Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על חברה בשם butler audio ?

מדובר ב:

http://www.butleraudio.com/tdb2150.php לואפר

http://www.butleraudio.com/tdb475.php למיד וטויטר

שאלות נוספות:

מה זה אומר בעצם מגברי TUBE?

ואיפה מגברים אלה עומדים מול המגברים ברמות הגבוהות שיש לנו בארץ(טרו סלסטרה סינפוני אודיסון בסדרות הגבוהות וסליחה למי ששכחתי)?

מה למעשה אופי הצליל שהמגבר הזה מוציא מהאלמנט וכיצד לערכתכם(ופה זה כבר הכל תאוריות אלא אם למישהו היה ניסיון בפועל בשילוב זה) מגברים אלו ישתלבו עם האופי הבהיר והמפורט של הלגאטיה(L641V2)?

אנא, אני מבקש לענות תשובות מבוססות ניסיון כי באופן טבעי מוצר שלא משווק בארץ תמיד יותר סקסי ונחשק למרות שבפועל המציאות עולה על כל דמיון והוא יכול להיות ככל השאר במבחן האמיתי(שימו לב למשל לתג המחיר הלא גבוהה מאוד מאוד, טרו למשל יקרים מעט יותר).

תודה לעונים,

סופ"ש מהמם! :)

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

TUBE- מדובר על סידרת מגברי עם מנורות.

ממש לא מיועד לסיגנוני מוזיקה: אלקטרו, קלאב, ראפ, וכו...

נשמע פנטספי בג'אז, בלוז, אולי אפילו רוק קל, וכמובן שירת אופרה. :)

שמעתי אותם בשילוב עם MB QUART סידרה Q דגם מדוייק לא זוכר.

מגבר עם צליל לא לכל אוזן, לי הוא לא מתאים.

מגברי בטלאר זה מוצר מיוחד, הוא לא מגבר אוניורסלי, מי שהולך על אחד כזה, הוא כבר עבר הרבה עד שגילה משהו שאין בשום מגבר אחר.

זה לא למתחילים, תחשוב/תשמע לפני שאתה סוגר עסקה, הרי הם מה זה לא זולים.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל רק תיקון, לא מדובר על מגברי מנורות(TUBE) אלא עם מגברי HYBRID(הכלאה).

הקונספט הוא קדם מגבר מנורות, ויציאה דרך הגברת MOSFET רגילה קלאס A\B.

בטלר הם מגברים מעולים עם מוניטין ארוך שנים וידוע לטובה.

באטלר אודיו זה אחת החברות שאני יותר אוהב ומעריך אותם.

בעבר הם שווקו תחת PPI בסדרת הTUBE-DRIVER שבזמנו עוד היה מדובר עם PHAZE-AUDIO.

כיום באטלר הוא אחד היצרנים היותר איכותיים בתחום הרכב וגם הבית.

אני ממליץ עליהם מנסיון, רק חשוב לשמוע אותם לפני, הסאונד שלהם הוא מאוד ייחודי.

לפותח השרשור, אם אתה מעוניין, מגבר כזה מותקן אצל חבר ברכב וניתן יהיה לארגן לך השמעה.

פנה בה"פ.

under construction..

פורסם

אני אהיה מעוניין בהחלט.

אבל ממש לא ברור לי העניין של לא מתאים לרוק ולאלקטרונית וכו'.

מה זה לא מתאים? מה זה המושג הזה "לא מתאים"?

כל הזמן כולנו מדברים על העניין שבעזרת כיוונים(פרוססור טוב) ניתן לעשות עם כל גוון צליל שלא יהיה התאמה ותוצאה נכונה.

באמת מגבר שהוא כל כך יקר ואיכותי לא ינגן טוב מוזיקה מהירה קצת כמו טראנס או רוק?(וזה לא שאני לא אוהב ג'אז ובלוז).

מאוד אשמח להשמעה של המוצר הזה. מה הכיוני של מי שזה מותקן אצלו?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אופי סאונד ממש לא קשור לכיוונים

אפשר להנחית אפשר להעלות,אבל זה לא מה שמשפיע על הבהירות מצד אחד או הסאונד החם והעגול ממה שהצלחתי להבין ממי ששמע מגבר שכזה (לצערי עוד לא התנסתי)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יצא לי לשמוע מערכת בא המגבר הנ"ל

http://www.butleraudio.com/tdb475.php

הגביר טוויטרים של ETON ומידריינג'ים של מורל CDM54, מוגברים דרך קרוסים פאסיביים.

זו הייתה חוויה מעניינת במיוחד.

התמורה למחיר של המגברים הנ"ל היא פשוט פנטסטית.

הכוונה "מגבר כזה לא מתאים לכל סוג מוזיקה" בגדול נכונה.

המגבר ינגן כל סוג מוזיקה בצורה טובה מאוד אבל הייחודיות שלו תורגש ותהיה שווה את ההשקעה כאשר תאזין למוזיקה "אמיתית"

רוק, ג'אז, בלוז, קלאסי ועוד הרבה. אבל לא במוזיקה אלקטרונית (לרוב) וכמובן לא במזרחית שהוקלטה באולפן השכונתי. 

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה שמישהו כתב שזה לא מתאים לאלקטרונית או רוק וכו'- אז הוא כתב.

זה לא אומר שזה נכון.

חוצמזה, אדון שיזו, כתב בהתייחסות למגברי מנורות ולא למגברי הייבריד- זה שתי דברים שונים לגמרי.

אני שמעתי באטלר על וופרים של סקאן-ספיק קורע את הרכב עם טראנס.

שלא נדבר עם רוק וכו' שזה נשמע מעולה על מידים וטוויטרים.

under construction..

פורסם

מדובר ביוסי - רוקו.

גיל,

פרוססור לא משנה את גוון הצליל של המגבר. מגברים שונים, נשמעים באופן שונה. נקודה. [מבלי להכנס להתפלספויות של מבחנים עוורים]

פרוססור נותן לך גמישות רבה בנקודות חיתוך, התאמת פאזות, TC/TA, אקולייזר וכו'. הוא לא יהפוך לך מגבר X למגבר Y.

כשמדברים על התאמה לסגנונות, הכוונה למגברים שידגישו או יסרסו טווח מסויים של תדרים שתואם יותר לסגנון אחד מאשר לשני, למרות שלדעתי כל מגבר טוב צריך לשחזר בצורה ליניארית את כל טווח התדרים באופן שווה ואחיד ולא להדגיש או לסרס שום דבר.

ושוב, מבלי להכנס לטעם סובייקטיבי שלפעמים הצליל ה"נכון" - משמע ה"אחיד", יישמע באזניי פחות טוב מאשר מגבר שהיה כן מדגיש/מסרס. זו הסיבה לריבוי המותגים והמוצרים גם ברמות הגבוהות. כל אחד עם השקפת העולם והפרשנות שלו לאיך סאונד צריך להשמע ולכן אתה צריך להחליט באזניים שלך בלבד, או לפי הבטן שלך [שזה נושא רחב בפני עצמו..]

ולכן עדיין לא צריך להתעלם מכך שמגברים מסויימים אולי יתקשו להתמודד עם מוסיקה תובענית כזו או אחרת, גם אם נחשבים למגברים מעולים.

פורסם

אני רק מוסיף למה שניר אמר.

מגברי BUTLER כמו כל מגבר היבריד ( AB קלאס ומנורות ), יש להם צליל לא רק ייחודי, הוא צליל ממש ייחודי שלא כל אחד אוהב אותו, והוא גם לא מתאים לכל סוג מוזיקה. חוץ מזה, כדי להנות ממנו אתה צריך בהתאם גם חלקים אחרים באותה רמה. וברור שגם דיסקים מיוחדים עם איכות המוזיקה גבוה.

חסרונות של מגברים מסוג זה, או יותר נכון חסרון במנורות:

1. דרישת חימום מנורות/מגברים בהפעלה

2. דרישת מקום גדול להתקנה

3. דרישת מקום קריר ומאוורר טוב

אם החיסרונות הם משמעותיים זה כבר שיקול דעת שלך, אם היתרון ייחודייות עולה על חסרונות ? בכיף

ברור שחברה עם מוניטין ענק, לא קיימים הרבה רכיבים כאלה בשוק, ויש להם כבוד רב.

פורסם

אכן - יאריק העיד על כך שלוקח למגברים האלו כמה דקות להתחמם

איך הוא אמר את זה - "אבל אז הסאונד מגיע... וזה עולם אחר"

למי שעושה נסיעות קצרות מאוד - נשמע שזו נקודה חשובה מאוד לשיקול דעת.

מעבר לזה הצליל, איך לאמר, ***צונזר***.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רגע אז מה סגרנו? שהמגברים שהעלתי בהודעת הפתיחה הם מנורות או מה? הבנתי מכם שלא מדובר בסדרת המנורות. אם מדובר בסדרת מנורות אז נו באמת, זה כבר יותר מידי בשבילי לחכות לכך שהמגבר יתחמם ואז יתחיל.

חבל שלא יצא לי לבחון את המגברים האלה עקב אי הימצאותם בין חברי הפורום. אם זה מגבר כל כך טוב הוא גם נורא אטרקטיבי במחיר(יכול להביא דרך אחותי ללא מכס ומשלוח) ולכן שווה להביא אותו.

אם נקודתו החלשה זה טראנס ורוק עוצמתי אז אין על מה לדבר-פשוט חבל. ואני שומע גם המון בלוז וג'אז...

מוצר כזה הוא מאוד מענין ומושך אבל אלה העובדות, האופציות חוזרות לבילה \ סלסטרה.

זה לא שאני מתכוון לשדרג מחר-רק ככיוון מחשבה-אני נורא נהנה מהסנדאון והלגאטיה אצלי לבנתים :)

פורסם

שתהיה בריא גיל. לא קראת את כל ההודעות?:-)

1. יש ליוסי רוקו כזה מגבר ברכב. צור איתו קשר בלינק שהבאתי. בחור חביב מאד שבטוחני שיארגן לך השמעה בזמנו הפנוי.

2. ניר הסביר לגבי המגבר. מדובר במגבר הייבריד משולב. הקדם מגבר - מנורות, ויציאה דרך ההגברה - רגילה class AB.

3. תשמע את המוסיקה המועדפת עליך אצלו [אם זה יתאפשר לו] ותחליט בעצמך איך זה נשמע לך. לא משנה מה יגידו לך.

פורסם

TDB 475 שוקל 6.4 קילו

TDB 2150 שוקל 5 קילו

שלא נדבר על הגודל

חוץ מזה במשלוח צריך להיות זהיר, מדובר במנורות. למרות שמנורות מייוצרות ברוסייה זה לא אומר שהם לא שבירות :wink:

קצת תמונות, שתידע על מה מדובר

http://ampguts.realmofexcursion.com/Butler_TDB475/

http://ampguts.realmofexcursion.com/Butler_TDB2150/

inside8.jpg

פורסם

מגברי TUBE תפורים למוזיקה קלאסית, ג'אז, בלוז, כל מוזיקה שהיא למעשה מוזיקה אמיתית ולא אפקטים של סינטיסייזר.

זה לא שעם מוזיקה אלקטורנית (הכוונה לכל המוזיקת אינסטנט העכשווית) המגבר ישמע רע, אבל זה פשוט לא יהיה זה, אופי הסאונד של מגבר כזה לא מתאים למוזיקה הזאת.

אגב מגבר הייבריד, בקרוב עתיד להגיח לשוק מגבר כזה מחברה ידועה. ברגע שיהיו יותר פרטים כולל הספקים ומחיר אני בטוח שהם יגיעו לפורום :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...