Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית מרצדס ? יש. ב.מ.וו ? אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר מהבקור בצרפת במוו סדרה חמש שחורה (או חום כהה. משהו בסגנון), שהיית "semi" מונית, ז"א לא היה עליה שום קישקוש או מס' טל' שמסגיר שזאת מונית, אבל על הדאשבורד היה סמל כמו שיש למוניות בארץ על הגג, והיה כתוב עליו TAXI. אחרי זמן מה בא הבעלים של הרכב, התניע את האוטו, הוציא סמל זהה לזה שיש לו על הדאשבורד, ושם אותו על הגג. הסמל על הדשבורד נדלק לצבע ירוק/כל צבע בהיר ודומה, והוא נסע לשלום.

פורסם

בתחילת שנות ה-90 קמור שיווקה מספר סדרה 5 טורבו דיזל לשוק המוניות, אבל אני זוכר שהשמועה היתה שהן לא היו אמינות דיין וקמור לא חזרה על הניסיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואף אחד לא רשם על כמה מוניות S350 ו-S500 שמסתובבות בארץ :-)

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם
אני יודע שלמרצדס יש יבואן נוסף רק למוניות (יחיאל מזור אאל"ט) שלא קשור ליבואן הרגיל ומוניות קונים ממנו.

כנראה שלא קם אחד כזה לב.מ.וו

אני לא יודע מאיפה הבאת את האינפורמציה השגויה הזאת,אבל יחיאל מזור לא יבואן ולא נעליים...

יחיאל הוא סוכן ויש לו זיכיון למכור מוניות בירושלים. הוא כפוף לכל דבר ועניין ישירות לכלמוביל.

גם לקיה יש סוכן דומה באיזור התעשיה בחולון וכמעט רק ממנו קונים מוניות.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
לאבא שלי יש עכשיו אודי שחורה עם כבוד רצחחחחח והוא מחפס משו שיהיה ככה במקום... אני אמרתי לו שיקנה BMW אבל הוא אומר שזה בעיה למה הוא לא מוצא משומשת.. אי אפשר חדש כי המזדיינים ממס הכנסה לא נותנים לחיות... וכמעט שחכתי הוא חייב!!!!1 שהאוטו יהיה משוריין למה אוייבים לא חסר ברוך השם... כסף לא חסר עלינו חחח

הוא נעול על מרצדס אבל אני לא רוצה למה אין עליה כבוד... אבל הוא אמר לי שבגלל שעבדתי הרבה זמן בעסק בחופש הגדול הוא יקנה מה שאני רוצה אז באתי לשאולללל

.

זאת הסיבה שבמוו לא עושים מוניות בארץ - לשמר את קהל הלקוחות

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אין מוניות ב.מ.וו ממספר סיבות:

1. היבואן לא פונה לשוק הזה משיקולי תדמית ולכן לא נותן הנחות ותנאי תשלום שמתחרים במרצדס (או בסקודה)

2. באמצע שנות ה- 90 היה נסיון עם מספר מוניות 728 שעשו המון צרות ולכן גם הנהגים וגם היבואן נכוו.

3. ב.מ.וו הוא יותר רכב לנהג מאשר לנוסע, יש פחות מקום לרגלי הנוסעים ובתא המטען יחסית למרצדס (אם נתעלם לרגע מה-C החדשה של השנתיים האחרונות שהיא פיצפונת). ה- E לדוגמא, מרווחת בהרבה מאחור יחסית לסדרה-5.

פורסם

אני בשוק שרז יכול לשאול אותנו משהוא.

למרצדס יש מסורת ארוכה של בניית מוניות כולל מוניות מפורסמות של שלוש שורות. ישנו SPEC מיוחד למוניות עם כסאות סקיי ושאר דברים שהולכים רק במוניות.

בארץ יש מוסכים מיוחדים שמבינים אופי עבודה של נהגי מוניות ומשחררים מכוניות מהר. מרצדס יודעת ומבינה במוניות. באינהם זהו פלח שוק לגיטימי יחד עם משאיות ואוטובוסים.

מאידך גיסא, במוו לא משחקים בשוק מוניות מחשש לפגיעה בתדמית שלהן כמכונית לנהג. היה נסיון של קמור להכנס לשוק זה בעזרת 530D אבל הוא הופסק מהר מאוד כאשר הדבר נודע במינכן.

פורסם

שיקולי התדמית אולי נכונים, בקשר למרווח לא נראה לי שזה המצב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תמונה אחת שווה אלף מילים...נלקח ממוטוקאר.

38_5.JPG&width=600&height=400

איציק אתה צודק, ה-S40 נמכרת עם מנוע דיזל.

פורסם
בתחילת שנות ה-90 קמור שיווקה מספר סדרה 5 טורבו דיזל לשוק המוניות, אבל אני זוכר שהשמועה היתה שהן לא היו אמינות דיין וקמור לא חזרה על הניסיון.

את מוניות הב.מ.וו E34 524 TD ייבאו לארץ רסקאר, היבואן הקודם ולא קמור.

למרות המוצא הגרמני והמפרט המפתה, המכוניות הללו הפגינו אמינות איומה וחוסר התאמה מוחלט לאקלים הישראלי, ותוך פרק זמן קצר הן אוזרחו או נישלחו לפירוק, מאחר ובאותה תקופה היו חייבים להסב את המכונית למנוע בנזין.

גורל דומה עבר על האופל אומגה TD ששווקה כאן בתחילת שנות ה 90', ואפילו בגירסת 7 נוסעים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כשהייתי במינכן לפני כמה שבועות, לא רק שראיתי מוניות ב.מ.וו סדרה 7, היו שם גם מונית קרייזלר M300!! :shock: ומונית ביואיק אם זכרוני אינו מטעה אותי.

*אבל מצד שני זאת גרמניה, אז לא היה מפתיע גם לראות מונית מתוצרת פורשה ללקוחות ממהרים במיוחד :-P.

פורסם

gadik6כשהייתי במינכן לפני כמה שבועות, לא רק שראיתי מוניות ב.מ.וו סדרה 7, היו שם גם מונית קרייזלר M300!! :shock: ומונית ביואיק אם זכרוני אינו מטעה אותי.

ממה ההתלהבות בדיוק? BMW סדרה 7 עולה לפחות פי 4 מהקרייזלר הזאת, שהוא רכב משפחתי גדול ולא רכב פאר....

• תוכן חדש...