Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב לדעת שקיימת שירוקו FSI בארץ (!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה הם טישטשו את מספר הרישוי של רכב המבחן ?!

מה זה נהיה סטייל אנדר-גראונד פורע-חוק היום ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אכן מבחינת תמונות - גם זויות, גם קומפוזיציה, גם עיבוד, גם הכנה לאינטרנט וכמובן טשטוש המספר - חובבנות לשמה.

הצלם הזה, נראה לי שהוא קבוע אצלם (גם במוטו אם אני לא טועה), לא מבין למה מחזיקים אותו. הרבה פעמים ראיתי תמונות שלו שהיו פשוט זוועה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בשניה שראיתי את התמונה הזאת שאלתי את עצמי, "מה זה? גירסת סטיישן/פאסט-בק לשירוקו?" :shock:

בהחלט הזוית הכי מכוערת שאפשר לצלם את השירוקו!

5v.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת היא שהצילומים באתר שלו כבר טובים פי כמה. אני באמת ובתמים חושב שהוא צילם עם מצלמת פלאפון את השירוקו, וזה עשה את כל העבודה. (הרעה)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בתמונה הזו חשבתי כמוך לגבי סטיישן...

http://www.motocar.co.il/include/Thumbnail.aspx?filename=/download/gallery/other/2009/siran%20.jpg&width=600&height=400

נכנסתי לאתר שלו, אין שם שום תמונה מתחום מוטורי. או שהוא מתבייש בהן או שזה לא נחשב מבחינתו קטגורית צילום ראויה מספיק (?).

וזה לא ששאר העבודות שלו שם ברמה גבוהה מדי. יש פה ושם כמה יפות, אפילו מאוד, אבל הסה"כ לא נראה כמו גוף עבודה של צלם רציני מאוד.

(במקרה תחום עיסוקי נושק לצילום ועיצוב).

נו, החובבנות גם כאן, כבר לא יכול להמשיך להתפלא.

וכדי לכפר - האתר של רונן טופלברג, ה-צלם בתחום הזה לטעמי, וגם הוותיק ביותר. עבד בכל ירחון רכב ישראלי שהוא, היום אני חושב שהוא פרילנסר, אבל אני רואה את עבודותיו לא מעט ב"אוטו".

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אהבתי את הכתבה וביחוד את המסקנה והבחנה בין שימוש עיתונאי לשימוש של בעל רכב "רגיל"

מה שמעודד זה הרמת נס הדגל המבורכת של היבואנים בהבאת רכבים ספורטיביים לארץ הקודש במגוון שמזמן לא היה כאן.

לפי הביקורת כאן חשבתי שאני נמצא בפורום לצילום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחת הבעיות אם התמונות שלא קשורה לצלם עצמו אלא יותר ללו"ז - השמש בתמונות פשוט גורמת לצבע להחוויר.

התמונות של פדר מ"אוטו" יפות פי כמה.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...