Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לשמן מנוע SEA HORSE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

אתמול הומלצתי ע"י מכונאי להחליף שמן מנוע בשמן מתוצרת טורקיה SEA HORSE 10/40 חצי סנטטי , מה דעתכם האם השמן מוכר ומה איכותו ?

פורסם

אני לא יודע למה אנשים מחפשים לחסוך בשמן מנוע... זה היה תמיד תמוהה בעייני... :shock:

תשקיע פעם בכמה חודשים בשמן איכותי, סנטטי מלא ואם לא אז לפחות מחברה מוכרת ותשמור על חיי המנוע שלך.

מה שזול עולה בסוף יקר וזה לא סתם משפט!

אצלי ברכב Polo 6N2 2002. שמן סינטטי מלא של Valvoline 5W-40 אומנם עולה 180 ש"ח לגלון 3 ליטר אבל שווה כל שקל! לאחר אלפי ק"מ השמן זך וצלול כמו ביום בו הוכנס למנוע בטיפול אחרי פלאשינג!

419SRKRKQXL._SS500_.jpg

פורסם
לא טוב.

טוב אולי קצת הגזמתי אבל הכל יחסי.. אפשר לשים לב שהשמן לא נשרף כמו ברוב המכוניות בהם שמים זבל של שמן ואז ניתן לראות את הנייר כולו שחור משמן.

פורסם
אני לא יודע למה אנשים מחפשים לחסוך בשמן מנוע... זה היה תמיד תמוהה בעייני... :shock:

תשקיע פעם בכמה חודשים בשמן איכותי, סנטטי מלא ואם לא אז לפחות מחברה מוכרת ותשמור על חיי המנוע שלך.

מה שזול עולה בסוף יקר וזה לא סתם משפט!

רבותיי , אני בהחלט מחפש שמן מבית טוב ולא מחפש לחסוך כסף על חשבון חיי מנוע שמשרת אותי נאמנה ובטח ובטח למנוע יקר .

אם כך אשמח לקבל המלצות על שמן שמתאים לפג'ו 406 נפח 2000 שנת 2001 גיר אוט'

אנא המליצו

פורסם

על שמן לסוסי ים לא שמעתי , אבל אני משתמש ב 205 ב ELF חצי סינטטי (מיוצר בטורקיה) כבר כמה שנים עושה את העבודה עם צריכה של כ 100 מ"ל שמן ל 10K ק"מ במנוע שעבר את ה 200K ק"מ. שמן בסוף ה 10K אמור להיות שחור וכך להוציא את הליכלוך מהמנוע, שמן נקי זה שמן שלא מנקה את המנוע וכל הליכלוך נשאר בפנים.

פורסם

שמן סוסי ים דבר מעולה. תיראו איך קשה הם עובדים הסוסים האלה.

ממליץ לקמות שמן או מאחת החברות המובילות, כגון ELF, VALVOLINE, AGIP, MOTUL או שמן בסגנון דלקול שיש לו כמה סוגי שמן לא רעים בכלל.

כמה כבר שפאר לחסוך על שמן? טיפול ייצא על 100ש"ח יותר זול -15K ק"מ, האם זה שווה את זה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
על שמן לסוסי ים לא שמעתי , אבל אני משתמש ב 205 ב ELF חצי סינטטי (מיוצר בטורקיה) כבר כמה שנים עושה את העבודה עם צריכה של כ 100 מ"ל שמן ל 10K ק"מ במנוע שעבר את ה 200K ק"מ. שמן בסוף ה 10K אמור להיות שחור וכך להוציא את הליכלוך מהמנוע, שמן נקי זה שמן שלא מנקה את המנוע וכל הליכלוך נשאר בפנים.

אפשר לדעת מאיפה אתה קונה את השמן של ELF?

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם
אם כתוב עליו חצי סנטטי ולא חצי סינטטי אל תקנה.

אתה בטוח במה שאתה אומר?:shock:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מתעלק על השרשור.

מישהו מכיר שמן בשם "מאנול" - MANNOL?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...