Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית מרצדס ? יש. ב.מ.וו ? אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את מוניות הב.מ.וו E34 524 TD ייבאו לארץ רסקאר, היבואן הקודם ולא קמור.

למרות המוצא הגרמני והמפרט המפתה, המכוניות הללו הפגינו אמינות איומה וחוסר התאמה מוחלט לאקלים הישראלי, ותוך פרק זמן קצר הן אוזרחו או נישלחו לפירוק, מאחר ובאותה תקופה היו חייבים להסב את המכונית למנוע בנזין.

גורל דומה עבר על האופל אומגה TD ששווקה כאן בתחילת שנות ה 90', ואפילו בגירסת 7 נוסעים.

אכן, התשובה הנכונה ביותר כאן. אף על פי שלי ידוע שכל המוניות הללו נשלחו חזרה ליצרן בגרמניה ולא אוזרחו

כיום יבואן ב.מ.וו הוא זה שלא רוצה להכנס לשוק המוניות, בעולם מוניות ב.מ.וו הן לא דבר נדיר, בייחוד באירופה, שם רכבים אלו משרתים הן כמוניות, ניידות משטרה ועוד.

פורסם

שאלה קטנה למה לכול המנויות המיספר בסוף הוא 25?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

האמת שהשבוע ראיתי פעם ראשונה מרצדס S500 בתור מונית ,

מבירור קצר עם הנהג הוא הביא את הרכב ביבוא אישי כיוון שלא מוכרים אותה בסוכנות לטענתו ... (שוב בתור מונית )

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם איני טועה יש 320 דיזל בישראל (קראתי על כך בשרשור על רכבים ללימוד נהיגה).

ולוו S40 יש עוד משנת 2003-2004 כמוניות.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• 11 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מעל עשור עבר מאז השרשור הזה.

לפני כמה חודשים הייתי בטוח שראיתי מונית סדרה 5 בפקק באיילון בשעות הערב, לא צילמתי אותה כי הייתי בנהיגה וגם הוא נסע לפניי ואחרי שהפקק השתחרר הוא נסע די מהר, אז חסכתי מעצמי את ה"מרדף" אחריו.

היום אני יוצא לסיבוב וקולט אותה חונה.

הרכב מסוג 520d.

20210306_130238.jpg

20210306_130209.jpg

• אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כשאתה צריך לאסוף פרוטקשן, אבל הX5 במוסך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...