Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם היה משוגע כל חיו. מה מפתיע בכך שהתאבד?

הרי בכל תוכנית ובכל ראיון שהיה לו הוא פשוט אמר: "אני רוצה עוד עוד עוד לא מספיק לי אני רוצה הרבה רייטינג הרבה תוכניות הרבה מעריצים עוד ועוד ועוד"

כמה פעמים הוא דיבר על התאבדות... כמובן הכל היה בצחוק, אבל בסוף צוחק מי שצוחק אחרון כמו שאומרים...

הוא היה בהחלט בעל נפש לא שלווה ונורמאלית, לאחרונה בכלל החליק לגמרי על השכל, והנה היום נשברה רוחו לחלוטין.

שיפסיקו כל הבנזירי הצבועים למיניהם להאשים את התקשורת, הרי ברור לכולם שהם מנצלים את הבמה לנקמה בכל דקה אפשרית.

דודו פגע באנשים, שלח איומים, ואני בטוח שבסוף גם היה הורג מישהו. התקשורת סיפרה את זה, כדי שהאנשים ידעו.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
HANS, אתה חושב שהשואה יכולה לחזור בכזאת קלות? חופרים לנו כל הזמן מאז שאנחנו קטנים על האירועים שקרו, כדי שלא נאפשר שזה יחזור על עצמו.

כולנו תוצר של מה שאנחנו חיים ומהחוויות שלנו ושל מי שמסביבנו.

אין לי מושג איך הגענו לזה, אבל בתשובה לשאלתך: כן, בוודאי, בטח, SURE וכל מי שחושב אחרת הוא נאיבי עד מוות.

אה, ותרשה לי לא להחשיב את עצמי כתוצר, זה קצת מבזה (חוץ מזה שהמשפט שרשמת לא אומר כלום).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה פעמים הוא דיבר על התאבדות... כמובן הכל היה בצחוק, אבל בסוף צוחק מי שצוחק אחרון כמו שאומרים...

אותי לימדו שבכל צחוק יש גם שמץ של מציאות...

הוא היה בהחלט בעל נפש לא שלווה ונורמאלית, לאחרונה בכלל החליק לגמרי על השכל, והנה היום נשברה רוחו לחלוטין.

נכון מאוד, רק תביאו בחשבון שהאיש הזה טרף את החיים, את מה שהוא הספיק, יתכן שכל חברי הפורום (אלה שדנים בו) גם יחד לא הספיקו...

12345

פורסם
אתה ממש דוחה ומגעיל אותי בתיאור מכון פתלוגי שמנתח גופה ולאחר מכן גם תופר ומנקה אותה.

מרק וכל מי שהסיטו "משחטת גופות" הרגיז אותו,

לא רציתי לפתוח את זה כי המכון בכל זאת מאוד חשוב ועושים בו עבודה קשה אבל כשאת מגלה שנה וחצי אחרי שאדם קרוב מאוד אליך הובא לקבורה שהשאירו חלקים שלו בצנצנות במכון בלי ליידע אותך לא תתאר אותו אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה מישהו שהרבה מאיתנו גדלנו איתו בטלוויזיה.

הוא היה דמות ציבורית מרכזית בשנות ה90, לפני שכל הסלבריטאים החדשים צצו, שחוץ מלהיות מפורסמים, הם לא עשו יותר מדי.

הם מפורסמים רק מהעובדה שהם מפורסמים.

הוא באמת עשה דברים ששינו את פני החברה הישראלית.

סליחה פרנקוס, אילו דברים טופז עשה ש"שינו את פני החברה הישראלית"? למיטב זכרוני הוא עשה מופעי סטנד אפ מצליחים והנחה שעשועונים בטלוויזיה, עד שהתחיל ערוץ 2 ו"הראשון בבידור" - בסה"כ תוכנית אירוח. נכון, כזו ששברה שיאי רייטינג, אבל זה רק בגלל שהיו שניים וחצי ערוצים בטלוויזיה וטופז ידע לנצל זאת היטב עם שילוב עזרה לאנשים, חלוקת פרסים וכל מיני המצאות כמו החוצנים שמגיעים לכדור הארץ. בעצם, בזה הוא רק הוכיח כמה העם טיפש כי העם האמין, אז אולי הוא כן שינה משהו בחברה הישראלית - מאז אנחנו לא כאלה פתיים...

אל תנסה להפוך אותו לסוג של אופרה וינפרי. הוא היה דמות מרכזית בעידן שבו היו מעט מאוד דמויות מרכזיות. כיום הוא לא יותר ולא פחות משאר הסלבריטאים. ואולי זה מה שהרג אותו - הרצון להיות הכי גדול, גם בגיל 60.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כשאתה מגלה שנה וחצי אחרי שאדם קרוב מאוד אליך הובא לקבורה שהשאירו חלקים שלו בצנצנות במכון בלי ליידע אותך

במקרה הטוב פותחים את הקבר שנית ומוסיפים את החלקים החסרים, לפעמים אפילו בלי שהמשפחה מיודעת.

במקרה הפחות טוב קוברים את החלקים החסרים עם עוד ערימת חלקים ונפלים אחרים בבור מרכזי.

במקרה הגרוע, מוכרים חלקים למכוני מחקר.

כבר היו דברים מעולם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, אין לי שום בעייה עם זה שהשאירו אצלם חלקים אלא עם זה שעשו את זה היחבא (זה התגלה כשהתפוצצה הפרשה של יהודה היס).

אנחנו בכלל לא מחזיקים מקברים ומכבוד המת אלא מכבוד החי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דודו טופז למי שמכיר קצת,הפך לאלים מכל כמויות הסמים שהוא לקח.

הוא לא היה מצליח להעביר ערב 1 בלי להריח כמה שורות,ומי שמכיר אותו קצת יותר מקרוב יודע כמה עצבני הוא היה כשהוא לא היה על סמים.

אין מה לעשות,התהילה מושכת כסף,סמים,בחורות,השאלה מי מצליח ליפול חלקית ולא לגמרי.

ואתם טועים בגדול,אם אתם חושבים ששאר הסלב'ס בארץ לא יושבים על סמים/זונות/וכסף וזה גם הדבר היחידי בראש שלהם.

פורסם
אבו כביר זו משחטת הגופות.

נכון... מפרקים שם גופות לאיברים שמוכרים לבתי חולים בארץ. ואת מה שנשאר שולחים למפעלי דשן ודירי חזירים :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דודו טופז למי שמכיר קצת,הפך לאלים מכל כמויות הסמים שהוא לקח.

הוא לא היה מצליח להעביר ערב 1 בלי להריח כמה שורות,ומי שמכיר אותו קצת יותר מקרוב יודע כמה עצבני הוא היה כשהוא לא היה על סמים.

אין מה לעשות,התהילה מושכת כסף,סמים,בחורות,השאלה מי מצליח ליפול חלקית ולא לגמרי.

ואתם טועים בגדול,אם אתם חושבים ששאר הסלב'ס בארץ לא יושבים על סמים/זונות/וכסף וזה גם הדבר היחידי בראש שלהם.

מאיפה לך המידע שדודו צרך סמים בכמויות ?

לא נראה לי שדודו היה צריך זונות יש מספיק נשים בגילו שהיו מוכנות לפרק אותו.

גם אם הוא היה מגיע לגיל זיקנה מופלג נראה לי שגם בבית אבות הוא היה חוגג.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...