Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

הנה קטע קצר מכתבה באתר ''וואלה!''

''מותו של הבדרן דודו טופז נקבע הבוקר לאחר שנמצא בשעה 7:10 כשהוא תלוי סמוך לאזור המקלחת בתאו בבית המעצר ניצן ברמלה. טופז היה בן 63 במותו. על פי הדיווחים, הצליח טופז לכרוך סביב צווארו כבל של קומקום חשמלי, שהיה בתאו המפוקח כל העת על ידי שתי מצלמות ואשר בו שוהים גם מספר אסירים נוספים.''

הנהג שלי עבר ליד אבו כביר וראה את כל העיתונאים והאמבולנס.

הוא מתקשר אליי ואומר לי "כמה עיתונאים יש פה בגלל דודו טופז. מסכן, שיהיה בריא". כולנו פה במשרד לא הפסקנו לצחוק חצי שעה.

הא???

אבו כביר או ניצן?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינתי ברגע שבנאדם מתאבד זה כאילו הוא ירק לחיים בפרצוף

קיבלת חיים במתנה, יש אנשים שלא נולדו (:roll:) הפסידו עולם במלואו

אז ברגע שהגעת למצב שאתה מתאבד זה פשוט חבל על החיים שניתנו לך מלכתכילה, סתם היו ביזבוז.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלומי,

אני מסכים שהאדם הזה לא היה צדיק, אבל,

רוצחים סדרתיים, מחבלים, הורים מטורפים שהטביעו\חנקו את ילדייהם לא מקבלים על מעשיהם עונש מוות בתליה על כבל של קומקום.

לכן אני מסתייג מהאמירה "זה הגיע לו".

לדעתי, מה שכן הגיע לו, הוא לא קיבל בזמנו, למרות כל האמצעים שהיו ברשותו- טיפול נפשי בעיתוי הנכון .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מסכן ולא בטיח. פתאום כולם מרחמים עליו, פתאום כולם סופדים לו.

פשוט מגעיל אותי עד כמה התקשורת שלנו מוכרת את עצמה בזול, זה לא ייאמן, כל הכותרות הראשיות הן על דודו טופז, ה"קורבן" עלאק...

בן אדם אלים ואגואיסט שפגע פיזית באנשים אחרים בשביל התהילה הפרטית שלו.

מבחינתי הוא לא שונה בהרבה מאותם נערים מג'לג'וליה שרצחו את אב המשפחה בתל ברוך ומאותו אחד שרצח את בעלת הדירה שלו בירושלים.

אופן אישי אני מעדיף בשביל החברה שלנו שאנשים כאלה יעזבו אותה, בצורה זו או אחרת וכמה שיותר מהר.

א> כן הוא קורבן! קורבן של המערכת שהרימה אותו וגם ריסקה אותו.

ב> זכור גם את הטוב ואל תהיה צבוע! אני בטוח שגם אתה ישבת ונהנית מתוכניותיו בדיוק כמו כל עם ישראל.

אלימות היא לא מוצדקת, וחבל שהוא בחר לסיים כך את הקריירה ברגעי חולשה. אני מוקיע זאת בנחרצות.

אבל כדאי שתעצור את ההיתלאמות של אחולי "העזיבה", לבן אדם יש ילדים. וראבאק הבן אדם עשה גם טוב 40 שנה!

לצד הכף חובה יש גם כף זכות.

יהי זכרו ברוך

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
לא מסכן ולא בטיח. פתאום כולם מרחמים עליו, פתאום כולם סופדים לו.

פשוט מגעיל אותי עד כמה התקשורת שלנו מוכרת את עצמה בזול, זה לא ייאמן, כל הכותרות הראשיות הן על דודו טופז, ה"קורבן" עלאק...

בן אדם אלים ואגואיסט שפגע פיזית באנשים אחרים בשביל התהילה הפרטית שלו.

מבחינתי הוא לא שונה בהרבה מאותם נערים מג'לג'וליה שרצחו את אב המשפחה בתל ברוך ומאותו אחד שרצח את בעלת הדירה שלו בירושלים.

אופן אישי אני מעדיף בשביל החברה שלנו שאנשים כאלה יעזבו אותה, בצורה זו או אחרת וכמה שיותר מהר.

+10

ללא מילים

איזה כייף לי :)

פורסם
מישהו צריך להוריד לשב"ס ולתכניות החדשות את הביצים.

לאיש הזה יש משפחה וילדים אז לא מגיע להם שיודיעו להם לפני שמפרסמים דבר כזה 10 דקות אחרי שקרה בכל אמצעי התקשורת?

ילד צריך לגלות שאבא שלו נמצא במצב אנוש אחרי ניסיון התאבדות ולאחר מכן שהוא מת בתכנית טלויזיה מפי כתב שמחפש סנסציה?

על האיש עצמו ממש לא חבל לי אבל כואב לי על משפחתו שצריכה להתמודד לא רק עם מעשיו אלא גם עם התאבדותו. אין דבר יותר קשה לקרובים לו מהידיעה שהאיש לקח את חייו והם לא הצליחו למנוע את זה.

מעניין את הטוסיק שלי המשפחה שלו ! כמו שהוא תיכנן בקפדנות את הפגיעות באנשי התקשורת ככה הוא היה צריך לתכנן את ההתאבדות שלו בכדי שהמידע לא יגיע לאמצעי התקשורת במהירות כזו.

מה לעשות, הוא הגיע לצמרת על כנפי המדיה וידע לנצל ולרתום למטרותיו את התקשורת לכן כאשר אתה מקבל בום בחזרה תלמד לחיות עם זה (או למות עם זה).

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא עדיין השאיר חותם ו40 השנים שהוא עבד בתעשייה לא נעלמו והוא לא מחק כלום בזה שהוא התאבד.

חבל עליו ולא משנה מה תגידו. אין לשפוט אדם לפני שאתם נמצאים במצב שלו.

נכון, הוא עשה מעשים ממש נוראיים אבל עדיין חבל שזה מה שקרה. וכן, חבל עליו. חבל על כל המעשים הרעים האלו וחבל על זה שזה הסוף שלו.

פורסם

אין לי צל של ספק שהאיש עשה מעשים שאין עליהם סליחה .

אני מתאבל לנוכח המצב החברתי בארץ.

כמו בהרבה מקרים אחרים (אין צורך לפרט) ,אתם מדברים על התוצאה הסופית.

אף לא אחד מנסה לדבר /לפתור את הגורמים בראייה רחבה.

התרחיש ידוע מראש : אתם תאמרו לי שאני "מצדיק" - זה הכי קל , ואני לא מתכוון להלחם על מנת להוכיח את ההפך.

אם אנשים היו מבצעים "מיני סיעור מוחות" ,אולי היו מגיעים למסקנות אחרות.

החברה שלנו לא נותנת מקום ל"זקנים" ומייד מעיפה הלאה ל"חדשים" .כך זה בכל תחומי החיים.

האיש לא יכל לבלוע את הצפרדע .

על מנת שתבינו על מה אני מדבר ,ראו את קטע הוידאו הבא.

שלא כמו האנשים הפשוטים שלא היה להם את הכוח ל"הוכיח" את צדקתם , דווקא לו ,היה את הכוח ובכל זאת הוא נפגע והיה חלש.

http://www.youtube.com/watch?v=_09b495mzgc&eurl=http%3A%2F%2Ffriends%2Eatraf%2Eco%2Eil%2Fpost%2FEIGHI%2Easpx&feature=player_embedded

למי שאין סבלנות לראות את כל הראיון ,יכול להכנס גם לקישור הבא לדקה ה-21 ,כדי להבין על מה אני מדבר.

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-7394-27178,00.html

כל נסיון להדביק לי הצדקה למעשיו ,לא יענה .

בברכה

מוטי.

פורסם

מרק אתה אדם חסר רגשות , זה פשוט מדהים.

מה שעשה דודו טופז הוא היה נענש על זה ללא ספק, אבל מוות כזה בזוי ועלוב לא הייתי מאחל לו.

יהי זכרו ברוך .

עריכה -ברור לי שאני הולך לקבל על זה איזושהי אזהרה ממנהלי הפורום, הרי אי אפשר באמת להביע דיעה בדיקטטורה שנוצרה כאן, אבל זו דעתי.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
מבחינתי ברגע שבנאדם מתאבד זה כאילו הוא ירק לחיים בפרצוף

קיבלת חיים במתנה, יש אנשים שלא נולדו (:roll:) הפסידו עולם במלואו

אז ברגע שהגעת למצב שאתה מתאבד זה פשוט חבל על החיים שניתנו לך מלכתכילה, סתם היו ביזבוז.

למרות שהבנתי את הנקודה שלך, המשפט שלך מכיל בתוכו אוקסימורון מצחיק.

"יש אנשים שלא נולדו"

איך הם יכולים להיות אם הם אינם? :lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
א> כן הוא קורבן! קורבן של המערכת שהרימה אותו וגם ריסקה אותו.

ב> זכור גם את הטוב ואל תהיה צבוע! אני בטוח שגם אתה ישבת ונהנית מתוכניותיו בדיוק כמו כל עם ישראל.

אלימות היא לא מוצדקת, וחבל שהוא בחר לסיים כך את הקריירה ברגעי חולשה. אני מוקיע זאת בנחרצות.

אבל כדאי שתעצור את ההיתלאמות של אחולי "העזיבה", לבן אדם יש ילדים. וראבאק הבן אדם עשה גם טוב 40 שנה!

לצד הכף חובה יש גם כף זכות.

יהי זכרו ברוך

מה הוא עשה טוב 40 שנה? מעשי צדקה? היה איש חינוך ? פעיל זכיות אדם אולי ?

הוא היה איש טלוויזיה שרדף אחרי רייטינג שזה כידוע שווה לכסף .

הוא הצחיק אותך כדי להתפרנס יפה מאוד וכדי לפרנס את הערוצים שהם עבד.

ןעל הדרך עשה כמה מעשים לא כל כך יפים ושלא הוסיפו כבוד לעם שלנו , כמו להטריד מינית בשידור חי אזרחית זרה מפורסמת (נשבע שאני לא זוכר את שמה ).

לא איחלתי לו למות אבל אני לא עצוב עליו לרגע.

דמות שהגעילה אותי מגיל צעיר.

שיהיה המשך יום טוב

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מה הוא עשה טוב 40 שנה? מעשי צדקה? היה איש חינוך ? פעיל זכיות אדם אולי ?

הוא היה איש טלוויזיה שרדף אחרי רייטינג שזה כידוע שווה לכסף .

הוא הצחיק אותך כדי להתפרנס יפה מאוד וכדי לפרנס את הערוצים שהם עבד.

ןעל הדרך עשה כמה מעשים לא כל כך יפים ושלא הוסיפו כבוד לעם שלנו , כמו להטריד מינית בשידור חי אזרחית זרה מפורסמת (נשבע שאני לא זוכר את שמה ).

לא איחלתי לו למות אבל אני לא עצוב עליו לרגע.

דמות שהגעילה אותי מגיל צעיר.

שיהיה המשך יום טוב

הוא הצחיק אותי וזה טוב.

הוא גרם אושר להרבה אזרחים בתוכניותיו וזה טוב.

פגשתי אותו באקראי במציאות והוא היה ממש נחמד שזה גם טוב.

הוא הרוויח אומנם הרבה כסף שזה גם....טוב.

שמה של "המוטרדת" היה נטליה אוריירו, אותה זה דווקא שיעשע, לצבועים זה הפריע. אולי קינאת בו? ואל תשכח לשלוח SMS בשקל אחד בלבד לכוכב נולד, וקיבינימט דודו טופז.

מרוצה?

ושיהיה המשך יום טוב.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
הא???

אבו כביר או ניצן?

לאבו כביר מגיעים אחרי שמתים. לא לבית המיעצר אלא ממול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מעניין את הטוסיק שלי המשפחה שלו ! כמו שהוא תיכנן בקפדנות את הפגיעות באנשי התקשורת ככה הוא היה צריך לתכנן את ההתאבדות שלו בכדי שהמידע לא יגיע לאמצעי התקשורת במהירות כזו.

מה לעשות, הוא הגיע לצמרת על כנפי המדיה וידע לנצל ולרתום למטרותיו את התקשורת לכן כאשר אתה מקבל בום בחזרה תלמד לחיות עם זה (או למות עם זה).

מרק, תסלח לי אבל אתה פשוט מחליא אותי.

מה הקשר בין המעשה שהוא עשה והעונש שהיה אמור לחטוף עליו לבין זה שאתה מעניש את הילדים שלו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...