Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו בדיוק הבעיה , שהחברה שלנו במקום לגנות דמות שלילית בחייו ובמותו הופכים אותו לגיבור .

לא שמעתי חדשות היום אבל לא חושב שמישהו עושה ממנו גיבור.

הוא אדם שעשה גם טוב וגם רע וכשמסכמים את חייו של אדם מציינים הכל לחיוב ולשלילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאתם קוראים מתיחסים למכון הפתולוגי בתור משחטת הגופות.

מכון פטולוגי הוא חובה ומה לעשות - מועיל בכל מיני תחומים.

גם ככה מדובר בעבודה מאוד קשה.

אף אחד לא עושה שם מסיבות עם חלקי הגופות...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לרגע לא זלזלתי בעבודתם החשובה והקשה אבל עדיין זו משחטת גופות.

הכינוי מעיד על מה שמתבצע שם ולא טוען שזה פסול או בזוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה שעצוב זה איך הגיע בן אדם מאחד שהיה מבדר את כל המדינה בפריים-טיים והמון אנשים העריצו ונהנו לראות אותו, למצב של התאבדות במקלחת בכלא.

מסכים - זה באמת עצוב לראות אדם במעמדו שבמקום לנוח על זרי הדפנה וליהנות מפרי עמלו לעת זקנה, מעדיף להשקיע אנרגיות וכסף בהרס חייהם של אחרים שקיבלו החלטות עסקיות שלא מצאו חן בעיניו.

מצד שני, מהרגע שהוא הודה, אין לי רחמים עליו. היחידים שאני מרחם עליהם זה כל אלה שהוא השאיר אחריו: שתי הנשים (למרות שנראה שהן השתקמו), הילדים, ובעיקר המותקפים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנשים נוטים לשכוח את כל המתנות, והבתי מלון, ואת הכיף שהוא עשה לעשרות אלפי אנשים אי שם בשנות ה90 המאוחרות (הראשון בבידור וכו')

הוא עשה המון שמח, ושלח המון אנשים לנופשים, ובכלליות עשה המון טוב לאנשים והיה לי דעה מאוד טובה עליו.

אז נטרפה עליו דעתו, והוא עשה משהו שכולנו עושים בצורה כזו או אחרת - נכון אנחנו לא שולחים בחור ערבי בצורת טנק מרכבה כדי להרביץ למישהו שעצבן אותנו, אבל כל אחד בדרך שלו עושה זאת, לא חייב אלימות פיזית.

בקיצור לדעתי פשוט נפחו קצת את כל העניין, וחייבים לזכור את כל הטוב שהבנאדם עשה, ולהבין שגם שעשה מעשים רעים וקשים, הם נבעו מצרה ואולי גם מבעיות נפשיות שנגרמו עקב הצורה בה היה חי בזמנו (שאגב נאמר לא פעם שמי שאשם בכך ומי שהאכיל את מפלצת הרייטינג אלו אותם אנשים שבאופן עקיף-ישיר גם אחראים למותו.)

פורסם
מרק, תסלח לי אבל אתה פשוט מחליא אותי.

מה הקשר בין המעשה שהוא עשה והעונש שהיה אמור לחטוף עליו לבין זה שאתה מעניש את הילדים שלו?

אני לא מעניש את הילדים שלו הוא במו ידיו העניש אותם וזה ההבדל.

ומי שצריך להחליא אותך זה דודו ולא אני.

השקפת העולם של לוקה בעיוות נפשי.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלומי, תקרא שוב.

ניצן הוא בית המעצר ואבו כביר זו משחטת הגופות.

אתה ממש דוחה ומגעיל אותי בתיאור מכון פתלוגי שמנתח גופה ולאחר מכן גם תופר ומנקה אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אנשים נוטים לשכוח את כל המתנות, והבתי מלון, ואת הכיף שהוא עשה לעשרות אלפי אנשים אי שם בשנות ה90 המאוחרות (הראשון בבידור וכו')

הוא עשה המון שמח, ושלח המון אנשים לנופשים, ובכלליות עשה המון טוב לאנשים והיה לי דעה מאוד טובה עליו.

אז נטרפה עליו דעתו, והוא עשה משהו שכולנו עושים בצורה כזו או אחרת - נכון אנחנו לא שולחים בחור ערבי בצורת טנק מרכבה כדי להרביץ למישהו שעצבן אותנו, אבל כל אחד בדרך שלו עושה זאת, לא חייב אלימות פיזית.

בקיצור לדעתי פשוט נפחו קצת את כל העניין, וחייבים לזכור את כל הטוב שהבנאדם עשה, ולהבין שגם שעשה מעשים רעים וקשים, הם נבעו מצרה ואולי גם מבעיות נפשיות שנגרמו עקב הצורה בה היה חי בזמנו (שאגב נאמר לא פעם שמי שאשם בכך ומי שהאכיל את מפלצת הרייטינג אלו אותם אנשים שבאופן עקיף-ישיר גם אחראים למותו.)

זה לא שהוא נתן את זה מכספו או מטוב ליבו הוא נתן את זה כי זה הביא רייטינג וכסף .

אני לא טוען שזה רע אבל זה לא בדיוק ההגדרה למעשים טובים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אף פעם לא נעים לראות סיום כזה, בלי קשר לנסיבות.

היות והוא כבר מת, אני מעדיף להתמקד בעבר שלו ולא בהווה.

הזכרון הראשון שלי מדודו טופז הוא גם זה שאני בוחר לנצור לעתיד.

בתחילת שנות ה-90 הוא שיחק בסדרה של תוכניות בערוץ הראשון שלימדו את העולים החדשים עברית. את השמות אני זוכר במעומעם, היה לו שותף רוסי (מארק אולשניצקי נדמה לי), והתכנית נקראה "עברית קטן" או משהו בסגנון. בתקופה שבה רק התחלנו את החיים במדינה החדשה, אלה היו פני הישראלי האדיב, זה ששאף לעזור לנו להשתלב, אבל גם דיבר איתנו בגובה העיניים, ולא כמו עם ילדים מפגרים.

מאז עברו הרבה שינויים על החברה הישראלית, עלינו ועל דודו טופז. קטונתי מלהבין או להסביר מאיזה הפרעה בדיוק הוא סבל שגרמה לו לעשות את הדברים הנפשעים של השנה האחרונה ומה שקדם להם. ברור שאין על כך מחילה, ואני לא מעלה בדעתי להצדיק את המעשים שלו. עם זאת, אני אזכור אותו תמיד בתור הישראלי הראשון שהצטרף למשפחה שלנו, עוד בימים שאיש מאיתנו לא דיבר את השפה.

:rolleyes:

פורסם

כנראה,שיש כאן רבים מחברי הפורום שהגיבו כאן תגובות לא קלות ואפילו מזעזעות (מעניין את ה....( לא רוצה לחזור על המילה) שלי,ציטוט מרק 10 ) ולא מכירים את המשפט "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו".

כמובן,שאיני מתכוון לטופז עצמו אלא לשלושת ילדיו,שלדעתי נשארו אומללים (בלי קשר לסכום כזה או אחר שישאר להם כירושה):-(.

לא מקנא בילדים בגיל העשרה,להישאר ללא אבא,קצת רגישות גם פרסום וגם בתגובות שנכתבו כאן לא היו מזיקות .

וודאי שהיה צורך,להודיע בצורה מסודרת ומבוקרת למשפחה תחילה לפני החשיפה בתקשורת,אבל כנראה שהיום לתקשורת אין ממש גבול (ראו ערך פליטת הפה של כרמלה מנשה,על הקצין הבכיר,(אשכנזי) ,בשידור חי ברדיו.

בקשר לטופז- אם תעשו מאזן של דברים חיוביים /מחוות שעשה, מול דברים שליליים תגלו סה"כ אדם שעשה יותר מעשים טובים בלי קשר לשערוריות שלו.

כמובן,שזה לא מצדיק אלימות מכל סוג שהוא והוא בהתנהגותו יצא מכל פרופורציה אבל אל לנו לשפוט אותו.

אדם,שעושה עבירה צריך להישפט אבל חברי פורום יקרים,השופט צריך להיות בית המשפט ולא אף אחד אחר !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזה סיפור ..

כולה שלך כמה בריונים שירביצו לכמה צפונבונים מפוצצים בכסף ...אף אחד לא מת מזה.

קצת דפוק בשכל אז היו מכניסים אותו למוסד לחולי נפש ושיגמרו תעניין. היה חיי שם עד למותו הטבעי.

מושפל ומדוכא עדיף על מת.

פורסם

בקיצור לדעתי פשוט נפחו קצת את כל העניין,

מה ניפחו?

תחשוב שאתה ילד קטן ובאים ביריונים לאמא שלך ומפוצצים לה את הפרצוף לפני העיניים שלך. אבל זה בקטנה, לא?! הגזמה, מנופח... כמו הפרצוף של מי שקיבלה מכות מוות בגלל החולירע הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זו בדיוק הבעיה , שהחברה שלנו במקום לגנות דמות שלילית בחייו ובמותו הופכים אותו לגיבור .

נכון, אין אובייקטיביות כבר בכל מה שקשור לאנשים מתים.

פתאום כל מי שמת הוא צדיק וזוכרים לו רק את הדברים הטובים.

דודו טופז היה מנחה מעולה שסיפק בידור לעם במשך המון שנים.

הרבה מאיתנו גדלנו על התוכניות שלו, רדודות ככל שיהיו.

אחר כך הוא נדחף לשולי עולם הסלבריטאים.

בשביל בן אדם שהיה מרכז הטלוויזיה הישראלית, הנפילה שלו והדחיקה שלו לשוליים פשוט הציבה לו מצב שהוא לא יכול היה לסבול, אז הוא התחרפן.

מבחינתי זה כבר לא היה דודו טופז בסוף, אלא אידיוט מטורף שכבר לא ידע מה נורמלי ומה לא.

חבל שזה נגמר ככה, אבל אני די מאשים את התקשורת בפרשה הזו, לא רק אותו.

• תוכן חדש...