Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב בעל תא מטען גדול אשר יכול להכיל עגלת תאומים. מקום לרגליים לאלו אשר אתרע מזלם לשבת מאחור מיותר. (שני תינוקות)

תקציב: 12,000 ש"ח.

אני מעדיף חמש דלתות, האצ'בק וידני.

דרישה מהותית: מזגן אשר באמת מקרר! אני רגיש לחום.

אוהד

פורסם

פולו קלאסיק סטיישן או סיאט וואריו (קורדובה סטיישן ).

רכבים חיסכוניים, מזגן מדהים (כאשר עובד), בגאז' מספיק לעגלה גדולה.

אבל צריך סבלנות ומזל כדי למצוא רכב כזה במצב סביר, במיוחד עם מדובר על דיזל (יותר נפוץ).

יש עוד מכונית שעונה לדרישות, אני לא יודע לגבי המזגן, אבל מקום בבגאז' יש בשפע.

אני מדבר על דייהטסו גרנד מוב:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=95&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה לי שעגלת ילדים תוכל הכנס גם בפיג'ו 306, ובודאי בסיטוראן קסנטיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קראתי את המלצתכם בעיון. ומצאתי דיהטסו גרנד מוב ביד2. נוסע לראות אותה היום.

ק"מ 150 אלף, שנת 97 אבל אוטומטית.

האם זוהי סכנת כיס ברורה ומיידית האוטומטית או שיש לה אורך חיים סביר?? מהי תצרוכת הדלק של האוטו?? האם אוכל לעקוף פול טריילר בנסיעה או רק קלנועית וגם זה בירידה??

נפח מנוע: 1500

אוהד

נ.ב. ואם אקח אותה למוסך האם אוכל לסמוך על חוק מרפי שאומר שהמכונאי מעולם לא ראה דגם כמו שלך???

פורסם

ד"א, אפלאוז זה גם הצ'בק. בתקציב כזה שנתון די מתקדם. יש אפשרות למצוא עם אוטומט או ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקשר לגראנד מוב אתה יכול לשאול בהודעה פרטית את חנן ג'יפולוג:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=4013

כאן תוכל להתרשם מהרכב שהיה ברשותו, כולל כל ההוצאות (אפילו כאלה שלא זוכרים בדרך כלל).

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יודע, שיהיו כאלו שירימו גבה, אבל הייתי מציע לך לחפש פיאט מריאה סטיישן ממודל 1998 . הרכב במחירון הוא באיזור התקציב שלך, ובגילו כבר עבר את רוב מחלות הילדות + נפילת הערך, ומנגד - רכב נוח עם תא מטען ענק, וגם המזגן מצויין (נהגתי על הדגם לא מעט, הוריי החזיקו אותו בעבר).

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...