Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כשאני רוצה להבריג בורג עם המברגה שלי אני כל הזמן חושש שהביט ישבר. כמעט כל מה שקניתי עד היום נשבר לי במהלך ההברגה. אפילו קניתי אחד ( שטענו כך ) שהוא מטיטניום וגם הוא נשבר לי... נמאס!!!!

אין ביט שהוא אנטי-שבר?! כולם כאלו דפוקים תגידו???

לא אכפת לי להשקיע אפילו 50 שקל לביט אבל שיהיה איכותי ולא ישבר!

מי שיכול לעזור-אני מאוד מאוד אודה לו... :-)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי בגודל הקנה .

אם רק מדובר בביט ללא בוקסה , לך על KOKEN

T40 למשל עלה לי 19 ש"ח .

יש גם סט ביטים לאימפקט של FACOM הקנה שלהם מסיבי והם מחושלים .

קוד : NHX.14apf

nhx14a-large.jpg

DSC17.JPG

Embout%205.jpg

Peteuse%20%2B%20embout.jpg

פורסם

אני מבריג כמו כולם.בד"כ ברגים לתוך עץ/דיבל בקיר.

* פרוקסימה,ביטים כאלו שעולים 20 שקל,אני מאוד מפחד מהם. מניסיון. גם כן כל הסינים האלו...

השאלה אם הם באמת טובים ולא נשברים מהמהירות של הסיבוב בהם בבורג או מהלחץ .

ת'כלס מה שנשבר זה אחד מהצלעות של הפיליפס למשל. זה החלק העדין שבהם.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

הסט אימפקט בנוי ללחץ ומהירות (מדובר בפלדה מחושלת חזקה מאוד ), השאלה אם אתה גם .

יכול להיות שאתה לא משתמש בביט מתאים, או שאתה לא מצמיד היטב את הביט לתוך הבורג ואז הוא משחק חופשי קצת ואוכל מהר את הביט והבורג.

לגבי קוקן זאת חברה יפנית , השניה מספיק טובה למוסכי פרארי .

אם אתה רוצה טייוואני איכותי וזול יותר חפש סט של JTC בכלבו לאוטו , צמוד ל"פרסי".

פורסם

אם עוד נשאר להם במלאי, היבואן הוא "פטרוטק" ברחוב תמנע 17 אזה"ת חולון.

במכירת חיסול הוא עלה לי 150 ש"ח , עכשיו המחירים עלו ב 17% .

קח גם בחשבון שבורג נתקע בהברגה , ואם הביט לא ישבר הוא יהרוס את הראש , או שפשוט לא יזוז .

עדיף להשתמש בתכונת האימפקט , או להתחיל פתיחה ראשונית עם מפתח ידני .

אם בשלב הזה הוא לא משתחרר תצטרך לטפל בו בשיטות שיחרור ברגים עקשנים , יש על זה שרשור שפתחתי פעם בפורום אספנות .

פורסם

ל-WERA יש ביטים מעולים (וגם מברגים). גם בוש הוציאו ביטים לגמרי לא רעים (בניגוד לעבר), מחוסמים ועובדים ללא שום בעייה עם מברגת אימפקט.

פורסם

WERA אכן מעולים , הבעיה שדרור מוכר אותם כנראה בלעדית , והמחירים אצלו פרועים.

בכל מקרה אפשר לקנות ביט בודד של KOKEN באיזור ה 20 ש"ח במ.מ.ש.ר .

פורסם

WERA מעולים ונמכרים בהרבה חנויות לאספקה טכנית, למשל אני קונה במ.מ.ש.ר בחולון ובבדק בית בראשון.

בחיים לא קרה לי שביט נשבר, לעומת זה בברגים מעפנים קורה הרבה שראש הבורג נגזר אפילו מהברגה לעץ קצת עבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לעניות דעתי אם אתה מצליח לשבור סדרתית ביטים בהברגה לעץ/דיבל הבעיה (מבלי להעליב) לא בביטים אלא בדרך העבודה.

אוליי אתה מתכוון שהראש נשחק? זה כבר סיפור אחר ותלוי אם אתה מעמיס את הביט יתר על המידה (למשל הברגת בורג עבה בעץ דחוס ללא קדח).

שוורץ (יצחק שדה) מחזיק ביטים של חברת PB. הכלים שלהם מעולים. לעבודות קשות יש ביטים עם קנה במידות גדולות יותר.

אני אומר שוב- אם מדובר בשחיקה, לא משנה באיזה ביט תשתמש, עבודה לא נכונה תשחק אותו.

• תוכן חדש...