Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,הרכב איביזה 20VT.

כרגע הרכב עם בקליות אחוריות מקוריות שעברו השחרה חזקה מאד.+מסיכות על הפנסי חזית.

ולהלן צירפתי תמונות להמחשה,

ולעיקר:

1.אני שוקל להסיר את המיסכות מקדימה ,מה דעתכם? מכער או מוסיף?

2.הבקליות מאחור מושחרות כמו שאתם רואים,אני שוקל לרכוש בקליות כאילו מקוריות[כמו שלי רק שלא עברו השחרה],מה דעתכם על כך?

ושוב מצורפות תמונות של האיביזה שלי במצבה ,ותמונות אחרות של רכבים דומים לשלי [להמחשה] ללא מסיכות ובעלי בקליות לא מושחרות.

אשמח לקבל שיפוט מהיר מכם מה עדיף יותר.

תודה מראש.

DSC00456.jpg

DSC00454.jpg

Ibiza_rear_low-res[1].jpg

Ibiza_front_side_low-res[1].jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המסיכות האלה מגעילות בטירוף. אני זוכר שבזמנו גם מעיין רצתה להעיף אותן, רק הבעיה היא שהן מודבקות לפנס בדבק כלשהו (כנראה אפוקסי או סיליקון). אם אתה רוצה להיפטר מהן, אני חושש שלא יהיה לך מנוס מהחלפת הפנס כולו.

לגבי הפנסים האחוריים - כן, תחליף. אין כמו מקורי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את המסיכות מהפנסים הקדמיים הייתי מוריד, באמת לא יפה ומתישהו מבינים את זה :)

הבקליות דווקא סבבה, הייתי משאיר. זה מייחד את הרכב שלך ונראה בסדר גמור.

פורסם

אוקיי תודה לשניכם על חוות הדעת8)

גם אני אישית התחלתי להרגיש שהמסיכות מסרסות את היופי של האיביזה מקדימה.[לעומת הבקליות המושחרות]

נ.ב:אלעד,המסיכות מודבקות במסגרות העליונות של הפנסים בעזרת דבק ספוג דו צדדי [ממה שיצא לי לראות בחפיף]

לא ניראה לי שיהיה צורך בהחלפת פנס שלם .

אגב אני מאד חושב שהבקליות מחמיאות ומייחדות את הרכב.העניין הוא השוטרים ,עד כמה הבקליות שלי מושכות עין כחולה.

כמו שאתם רואים בהשחרה,לפחות ריחמו על האורות רוורס והאיתותים,העניין הוא שאין ממש מחזירי אור.

אגב את הנורה שדולקת דרך הבקלית בלילה רואים די בבירור.אגב בקליות מקוריות במצב מעולה יש ליאפשרות לרכוש משומשות ב250 שח.

נב2:אלעד,אתה רוצה לומר לי שמעיין רכשה את האוטו כבר עם הבקליות המושחרות והמסיכה ? ומה בדבר הג'אנטים?

פורסם

הבחור מהקריות..אז אני גם מתאר לעצמי שההשחרה היא גם פרי דמיונו[טוב פה הוא הצליח רק חבל שהוא הגזים בעוצמת ההשחרה]

המסיכות די סגור שאני אפטר מהן.

לגבי הבקליות ,מה אתה אומר 250 שח מחיר טוב להביא את המקוריות, והמושחרות שישבו לי בצד עד לקריזה הבאה שאני אחזיר אותן?

פורסם

בענין בקליות שחורות.

אני מקווה בשבילך, שחס וחלילה לא תסע אחריך משאית, שלא תראה את אורות הבלימה שלך בגלל ההשחרה המטופשת הזו.

באור יום, לא רואים מאחור שאתה בולם.

נניח וזה יפה (וזה לא), זה שווה את זה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

את הבקליות הקדמיות להעיף.

מאחור אני אוהב השחמה, אבל אצלך זה נראה כהה מדי וגם שחור מט.

הכי יפה זו השחמה עדינה בגימור מבריק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

את המסכות הייתי מעיף ממזמן, הן ממש מכוערות והורסות את כל האוטו.

את הבקליות מאחורה אני דווקא אוהב.

Toyota Yaris TS

פורסם

גם אני בעד מקורי. לדעתי, יישאר לך סימן של הדבק על הפנסים הקדמיים.

לגבי הבקליות - ההשחרה יפה, אך יותר מדי כהה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אסף, אני בעד שני הצעדים : גם להעיף את המסיכות מהפנסים הקדמיים וגם להחליף את הבקליות האחוריות.

אני מבטיח לך שאם תפרסם שאתה מעוניין לבצע החלפה, תמצא לא מעט אנשים עם איביזה סטנדרטית שיהיו מוכנים להחליף ראש בראש פנסים קדמיים ואחוריים מקוריים תמורת ה"משופרים" שלך.

בקשר למסיכות באופן כללי, יש לך מזל, אצלי בגולף הקודמת הבעלים הקודם הדביק אותן עם דבק זגגים בלתי ניתן להסרה. אתה יכול להוריד אותן ולהזמין את זה שמחדש פנסים קדמיים שיעשה לך פוליש יסודי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באמת מקורי הרבה יותר יפה.

ככה זה, בסופו של דבר החזות המקורית והסטנדרטית היא בסופו של דבר השונה והמיוחדת.

- אומר מי שנוהג על מאזדה 3, 1.6 אפורה... -

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...