון הוא נוהג בלמבו אחת ונותן לאחד החברים שלו לנהוג בלמבו השנייה.

פורסם

מי לעזאזל קונה מזראטי בצבע צהוב "איביזה ספורט"!?

פשוט לירוק על המונה ליזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...