Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק, תסלח לי אבל אתה פשוט מחליא אותי.

מה הקשר בין המעשה שהוא עשה והעונש שהיה אמור לחטוף עליו לבין זה שאתה מעניש את הילדים שלו?

אני שמח שאני לא היחיד שחושב ככה , ניסיתי להתבטא בעדינות

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא הצחיק אותי וזה טוב.

הוא גרם אושר להרבה אזרחים בתוכניותיו וזה טוב.

פגשתי אותו באקראי במציאות והוא היה ממש נחמד שזה גם טוב.

הוא הרוויח אומנם הרבה כסף שזה גם....טוב.

שמה של "המוטרדת" היה נטליה אוריירו, אותה זה דווקא שיעשע, לצבועים זה הפריע. אולי קינאת בו? ואל תשכח לשלוח SMS בשקל אחד בלבד לכוכב נולד, וקיבינימט דודו טופז.

מרוצה?

ושיהיה המשך יום טוב.

ראשית אני חש סלידה לכוכב נולד בדיוק כמו שחשתי לתוכניות הרדודות שלו .

הוא הצחיק אותך , לך זה טוב , זה עדיין לא אומר שהוא עשה מעשה טוב , הוא עשה כסף.

עובדה שכשנגמר הכסף הוא עבר מהצחקה לאלימות .

זה לא משנה איך היא הגיבה ( נניח שזה שיעשע אותה ) זה משנה מה הוא עשה.

אני שוב מדגיש , לא איחלתי לו למות , אני פשוט לא רואה בו דמות חיובית בכלל ואפילו די שלילית .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גם אני לא אהבתי את התוכניות שלו ולא התחברתי לדמות שהוא ייצג, גם אני הזדעזתי וגיניתי את מה שעשה בסוף הדרך,

אבל מכאן ולהשמיץ אדם מסכן שנטל את חייו בצורה איומה ומשפילה ואת משפחתו , שלא אשמה במעשיו יש הרבה מרחק ,

אני כן כואב את מותו האומלל ואת כאבה של משפחתו ושוב יהיה זכרו ברוך, זכרו תמיד לשמור על אנושיות רבותיי, במיוחד ברגעים קשים.

פורסם
לאבו כביר מגיעים אחרי שמתים. לא לבית המיעצר אלא ממול.

איך רואים שאתה לא מהאיזור.

בין המעצר והבית מטבחיים לא נמצאים אחד מול השני.

יש מרחק של כ200-300 מטר ביניהם ומאד מאד קשה להתבלבל ביניהם.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

רמזור אחד לפני.

נכון שאני היום אני לא מהאיזור אבל אני נולדתי ווגדלתי בר"ג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם אני לא אהבתי את התוכניות שלו ולא התחברתי לדמות שהוא ייצג, גם אני הזדעזתי וגיניתי את מה שעשה בסוף הדרך,

העניין הוא שלפי לא מעט אנשים, הוא עשה דברים ולא רק בסוף הדרך אלא לאורך כל הדרך רק שאנחנו הצופים לא ידענו על זה.

אם הוא באמת עשה דברים לאורך כל הדרך, דעתך תשתנה?

האם אתה עדיי תגיב ככה אם תדע שהאיש היה עוזר לאנשים בטלויזיה, אבל מחוץ למסך הוא מתעלל בילדים שלו או עושה עבירות חמורות בסגנון הזה?

ואם מישהו שואל מה המעשים הטובים שהוא עשה, שיצפה בתוכניות שלו ויראה את כל הכספים שגייס לתרומות בתוכניות שלו ואפילו כמה אנשים שבתוכנית עצמה מצא להם עבודה.

מצד אחד הוא עזר לאותם אנשים, מצד שני המעשים האלה שירתו אותו בדמות רייטינג, זה נקרא תן וקח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הסיפור הזה נשמע לי מאוד מוזר.

הוא מצליח להתאבד כאשר בתא עוד אנשים ומצלמות - ניחא, נניח שעשה את זה במקלחת וששם אין לדעת מה הוא עושה.

אבל להתאבד עם כבל של קומקום חשמלי? אתם ראיתם כזה לאחרונה? אני בספק אם די באורכו כדי להקיף צוואר, לא כל שכן לעשות בו קשר - וקשר נוסף על מנת לתלות אותו היכן שהוא. ואף אחד לא שם לב שהוא מפרק את הכבל ולוקח אותו עימו?

לטעמי, התאבדות שכזו לא יכולה להתרחש ללא עזרה (בין אם סיוע ובין אם "סיוע").

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לשם שינוי - שי - צודק

כל האזור , בית המעצר והמכון לרפואה משפטית , הוא מתחם אבו-כביר ( תל כביר )

ראה פרסומים .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%91%D7%95_%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A8

http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=17182

http://glz.msn.co.il/newsArticle.aspx?newsid=46603

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני כן כואב את מותו האומלל ואת כאבה של משפחתו ושוב יהיה זכרו ברוך

מעניין אם היית אומר את אותו הדבר גם אם אבא שלך היה אבי ניר.

תאר לך מצב כזה, אבא שלך היה הולך ברחוב, היו מתנפלים עליו 2 גורילות, מפרקים לו את הצורה עם מוטות ואגרופים, הוא היה שוכב כמה חודשים בבית חולים במצב קשה ועוד כמה חודשים בבית עם נכויות לכל החיים רק בגלל שהוא החליט החלטה עסקית מסויימת, מעניין אם גם אז היית אומר על זה שתקף אותו, יהי זכרו ברוך.

פורסם
לא מסכן ולא בטיח. פתאום כולם מרחמים עליו, פתאום כולם סופדים לו.

פשוט מגעיל אותי עד כמה התקשורת שלנו מוכרת את עצמה בזול, זה לא ייאמן, כל הכותרות הראשיות הן על דודו טופז, ה"קורבן" עלאק...

בן אדם אלים ואגואיסט שפגע פיזית באנשים אחרים בשביל התהילה הפרטית שלו.

מבחינתי הוא לא שונה בהרבה מאותם נערים מג'לג'וליה שרצחו את אב המשפחה בתל ברוך ומאותו אחד שרצח את בעלת הדירה שלו בירושלים.

אופן אישי אני מעדיף בשביל החברה שלנו שאנשים כאלה יעזבו אותה, בצורה זו או אחרת וכמה שיותר מהר.

מחזק ומסכים ב-100% עם כל מילה ומילה! לא יכולתי לנסח זאת אחרת! :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah: (לכן ציטטתי את כל התגובה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מעניין אם היית אומר את אותו הדבר גם אם אבא שלך היה אבי ניר.

תאר לך מצב כזה, אבא שלך היה הולך ברחוב, היו מתנפלים עליו 2 גורילות, מפרקים לו את הצורה עם מוטות ואגרופים, הוא היה שוכב כמה חודשים בבית חולים במצב קשה ועוד כמה חודשים בבית עם נכויות לכל החיים רק בגלל שהוא החליט החלטה עסקית מסויימת, מעניין אם גם אז היית אומר על זה שתקף אותו, יהי זכרו ברוך.

כנראה שאם זה היה אבא שלי ,הייתי רוצה להרוג אותו בעצמי(אולי אפילו מנסה), עדיין הייתי חושב שלהתאבד בכלא ,כמו שהוא עשה את זה, זה מוות אומלל בזוי ולא זה העונש שהייתי מאחל לו בכל מקרה.

פורסם

מה שעצוב זה איך הגיע בן אדם מאחד שהיה מבדר את כל המדינה בפריים-טיים והמון אנשים העריצו ונהנו לראות אותו, למצב של התאבדות במקלחת בכלא.

אם צריך להסיק איזשהיא מסקנה מהסיפור של דודו טופז ז"ל, זה להזכיר לנו שהכל בחיים זמני, גם ההצלחה והתהילה, ואפשר לאבד הכל באגע אחד לא משנה עד כמה אתם גדולים.

והנפילה במדרון הזה יכולה להיות מ-א-ו-ד מהירה וחדה.

שלומי וכול מי שמתפלא שלא ממשיכים ללכלך על דודו טופז בטלויזיה - לא מכובד לפגוע בכבוד האדם אחרי שהוא מת.

זהו ניצחתם, הוא מת, גמרנו. גזר דין מוות, אין יותר גרוע.

לדבר בגנותו לא יועיל לאף אחד.

גם שאלפרון נרצח אף אחד בחדשות לא ישב ולכלך עליו.

ובנוסף, אל תזכרו שדודו עשה הרבה טוב והרבה שמח להמון אנשים.

דעתו השתבשה עליו (בן אדם שמתאבד זה לא בן אדם שפוי), ולדעתי יש להתייחס לכך בהתאם, בכל מקרה אין כל כך מקום לויכוח הזה כי כאמור דודו טופז כבר לא בין החיים, ואיפה שהוא לא נמצא, אני מקווה שיודעים לתת את הדין המתאים.

פורסם

זו בדיוק הבעיה , שהחברה שלנו במקום לגנות דמות שלילית בחייו ובמותו הופכים אותו לגיבור .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מסכים עם נקאמיצ'י ובזה אסיים להגיב בשרשור הזה .

• תוכן חדש...