Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני זקוק לחוות דעת על מונובלוק של JL

הדגם הוא : A1800

בגדול זה המפרט שלו אבל אני אשמח לקבל עוד מידע במידה ומישהו מכיר

A Series 1-Channel Class D Car Amplifier

RMS Power Rating:

4 ohms: 640 watts x 1 chan.

2 ohms: 1000 watts x 1 chan.

Max power output: 2000 watts x 1 channel

MOSFET power supply

LED power and protection indicators

Tuned Bass EQ (0-6 dB bass boost)

Dimensions: 15.75"L x 9.25"W x 2.50"H

Single channel operation

Differential-Balanced input topology for superior noise immunity

Preamp RCA outputs

Heavy duty aluminum alloy heatsink

Frequency response: 10-250 Hz

Silver-plated RCA level inputs

Variable low-pass filter (40-200 Hz, 12 dB/octave)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

המגברים של JL הם מגברים מצויינים, מתומחרים די גבוה בארץ.

המגבר קלאס D מה שאומר שהוא לא ימשוך הרבה חשמל, אין ספק שהמגבר חזק מאוד.

מה אתה הולך להגביר איתו? אם אתה מתכנן לקנות בארץ חדש, אם אני לא טועה ראיתי משהו מסתובב ביד שנייה בפורום.

קח בחשבון שהמגבר לא עובד ב 1 אום אך זה לא ממש קריטי כי הוא די חזק ב 4 אום אז אם יהיה לך סאב עם 2 סלילים של 2 תעבוד פשוט ב 4 אום, יותר טוב כי יהיה פחות עיוות.

לסיכום, על פניו נראה מגבר מצויין.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תשמע, קודם כל המחיר תלוי במצב המגבר, איך הוא נראה חיצונית וכמה זמן עבד, ישנם מגברי יד שנייה שנמכרים אחרי שנה ב70% מעלותם המקורית ואף יותר ויש פחות, זה גם תלוי האם המגבר נפוץ או לא, אם הוא לא נפוץ אז מחירו יהיה יקר יותר ממגבר זמין יותר.

עכשיו לגבי התמחור, אני אישית חושב שאם המגבר עולה 370$ (זה מחירו בערך בחו"ל) סביר להניח שבארץ הוא מתומחר חדש בערך 3K , זוהי הערכה בלבד מניסיון של רכיבים אחרים ואין לי מושג כמה הוא עולה בארץ בפועל, יכול להיות גם יותר מ3K.

כמה דרשו ממך?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

על פניו נראה לי מחיר הוגן, למגבר הזה יש 2 יתרונות בולטים, אחד ההספק שלו, והשני שהוא CLASS D.

וכמובן שהוא מבית טוב מאוד.

פורסם

בשמחה רבה, אשמח לקבל חוות דעת לאחר שתרכיב אותו, אם תרכוש אותו כמובן.

בהצלחה. :wink:

• תוכן חדש...