Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרקי - אולי זו.. לא , אבל מוחזקות חלקית , לא היתה לא התנגדות :wink: ( עם הגבלת מחיר :grin: )

מתוך ראיון עם דודו טופז גיליון " ליידי גלובס "

הייתה לי לאחרונה במשך תקופה חברה בת 34, יפה וחתיכה, ומאוד חשקתי בה ורציתי אותה. אבל היא רצתה יותר מזה, שאחזיק אותה כלכלית, וזה סוג התחייבות שאני לא מוכן לו. אני מוכן לעזור לה, לתת אלפיים שקל בחודש, אבל לא יותר".

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000430995

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דודו טופז למי שמכיר קצת,הפך לאלים מכל כמויות הסמים שהוא לקח.

הוא לא היה מצליח להעביר ערב 1 בלי להריח כמה שורות,ומי שמכיר אותו קצת יותר מקרוב יודע כמה עצבני הוא היה כשהוא לא היה על סמים.

אין מה לעשות,התהילה מושכת כסף,סמים,בחורות,השאלה מי מצליח ליפול חלקית ולא לגמרי.

ואתם טועים בגדול,אם אתם חושבים ששאר הסלב'ס בארץ לא יושבים על סמים/זונות/וכסף וזה גם הדבר היחידי בראש שלהם.

חיים ומוות ביד הלשון

חז"ל מלמדים אותנו, שיכולתנו לדבר מבדילה אותנו מממלכת החיות. יכולת הדיבור היא תכונה אנושית ייחודית, שהוענקה לנו בידי הקב"ה. היכולת לדבר ולתקשר איש עם רעהו לא ניתנה לנו כדי שנבזבז אותה לריק, אלא כדי לשרת את אלוקים בדרכים רבות ושונות, וככלי חיוני ביחסי אנוש. אומרים, שכל מלה שאדם מוציא מפיו מוקלטת, ותושמע באוזניו לאחר שיעזוב את העולם הזה, כשחייו ייבחנו בידי ה'. "קירות הבית", אומר התלמוד, "יעידו על המלים שדיברו דייריו". עניין כבד למדיי, במיוחד אם חושבים על ההקשר של "חופש הדיבור".

למלים יש כוח רב. הן יכולות לבנות ולהרוס עולמות שלמים. האגדה מספרת על מלך שסבל ממחלה נדירה, וכמעט בלתי ניתנת לריפוי. התרופה היחידה למחלתו הייתה כוס של חלב לביאות. היה זה צו קשה לביצוע, ואפילו האמיצים שבין חייליו רעדו מפחד למחשבה על כך. אדם אחד, אמיץ מאוד, התנדב להציל את חיי המלך, ובחכמה רבה, הצליח להשיג חלב מלביאה. באותו לילה, לאחר שהניח את המנה היקרה במקום מבטחים והלך לישון, התחילו איבריו של האביר רב העוז להתווכח. כל אחד מחלקי גופו טען שהכבוד על ביצוע מעשה גבורה זה מגיע לו. בזה אחר זה, התרברבו המוח, הרגליים, הידיים, העיניים והאוזניים על חשיבותם העליונה בביצוע המשימה, ואז נפתח הפה ואמר:

"אני טוען שאני לבדי אחראי להצלחת משימה זו. יש לי את הכוח לזכות אותנו בפרס הגדול, או, אם ארצה בכך, לגרום למותנו".

שאר חלקי הגוף הגיבו בבוז למלותיו השחצניות של הפה, אך למחרת בבוקר הם נוכחו, לצערם הרב, בצדקתו. כשהגיעה העת להביא למלך את חלב הלביאה, טען הפה שמדובר בחלב כלבה. המלך זעם, ודן מייד את האביר הנדהם למוות. אך לאחר שהוכיח את טענתו, חזר בו הפה מדבריו, והציל את המצב באומרו, כי סבל מאי שפיות זמנית, והתעקש על כך שהחלב הוא אכן חלב לביאה. המלך שתה את החלב והחלים. מוסר ההשכל של המשל ברור. חיים ומוות ביד הלשון.

מנקודת מבט זו, הפה מצטייר ככלי רב עוצמה. הוא יכול לרפא, ויכול להרוג.

מנקודת מבט זו, הפה מצטייר ככלי רב עוצמה. הוא יכול לרפא, ויכול להרוג. הוא יכול לעודד, ויכול לייאש. מלים יכולות לאחד משפחות, עמים ויבשות, או לחילופין, להרוס קשרים ולגרום לחורבן מוחלט. מפאת כוחו העצום של הדיבור, יש להשתמש בו בצורה זהירה ומיומנת.

אך מכיוון שהקשר בין הראש לפה הוא מהיר כל כך, קשה לעתים "לחשוב לפני שמדברים". עם זאת, ה' נתן לנו סימן שכך הוא מבקש שנעשה. חז"ל ציינו שהפה הוא הפתח היחיד בגוף שכולל שני כיסויים: שיניים ושפתיים, שמכילות כלי רב עוצמה זה. יתרה מזו, חלק ניכר בהלכה היהודית מוקדש למה שאסור ומותר בדיבור. זאת משום, שכוחן של מלים גדול הרבה יותר מסתם להוות כלי לשיחת חולין, רכילות מסביב לקוּלר, או פטפוטים חברתיים.

הקרדיט : http://www.aish.co.il/ci/s/48848277.html

אז באמת מספיק .די !

תופעת העצבנות מוכרת אצל חולי סכרת ,ואתה מוזמן לבצע חיפוש בנושא.

אם יש לך סימוכין לכך שהאיש צרך סמים ,אתה מוזמן לפרסם כאן.

האיש היה זקוק לעזרה נפשית מיידית .נקודה !

ואם עדיין לא הבנת איזה נזקים הפה והכתב יכולים לעולל ,אז רק בשבילך (שוב) :

http://www.youtube.com/watch?v=_09b495mzgc&eurl=http%3A%2F%2Ffriends%2Eatraf%2Eco%2Eil%2Fpost%2FEIGHI%2Easpx&feature=player_embedded

במונה הזמן של הסרט (2.44) שים לב להבעת פניו כשהוא אומר : "הוא קרא לי נמושה".

עוצמת המילים ..

אם אתה מתכונן לכתוב תשובה דמגוגית בסגנון של : "תלך להרוג כל מי שיקרא לך נמושה " ?

חזור שוב על כל הכתוב מההתחלה,עד שתבין.

שא ברכה.

בברכה

מוטי.

פורסם

טוב, עד עכשיו לא הייתה לי דעה מגובשת, כי לא ממש ראיתי את דודו טופז, אבל הסרטון הזה נורא עיצבן אותי ואני בלב שלם יכול לומר שמגיע לו כל מה שקרה לו. פשוט בנאדם דוחה, לפחות בשלב הזה בחייו. אולי בשלב אחר של חייו הוא היה איש טוב אבל הוא מת, כפי נאמר, כנמושה ופושע.

ולמוטי, מה הקשר כל הקשקוש הזה?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
טוב, עד עכשיו לא הייתה לי דעה מגובשת, כי לא ממש ראיתי את דודו טופז, אבל הסרטון הזה נורא עיצבן אותי ואני בלב שלם יכול לומר שמגיע לו כל מה שקרה לו. פשוט בנאדם דוחה, לפחות בשלב הזה בחייו. אולי בשלב אחר של חייו הוא היה איש טוב אבל הוא מת, כפי נאמר, כנמושה ופושע.

ולמוטי, מה הקשר כל הקשקוש הזה?

לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שהפה שלך יותר מהיר מהשכל ,הרבה יותר מהיר .

אולי זה הגיל ,אולי טרם "הבשלת" ,אולי אתה כך באופייך ,קטונתי מלנתח אותך.

יושב אדם (במקרה הזה, אני) כותב דיעה כלשהי ,מנומקת (לפחות לטעמו) ,עם הסברים ,

בא אדם אחר (במקרה הזה ,אתה) וכותב : "מה הקשר כל הקשקוש הזה" , וממצה במשפט אחד את דעתו.

גם אם נכונים דבריך ,ואכן מדובר בקשקוש ,יש דרך לכתוב את הדברים.

אבל בינינו ,זה לא מפתיע לאור העובדה שכתבת את מה שכתבת .

האיש היה חולה נפש ,אתה מבין ? חולה ! היה צריך טיפול מיידי !

עכשיו ,לך, ואחל מוות לכל אברבאנל.

איך אמר רענן שקד בסרטון מבלי לנמק ,להסביר ולעמוד מאחורי מילותיו ,בהינף יד, בזלזול : " לך ,לך הבייתה"

בדיוק כמו הסגנון שלך : "מה הקשר כל הקשקוש הזה".

שמעת מה אמר דודו בחצי בליעת מילים "הרס לי את הבריאות" . מילים הורגות .זה הקשר למה שכתבתי .

לא מצאת ,ולא שמעת שום הצדקה ממני למעשיו הרעים .שום הצדקה נקודה !

סיימתי איתך,אל תטרח לענות לי.

סיני חכם ששכחתי את שמו ,כתב משפט נהדר :

"כשאנשים קטנים עושים צל גדול ,סימן שהשמש שוקעת"

שא ברכה והשתדל להיות אדם קצת יותר טוב...קצת...

הדברים לא נכתבו מתוך התנשאות ,ואם אתה חושב שכן ,אז "לך ,לך הבייתה".

בברכה

מוטי.

פורסם

טוב מה אתה לוקח את זה קשה כולה אינטרנט

בכל מקרה, זה אחלה תירוץ, "חולה נפש", קניתי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
רק לי זה ברור שהוא נרצח?

אפשרות בהחלט הגיונית ,שהסיכוי שבמידה והיא נכונה ,לא תוכח לעולם .

וזה לא בסתירה לכך שהאיש היה מעורער בנפשו ו"נוח" לתפוס על זה טרמפ.

בברכה

מוטי.

פורסם
על כך אמרו חז"לנו: טעות לעולם חוזרת.

וזאת הטעות הבסיסית של הגישה האנתרופולוגית אותה אתה מייצג (כנראה):

בני אדם לא לומדים מה נכון ולא נכון, והם גם לא מפיקים לקחים מן העבר.

הביטוי המקורי הוא טעות- לעולם חוזר, ומשמעותו היא משפטית.

מתוך ויקיפדיה: ט.ל.ח

שים לב למשפט האחרון בהסבר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
טוב מה אתה לוקח את זה קשה כולה אינטרנט

בכל מקרה, זה אחלה תירוץ, "חולה נפש", קניתי.

זה לא "כולה אינטרנט".

האינטרנט הוא חלק מהחיים שלנו. מה שכותבים באינטרנט בדרך כלל נשאר שם, גם אם רושמים דברים דביליים או לא נכונים.

זה ממש לא משחק ילדים וכן, מילים יכולות לפגוע (אבל זה לא קשור להלכה, חז"ל, אלוהים או שום דבר בסגנון).

אם אתה כותב, גם באינטרנט וגם בכל מקום אחר, אתה צריך לדעת שאתה מוכן להתמודד עם ההשלכות המוסריות והחוקיות של מה שאתה כותב.

הייתי רוצה לראות אותך מתמודד עם מה שהוא עבר.

אני לא מגן עליו, אבל להגיד שהוא מת כנמושה ופושע זה סתם מכעיס, כי אתה אפילו לא יודע מי הוא.

הייתי רוצה לראות מה היית עושה ומרגיש אם מישהו היה כותב דברים כאלו על קרוב משפחה שלך שרק נפטר.

אל תבטל תוך כמה שניות את כל הדברים הטובים שהאיש עשה בחיים שלו על סמך פיסות המידע הקטנות שיש לך, שמן הסתם עברו מניפולציות של התקשורת, שיכולה להיות אכזרית מאוד, במיוחד כשיש לה קורבן שהמצב הנפשי שלו מעורער.

זו צורה מאוד מאוד שטחית להסתכל על החיים.

The bigger they are, the harder they fall

פורסם

אם "לעזור לאנשים" היה כלכלי בשבילי כמו שזה היה בשביל דודו טופז הייתי סוג של מלאך אני מבטיח לך...

רק הסוף שלו הוכיח כמה תכלס הוא היה עסוק בעצמו או במילים אחרות משקף את מי שהוא היה באמת.

פורסם

בלי קשר להאם הגיע לו או לא הגיע לו איך שסיים את חייו, על דבר אחד כולנו צריכים להודות לו:

הוא נתן לנו שיעור-לחיים בחינם,ושיעור מאוד מאוד חשוב.

זה אומנם נשמע טריוויאלי,אבל הוא הזכיר לנו להכניס את החיים לפרופורציות,להבין שיום אחד אתה יכול להיות למעלה על גג העולם וביום למחרת להיות למטה,אי שם בתעלות הביוב.

שוב,זה נשמע טאיוואילי,אבל המון אנשים "נופלים" בזה,הם עולים גבוה למעלה ומתרסקים כשפתאום מעמדם יורד קצת.

חברים,הכל בחיים זמני,כל החיים שלנו זה גם אחד גדול.

לא סתם מישהו חכם אמר פעם שתמיד צריך לזכור מהיכן באת ולאן אתה עלול לחזור.

ובנימה אישית:

האמת שעל מותו של טופז שמעתי מיד עם נחיתתי (הייתי בטיסה ארצה) והייתי בטוח שאחים שלי סתם מתחו אותי.

אני לא אקרא לו מסכן כי הוא לא,הוא הביא על עצמו את מצבו,אבל אני כן אומר דבמידה מסויימת כואב לי עליו ברמה האישית כי בנאדם צריך להגיע לרמה מאוד מאוד נמוכה של ייאוש עד כדי כך שישים קץ לחייו,בנאדם עובר המון המון ייסורים עד שמחליט לשים קץ לחייו.

סיבה נוספת שצר לי על איך שסיים את חייו היא העובדה שבאמת רציתי שישלם מחיר כבד על מה שעולל לאותם אנשי בידור ותקשורת,אלה מעשים בלתי נסלחים,להכות אישה באמצעות אלה לעיניי בנה וכמובן יתר מעשי האלימות שלא פחות חמורים, מהבחינה הזאת לא מעניין אותי שזה דודו טופז.

כן,הוא בידר גם אותי בעבר,זה לא הופך אותו לחסין או למעל החוק.

הוא לא מסכן בגלל שכך סיים את חייו,הוא מסכן במובן מסויים על מה שהתחולל בראשו טרם ההתאבדות.

דבר שהציק לי במידה מסויימת- איפה היו משפחתו וחבריו הקרובים בשנים האחרונות כשתהילתו דעכה ומצבו הנפשי דעך בהתאמה ?

הם היו צריכים להיות האור בקצה המנהרה עבורו,הם היו צריכים לשמש לו כפנס,כי ברור לחלוטין שבמובן מסויים הוא כבר הרבה זמן לא הצליח לראות את הדרך.

יכול להיות שכן היו כאלה שתמכו בו ואנחנו פשוט לא שומעים עליהם\אותם.

קצת כאב אתמול לראות שאת דרכו האחרונה הוא עשה אתמול עם נציגות דלה ביותר של אנשים מעולם הבידור,אנשים שעבדו איתו כתף אל כתף במשך עשרות שנים ואתמול כאילו התאיידו (ואני לא מדבר על אלה שגם היו ברשימות התקיפה שלו).

דבר נוסף,תופעת אוכלי הנבלות,כל מיני קולגות שלו שפתאום באים ומספרים לנו על "כמה שהוא היה "מופרע" וכל מיני דברים כאלה, נראה כאילו מנסים עכשיו לעשות קצת רייטינג על גבו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא רוצה להכנס ולהתחיל לפרט מאיפה לי שדודו טופז היה צרכן סמים.

אבל אני מבטיח לכם שזה נכון.

לא דיברתי על העצבנות.

פורסם
בלי קשר להאם הגיע לו או לא הגיע לו איך שסיים את חייו, על דבר אחד כולנו צריכים להודות לו:

הוא נתן לנו שיעור-לחיים בחינם,ושיעור מאוד מאוד חשוב.

זה אומנם נשמע טריוויאלי,אבל הוא הזכיר לנו להכניס את החיים לפרופורציות,להבין שיום אחד אתה יכול להיות למעלה על גג העולם וביום למחרת להיות למטה,אי שם בתעלות הביוב.

שוב,זה נשמע טריוויאלי,אבל המון אנשים "נופלים" בזה,הם עולים גבוה למעלה ומתרסקים כשפתאום מעמדם יורד קצת.

חברים,הכל בחיים זמני,כל החיים שלנו זה גם אחד גדול.

לא סתם מישהו חכם אמר פעם שתמיד צריך לזכור מהיכן באת ולאן אתה עלול לחזור.

מסכים עם כל מילה שכתבת (גם עם מה שלא מצוטט) ,אבל בחרתי/ערכתי (ברשותך), בשביל כולנו .

בברכה

מוטי

פורסם
לא כל מי שעושה כסף עושה את זה על חשבון אחרים.

אולי הוא הרוויח המון כסף תוך כדי, אבל אני בטוח שזו לא הייתה הסיבה היחידה.

איפה כתבתי שכל מי שעושה כסף עושה זאת על חשבון אחרים?

איפה קראת שזו הסיבה היחידה?

• תוכן חדש...