Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שמעבר לבושה שחש ממעשיו הוא ראה לנגד עיניו את החורבן הכלכלי שמתרחש למרגלותיו.

חוץ משכ"ט לעו"ד שסביר שנאמר במיליונים, הוא היה עלול למצוא עצמו משלם עשרות מליונים לנפגעיו וכך ילכו לאבדון ה- 50 מליון שבאמתחתו.

אולי הוא ראה בכך פתרון מסויים - לעצור או לצמצם את האפשרויות לאובדן כספים מתמשך וכך בכל זאת ישאר נתח יפה לילדיו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דרך עצובה ביותר להתחיל את היום.

כמו שננסי ברנדס אמר בראיון לערוץ 2:

''לא הייתי מופתע אם זה היה קורה מלפני חודש, דווקא עכשיו זה מפתיע''

הנה קטע קצר מכתבה באתר ''וואלה!''

''מותו של הבדרן דודו טופז נקבע הבוקר לאחר שנמצא בשעה 7:10 כשהוא תלוי סמוך לאזור המקלחת בתאו בבית המעצר ניצן ברמלה. טופז היה בן 63 במותו. על פי הדיווחים, הצליח טופז לכרוך סביב צווארו כבל של קומקום חשמלי, שהיה בתאו המפוקח כל העת על ידי שתי מצלמות ואשר בו שוהים גם מספר אסירים נוספים.''

שלומי.

פורסם

מישהו צריך להוריד לשב"ס ולתכניות החדשות את הביצים.

לאיש הזה יש משפחה וילדים אז לא מגיע להם שיודיעו להם לפני שמפרסמים דבר כזה 10 דקות אחרי שקרה בכל אמצעי התקשורת?

ילד צריך לגלות שאבא שלו נמצא במצב אנוש אחרי ניסיון התאבדות ולאחר מכן שהוא מת בתכנית טלויזיה מפי כתב שמחפש סנסציה?

על האיש עצמו ממש לא חבל לי אבל כואב לי על משפחתו שצריכה להתמודד לא רק עם מעשיו אלא גם עם התאבדותו. אין דבר יותר קשה לקרובים לו מהידיעה שהאיש לקח את חייו והם לא הצליחו למנוע את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני חושב שמעבר לבושה שחש ממעשיו הוא ראה לנגד עיניו את החורבן הכלכלי שמתרחש למרגלותיו.

חוץ משכ"ט לעו"ד שסביר שנאמר במיליונים, הוא היה עלול למצוא עצמו משלם עשרות מליונים לנפגעיו וכך ילכו לאבדון ה- 50 מליון שבאמתחתו.

אולי הוא ראה בכך פתרון מסויים - לעצור או לצמצם את האפשרויות לאובדן כספים מתמשך וכך בכל זאת ישאר נתח יפה לילדיו.

.

ואת העזבון לא ניתן לתבוע??

מדובר באדם אנוכי שגם במותו רצה רייטינג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

.

האיש פשוט הבין שבמקרה הכי אופטימי הוא יצא מהגלא לא לפני גיל 70 ושיש סיכוי גדול שממילא לא יגיע לגיל הזה אז בשביל מה להתמודד עם כל הבושה והסבל?

פורסם

הבן-אדם מיסכן כל אחד מדבר כאילו הוא מי יודע מה

אם כל אחד היה נזכר לשניה איך הוא היה בשיא שלו ולאן הוא נפל ברור שהמצב הנפשי שלו אומר לו להתאבד כמו לכל אחד מאיתנו

שלא תבינו שאני מצדיק את מעשיו , אבל זה הגיוני שאדם כזה עשה מה שעשה !!!!

וכבר אמרו חז"ל

"אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו . . . ."

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

עידן,

אפשר לתבוע רק שזה קצת משנה את התמונה.

האדם נפטר ואיתו הלכה ההרשעה בתיק הפלילי. סביר שנחסכו הוצאות נוספות של מליונים בהליך הפלילי.

שנית ההתנהלות האזרחית תצטרך להתנהל קצת שונה באין הרשעה פלילית רשמית וזה גם יכול להותיר עוד כספים ליורשים.

שלישית, אם קודם התובעים האזרחיים חיפשו נקמה ופיצוי, יתכן וחמלה כלפי ילדיו תגרום להם לרדת בכמה רמות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ברור שהמצב הנפשי שלו אומר לו להתאבד כמו לכל אחד מאיתנו

על זה אמרו חז"ל: "חרב מונחת על צווארו של אדם - אל יתיאש מן הפורענות".

אסור לראות את הדברים כפי שאתה אומר - גם ברגעים קשים צריך לראות את נקודות האור שיכולות לצוץ במנהרה חשוכה, והן יצוצו.

.

פורסם

הנהג שלי עבר ליד אבו כביר וראה את כל העיתונאים והאמבולנס.

הוא מתקשר אליי ואומר לי "כמה עיתונאים יש פה בגלל דודו טופז. מסכן, שיהיה בריא". כולנו פה במשרד לא הפסקנו לצחוק חצי שעה.

פורסם

לא מסכן ולא בטיח. פתאום כולם מרחמים עליו, פתאום כולם סופדים לו.

פשוט מגעיל אותי עד כמה התקשורת שלנו מוכרת את עצמה בזול, זה לא ייאמן, כל הכותרות הראשיות הן על דודו טופז, ה"קורבן" עלאק...

בן אדם אלים ואגואיסט שפגע פיזית באנשים אחרים בשביל התהילה הפרטית שלו.

מבחינתי הוא לא שונה בהרבה מאותם נערים מג'לג'וליה שרצחו את אב המשפחה בתל ברוך ומאותו אחד שרצח את בעלת הדירה שלו בירושלים.

אופן אישי אני מעדיף בשביל החברה שלנו שאנשים כאלה יעזבו אותה, בצורה זו או אחרת וכמה שיותר מהר.

פורסם
לא מסכן ולא בטיח. פתאום כולם מרחמים עליו, פתאום כולם סופדים לו.

פשוט מגעיל אותי עד כמה התקשורת שלנו מוכרת את עצמה בזול, זה לא ייאמן, כל הכותרות הראשיות הן על דודו טופז, ה"קורבן" עלאק...

בן אדם אלים ואגואיסט שפגע פיזית באנשים אחרים בשביל התהילה הפרטית שלו.

מבחינתי הוא לא שונה בהרבה מאותם נערים מג'לג'וליה שרצחו את אב המשפחה בתל ברוך ומאותו אחד שרצח את בעלת הדירה שלו בירושלים.

אופן אישי אני מעדיף בשביל החברה שלנו שאנשים כאלה יעזבו אותה, בצורה זו או אחרת וכמה שיותר מהר.

שלומי, הוא שונה מהם כי הם עשו את זה ממניע כלשהו שאתה יכול להסכים איתו או שלא אבל לא בגלל שהנרצחים היו יותר טובים מהם.

לפגוע באדם רק כי הוא הצליח יותר זה מניע בין השפלים ביותר.

פורסם

קודם כל, הוא מטומטם. שנית, הוא כנירא באמת היה לא יציב מבחינה נפשית. בן אדם חלש.

הוא זרק את כל 40 שנות העבודה שלו בתעשייה, על ידי כך שתלה את עצמו.

צר לי על המשפחה שלו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...