Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי להתייעץ איתכם בנוגע בהתלבטות בין שני רכבים

טויוטה הייס, שנת 2000 יד שניה, אוטומט עם קילומטרז' גבוהה(לא זוכר כמה) אבל החליפו מנוע לפני שנה(אמרו לי כמה הוא עשה עכשיו פשוט שכחתי לרשום)

מול

פולסוואגן טרנספורטר שנת 2002, יד ראשונה, אוטומט קילומטרז'- 250, אבל היא של חברה.

מחירים:

טויוטה- רוצה 30 אבל אמר שמוכן להתפשר במידה ובאמת יהיה עינין ברכב.

טרנספורטר- רוצים 35, אני לא יודע אם הם יהיו מוכנים להוריד במחיר כי זאת חברה.

 

בעל הטויוטה מגיע מחר אליי לכפר סבא לבדיקה קטנה אצל אחד שאני מכיר שיביא לי את דעתו, בנוגע לטרנספורטר אני לא יודע אם החברה תביא לי את הרכב על מנת להעביר אותו בדיקה קטנה אצל חבר לפני שלוקחים למכון- אני פשוט עוד לא שאלתי.

 

אמינות הרכבים?

מוצלחים?

גיר אוטומטי של טויוטה יותר טוב משל טרנס'?

עליות תיקונים?

חלקי חילוף?

וכל מה שעולה לכם לראש.

 

יעוד הרכב: יש לנו חנות של פירות וירקות מזה כבר כמה שנים, עד עכשיו היה לנו טרנספורטר 92 שמצריכה טיפולים כל כמה חודשים שכבר עולים מעל המחיר של הרכב. בנוסף אנחנו 7 במשפחה לכן אנחנו צריכים רכב כמו ההייס או הטרנס' ואנחנו מורידים ספסל או 2 מאחור ויש מקום לנוסעים ומקום לסחורה, המשקל שהרכב יסחוב יהיה לפעמים טון וקצת- כאשר אנחנו מביאים אבטיחים(כל מיכל אבטיחים=400 קילו, כך ש2 מיכלים+סחורה אחרת לחנות =1 טון)

 

* חשוב לציין שחשוב לנו שהרכב יהיה אמין וישמש אותנו למשך שנים רבות, כמו שאתם רואים אנחנו עם רכב משנת 92 כרגע כך שאנחנו לא קונים רכב כל כמה שנים....

 

יש מצב שיש עוד פרטים שאני לא רשמתי כי שכחתי/לא שמתי לב אני יהיה שמח אם תציפו אותם למעלה

אגב מהי צריכת הדיזל של ההייס והטרנס'?

 

תודה רבה.

קובי

פורסם

דיברתי עם בעל הטויוטה- הרכב בלע קילומטרז' של 800 אלף, עשה אוברול לפני שנתיים וכעת זה על 180 בערך.

 

זה כבר יותר מידי לא?

קובי

פורסם

טוב כמה עידכונים:

טרנספורטר- היום הייתי אצל חבר במוסך וזה מה שהוא אמר שצריך לסדר בה:

4 בלמים(מקדימה צריך גם צלחות)

תפוחים

מייסבים מרעישים

כיווני פרונט

ישנה בעיה ברכב שאוכלת את הצמיגים מקדימה

אין מגן תחתון לרכב- שווי 2500 שקל

 

קצין הרכב אמר לי שהוא רוצה על הרכב 30 אלף לפני הבדיקה. לאחר הבדיקה הוא לא מוכן להתחשבן על כלום.

 

כדאי?

קובי

פורסם

מציע לך להמשיך לחפש, ולהתמקד בפולקסווגן.

יש מספיק טרנספורטרים בשוק, ותוכל בפרק זמן סביר למצוא אחד במצב טוב, ובלי סיפורים של מחיר לפני או אחרי בדיקה.

יש אפשרות למצוא כאלו שמורים אפילו בטרייד אין של היבואן.

בכל מקרה הפולקסווגן הרבה יותר נוח ונעים בנסיעה, ובגיל כזה הפרמטר החשוב הוא מצבו של הרכב המסוים שתרכוש.

לגבי תצרוכת הדלק, אינני יודע מה תצרוכת הדלק בטויוטה, אולם הפולקסווגן נמצא במקום טוב עם תצרוכת דלק דומה לרוב האירופיות למעט רנו (רנו חסכוני בהרבה בדלק).

 

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה אורן

יש לי כרגע פולסוואגן קרוול(הדגם המפואר מהטרנספורטר) ואני מאוד מרוצה ממנו, פשוט ראיתי את הטויוטה ואמרו לי שהם גם מאוד חזקות אז התבלטתי ביניהם.

הבעיה ברכבים האלו היא שמי שקונה אותם זה או כי הוא צריך אותם לעבודה(ואז סביר להניח שקרעו להם את הצורה) או שהוא עושה הסעות(ואז קרעו אותם בקילומטרז')

יש לך אולי רעיונות לגביי מקומות שאפשר לקנות מהם רכבים מסוג זה?

 

תודה על העזרה.

קובי

×
×
  • תוכן חדש...