Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמייח לבני עם ישראל!

אציין שלא הייתה לי כל בעיה עד אתמול. יצאנו סביבות 21:00 לכיוון נצרת עילית ומשם לת"א, הגענו לנמל ונהינינו. בדרך חזור כאשר הגענו לנצרת עצרתי בתחנת דלק על מנת לחכות לרכב השני, ממש במקריות הסתכלתי תחת הרכב (אחרי הכל עברנו כ-270 ק"מ) ושמתי לב לטיפות בצד השמאלי מתחת לרצועת הטיימינג. בלי כל היסוס בדקתי את המים והמדיד הצביע על 0!. נכנסתי לרכב ושמתי לב שחום המנוע עומד על כ-3/4 כשבמצב תקין עמד על 1/2. במקרה היו לי מים כחולים, שפכתי בקבוק ליטר וחצי. כשהגענו לעפולה מנצרת עילית הוספתי עוד מים. כשהגעתי לחניה בבית הטיפטוף הפסיק. לפני מספר דקות (אחרי 4 שעות שהרכב עמד) לא נראו כל שלוליות תחת הרכב- פתחתי את מכבה הרדיאטור ונשפכה כחצי כוס מים במהירות.

למישהו יש מושג מהו כיוון התקלה?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נזילה מכיוון רצועת הטיימינג זה כניראה משאבת מים.

יכול להיות גם צינור מים שלא מחוזק טוב.

פנה בהקדם האפשרי למוסך כדי שיבדקו את מערכת הקירור בלחץ, יש לזה משאבה ייעודית שיוצרת לחץ במערכת, ואז מאתרים נזילות.

פורסם

כמו שקודמי אמר כנראה שהנזילה היא ממשאבת המים,פתיחת מכסה הרדיאטור "שחררה" את הוואקום שנוצר במערכת ולכן המים נזלו שוב.

התכוונת שאתה משתמש בנוזל קרור ירוק נכון? מים כחולים זה עבור הווישר

אצלי הוחלפה משאבת מים מאותה הסיבה בנסיעה הרכב איבד מים בחנייה לא ראיתי שום טפטוף,אלה אם כן הרכב עמד מעל 8-9 שעות ואז נוצרה לה שלולית קטנה.

מאוד מומלץ לגשת למוסך בהקדם,בעזרת משאבת לחץ יעודית ניתן לדעת בוודאות מאיפה הנזילה.

עלות משאבה היא בסביבות 250-400 ש"ח (לי ברובר זה עלה 400) המלצה היא לעשות טיימינג כולל משאבת מים

בכל מקרה הולכים לפרק לך את הרצועה,אז כדאי לשאול כמה עלות טיימינג מלאה כולל מייסב ,מותחן ,משאבה, ורצועות נוספות. עלות העבודה היא היקרה ולכן אני ממליץ על טיימינג מלא

בהצלחה

פורסם

אם זה מצדו השמאלי של הרכב בד"כ זה משאבת מים כמו שאמרו פה

אך אולי זה אפילו חור ברדיאטור

תנסה ללחוץ על הצינור גומי שתחבר לרדיאטור

צינור גומי עבה ושחור יחסית אלסטי

ברגע שתלחץ עליו תנסה לשמוע רעש של אוויר שמשתחרר מחור קטן (דומה לצליל שלוחצים על בקבוק שמפו), אם כן תנסה למצוא מאיפה זה בא ואולי משפריצים משם קצת מים

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

• תוכן חדש...