Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי משהו שאף פעם לא ראיתי ולא שמעתי על דבר כזה. נסעתי היום עם אחד הרכבים, סקודה אוקטביה 04 הדגם הכי מפואר, ואמרתי איך יכול להיות שכל מה שיש ברכב הזה ואין פנסי ערפל. הסתכלתי איפה שהאורות וראיתי שיש סימן של ערפל, הדלקתי לכאורה את הפנסי ערפל וראיתי יותר אור(נסעתי בערפל) ואמרתי איך יכול להיות, מאיפה באו פנסי הערפל האלה. אחר כך בבית שמתי לב שיש פנסי ערפל בתוך הפנסים הרגילים. גם בספר של הרכב רשום את זה ויש תמונה איפה הם נמצאים בדיוק. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. זה רק אני שסתם מתלהב מפנסי ערפל, או שזה קיים בעוד רכבים?

פורסם

אתה צודק. אתה סתם מתלהב.

קיים ברכבים רבים. כמעט בכל רכבי קונצרן פולקסווגן.

ברשותי מרצדס משנת 83, וזה קיים בה במקור, עוד מאז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אחר כך בבית שמתי לב שיש פנסי ערפל בתוך הפנסים הרגילים

מה ז"א בתוך הפנסים הרגילים? פנסי הערפל ממוקמים למטה בפגוש.

פורסם

כמו שרזי אמר, במרצדסים הישנות פנסי הערפל נמצאים בתוך הפנסים הראשיים.

חפשו תמונות של מרצדס 190E לדוגמא.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אתה צוד. אתה סתם מתלהב.

קיים ברכבים רבים. כמעט בכל רכבי קונצרן פולקסווגן.

ברשותי מרצדס משנת 83, וזה קיים בה במקור, עוד מאז.

למעשה, אפילו עוד קודם: ע"ע מרצדס 230 61' ואילך...

e.i.2005.mfs.Mercedes.Benz.280.SEL.1968.230.S.1965.JPG

42666d1219785583-vintage-classic-mercedes-benz-cars-india-230-1.jpg

פורסם

בGTI MK4 שלי זה היה בתוך הפנסים הראשיים.

מה שחשוב זה הפונקציה של האור (כיוונו) ולא אם הוא ממוקם בפגוש או לא.

משהו מבדר- מי ש"שידרג" את הגולף בסוכנות על ידי שלל אביזרים מזוויעים (שהותקנו ברדיו מילאנו) בינהם "פנסי ערפל" (לא סיפרו לו שכבר יש פנסי ערפל) קיבל פנסים בפגוש שנראים כאילו השתילו אותם שם (זה באמת ככה) ניתוק של הפנסים המקוריים וחיבור פנסי הערפל המזוויעים למתג המקורי.

פורסם

משהו מבדר- מי ש"שידרג" את הגולף בסוכנות על ידי שלל אביזרים מזוויעים (שהותקנו ברדיו מילאנו) בינהם "פנסי ערפל" (לא סיפרו לו שכבר יש פנסי ערפל) קיבל פנסים בפגוש שנראים כאילו השתילו אותם שם (זה באמת ככה) ניתוק של הפנסים המקוריים וחיבור פנסי הערפל המזוויעים למתג המקורי.

ספר לי על זה... אם כי למרות הכל אני דיי חושב שהפנסים על הפגוש מאירים בסופו של דבר מעט יותר נכון\טוב. אבל לא יודע, כבר לא בטוח.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

טל, ראית את זה כ"כ הרבה פעמים, אתה רק לא יודע.

מאזדה 6, ראית פעם? :wink: (אני יודע, רכב קצת נדיר)

01062007_002212_6537546855_.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...