Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המזגן ברכב מקרר מעולה וכמעט תמיד אין שום בעיה.

אבל שמתי לב לבעיה מוזרה - לפעמים קורה לי שהמדחס נכנס לפעולה ומיד מפסיק, ככה זה קורה לסירוגין, מבלי שהוא מצליח באמת לעבוד ולקרר ברצף. זה קרה לי היום, המגזן עבד בסדר גמור בהתחלה, אבל אחרי שנעמדתי עם הרכב כמה דקות, שמתי לב פתאום שהמזגן הפסיק לקרר. מאותו רגע קרתה התופעה שתיארתי למעלה (מדחס נכנס לפעולה ומיד מפסיק, לסירוגין). פתחתי מכסה מנוע, ובדקתי את הוונטה - ראיתי שהיא עבדה על המהירות הרגילה שלה (ולא המהירות המוגברת שפועלת בדרך כלל עם מזגן). היה חם בחוץ (36 מעלות). הרכב לא התחמם או משהו, חום מנוע היה תקין לגמרי. התופעה הזאת קרתה לי גם במזג אויר קריר יותר, כך שלא סבור שיש קשר. אחר כך בהמשך היום כשנסעתי, זה לא קרה עוד פעם...

לא יודע אם זה קשור, אבל אני חושב שזה קרה לי בעיקר אחרי התנעות בוקר שמיד עם ההתנעה גם הדלקתי את המזגן ברכב - כשהרכב עוד קר והיה בעמידה (כך היה גם היום בבוקר). האם יש קשר ? האם מומלץ אחרי התנעת בוקר לחכות שתי דקות שהמנוע קצת יתחמם ותוך כדי נסיעה להדליק מזגן, או שזה לא משנה ?

יש למישהו רעיון לבעיה לעיל ?

תודה מראש.

• תוכן חדש...