Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ניפחו?

תחשוב שאתה ילד קטן ובאים ביריונים לאמא שלך ומפוצצים לה את הפרצוף לפני העיניים שלך. אבל זה בקטנה, לא?! הגזמה, מנופח... כמו הפרצוף של מי שקיבלה מכות מוות בגלל החולירע הזה.

אדם מתגורר בבניין, השכנים מעצבנים אותו, אז על חלקם הוא מאיים ברצח, אחד סופג בלוק ושובר את היד, כולם חיים בחרדה והמשטרה לא מוציאה את האצבע מהת*ת. מתי זה נפסק? כשהאיש (אבי דר) רוצח את בעלת הבית שלו.

עכשיו קחו את דודו טופז - שלמען הסר ספק מעשיו בזויים בעיני - פתאום יש משטרה, פתאום חוקרים, פתאום מוצאים את האשמים (עד כאן - הכל בסדר והלוואי והמשטרה תפעל כך בכל ארוע).

א-ב-ל המשטרה חקרה כי המותקפים היו אנשי תקשורת, הרעש התקשורתי היה כל כך חזק, עד שאני איבדתי את האמון שדין צדק ייעשה עם טופז, לי היה ברור שמבחינה משפטית הוא גמור, אחרי הלינץ התקשורתי שנעשה בו הוא הולך לחטוף את כל האורך ויותר...

אותם אנשי תקשורת שעשו בו לינץ, הם גם כאלה שפתאום מתחילים לבכות את מותו, הם צבועים ומתחסדים שלא לאמר מעוררי גועל.

תחשבו על זה.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה לי אחד שעשה בו לינץ' תקשורתי ועכשיו מבכה את מותו. אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לרגע לא זלזלתי בעבודתם החשובה והקשה אבל עדיין זו משחטת גופות.

הכינוי מעיד על מה שמתבצע שם ולא טוען שזה פסול או בזוי.

איזה רע אתה בחיי, משחטת גופות :lol:

לא בשום צד בויכוח המיותר הזה של מי זכאי לקבוע מי ימות ומי לא אבל זה כינוי פשוט רע.

רע בסגנון מונטי פייטון

http://www.youtube.com/watch?v=grbSQ6O6kbs&feature=fvst דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
איזה סיפור ..

כולה שלך כמה בריונים שירביצו לכמה צפונבונים מפוצצים בכסף ...אף אחד לא מת מזה.

קצת דפוק בשכל אז היו מכניסים אותו למוסד לחולי נפש ושיגמרו תעניין. היה חיי שם עד למותו הטבעי.

מושפל ומדוכא עדיף על מת.

וואלה, כמה ידיים שבורות, צלקות בפנים, זעזועי מוח. באמת לא ביג דיל. ת'כלס, רואים כאלה דברים בהוט אקשן כל יום. מה גם שהם באמת צפונבונים מפוצצים בכסף. האמת, צריך לפוצץ אותם גם במכות לפעמים, שלא יתלהבו שהם שווים משהו רק בגלל שהם צפונבונים אשכנזים לבנבנים עם כמה מיליונים בבנק. מה שכן, הוא באמת קצת דפוק בשכל. לא, באמת, ככה היה כתוב בחוות הדעת הפסיכיאטרית שלו: "קצת דפוק בשכל". ומזה השופט באמת היה קובע שצריך לשלוח אותו למוסד לחולי נפש, כמו שעושים לכל עבריין שהוא "קצת דפוק בשכל". מה לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה סיפור ..

כולה שלך כמה בריונים שירביצו לכמה צפונבונים מפוצצים בכסף ...אף אחד לא מת מזה.

קצת דפוק בשכל אז היו מכניסים אותו למוסד לחולי נפש ושיגמרו תעניין. היה חיי שם עד למותו הטבעי.

מושפל ומדוכא עדיף על מת.

לפי התגובה שלך, אני עוד עלול לחשוב בטעות שכמה בריונים הרביצו לאמא שלך בזמן שהיא היתה בהריון איתך.

מעניין לדעת אם זה מה שהיית חושב אם היו באים כמה בריונים ומפוצצים אותך במכות בצורה כזאת שתשאר חי אבל צמח - אוכל את מזונך באמצעות קשית עד סוף ימיך.

קשה להתעלם מהקנאה ומצרות העין שלך לנוכח הצלחתם של הקורבנות בחיים ובעסקים.

אגב, אני לא יודע אם זה המכות שאמא שלך ספגה או האלקטרו שדפק לך את המוח, אבל שלח כותבים עם ח' בסוף.

נו טוב, כנראה שלצפות מצר עין קטן ומסכן שלא הגיע לדבר בחייו לכתוב בלי שגיאות כתיב זה באמת מוגזם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הגעיל אותי גם אז, הגעיל אותי עד היום.

אדם די בזוי שהביא על עצמו סיום בזוי.

יאללה, נגמר הסיפור, ממשיכים הלאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הלוואי וזה היה נכון!

תפתח את הטלויזיה ותראה שזה לא בדיוק ככה.

זהו עכשיו כל הסוף שבוע יהיו תוכניות עליו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא ברור לי עד כמה כולם מודעים לעובדה שזו נקודת מפנה לחברה הישראלית.

אלו הרגעים שמגדירים את העתיד של החברה.

כל המקרה הזה אולי גורם לאי נוחות מסוימת לרובנו (במיוחד לדודו טופז), אבל הוא גם מלמד ערכים ונותן לחברה הישראלית סוג של מראה שדרכה היא יכולה לבחון את עצמה.

ההתנהלות של התקשורת מסביב לזה וה"סיפור" שממציאים פה, ביחד עם הצורה שבה מספרים אותו, היא זו שתגרום לשינויים חברתיים שאותם נוכל לראות עוד כמה שנים.

כל עניין הבריונים עומד לצאת לאור וייחשף, ביחד עם עוד תופעות מכוערות מאוד.

רעיון ההתאבדות גם עולה על סדר היום של השיח הציבורי.

הצורה שבה התקשורת תספר את זה, היא זו שתכתיב את צורת המחשבה של דורות העתיד.

בדיוק כמו שרצח רבין היה נקודת מפנה שאחריו המדינה הלכה לקיבינימאט, ככה גם למוות הזה יש פוטנציאל לשינוי, חיובי או שלילי.

פורסם

פרנקוס, זה פאקינג דודו טופז. תוך שבוע אני ואתה שוכחים מי הוא היה וממשיכים בשגרת חיינו. איזו נקודת מפנה ואיזה בטיח. תיכף תגיד לי שאתה גם תבכה את מותו של מייקל ג'קסון לדורי-דורות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה משווה אותו לרבין? O_O

בכל מקרה, למרות כל ה"עשייה" (במרכאות כי מעולם לא ראיתי תוכנית שלו) לבנאדם כזה אין מקום בחברה, בדרך זו או אחרת.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אותי מעניין איך הוא הצליח להתאבד עם כבל של קומקום חשמלי ולתלות את עצמו על ברז בגובה 80 סנטימטר, כאשר הגובה שלו בערך 170 סנטימטר.

משהו פה לא מריח טוב.

במידה ויש למישהו ניסיון בסוג הדברים הללו אשמח לקבל הסבר.

איזה כייף לי :)

פורסם
פרנקוס, זה פאקינג דודו טופז. תוך שבוע אני ואתה שוכחים מי הוא היה וממשיכים בשגרת חיינו. איזו נקודת מפנה ואיזה בטיח. תיכף תגיד לי שאתה גם תבכה את מותו של מייקל ג'קסון לדורי-דורות.

זה מישהו שהרבה מאיתנו גדלנו איתו בטלוויזיה.

הוא היה דמות ציבורית מרכזית בשנות ה90, לפני שכל הסלבריטאים החדשים צצו, שחוץ מלהיות מפורסמים, הם לא עשו יותר מדי.

הם מפורסמים רק מהעובדה שהם מפורסמים.

הוא באמת עשה דברים ששינו את פני החברה הישראלית.

אתה משווה אותו לרבין? O_O

ממש לא!

אני משווה את המוות של דמות ציבורית שהרבה אנשים העריצו במשך הרבה זמן (בזמן האחרון לא).

פורסם
אותי מעניין איך הוא הצליח להתאבד עם כבל של קומקום חשמלי ולתלות את עצמו על ברז בגובה 80 סנטימטר, כאשר הגובה שלו בערך 170 סנטימטר.

משהו פה לא מריח טוב.

במידה ויש למישהו ניסיון בסוג הדברים הללו אשמח לקבל הסבר.

אם הוא באמת רצה להתאבד שום דבר לא היה עוצר אותו. קראתי על זה איזה מאמר או משהו פעם, שברגע שבנאדם מחליט לשים קץ לחייו כמעט בלתי אפשרי למנוע ממנו (ברור שפיזית אפשר, הכוונה נפשית).

ופרנקוס, אני מצטער אבל הוא לא דמות ציבורית חשובה כל כך, עם כל הכבוד. אוקיי, אז הוא עשה מעשים טובים, זה לא אומר שיש לו קרדיט של מעשים שהוא יכול לכסות מעשים רעים, ובטח ובטח לא אומר שזה ישפיע באיזושהיא צורה על החברה הישראלית. אם כבר משהו היה משפיע זו הנפילה המקורית שלו, וגם על זה לא שמתי כסף.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...