Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שההורים שלו באו ממקסיקו לחודש.

הם לא מכירים כל כך טוב את הארץ אז הם שכרו את שירותי כנהג כי הם אל יכולים לנהוג בארץ מסיבות שונות.

מחר בבוקר אני מגיע לאלדן ולוקח רכב ל7 אנשים (סביר להניח שקאיה קרניבל או משהו בסגנון).

משם אנחנו נוסעים לכל היום לירושלים, ביום שלישי לים המלח ומצדה, וביום רביעי מגיעים צפונה לטיול כל היום ברמת הגולן.

אני צריך המלצות למקומות איפה לבקר ברמת הגולן ובצפון, בלי יותר מדי כסף (אם אפשר, בלי כסף בכלל).

אילו גנים לאומיים ומוזיאונים יש שם באזור?

נ.ב: סביר להניח שאני לא אגיב יותר מדי בשרשור הזה עד יום רביעי בערב, אבל אני כן אקרא אותו דרך הסלולר.

פורסם

אני לא יודע אם העונה נגמרה או לא, אבל אם לא אני מאוד ממליץ על ביקור באגמון החולה ובמיוחד על הסיורים "בעגלת המסתור" שהיא בעצם טריבונה שנגררת ע"י טרקטור ומאפשרת להתקרב לשטחי הקינון של הציפורים מכיוון שכך הן לא מרגישות בנוכחות בני אדם (יש גם מדריך שנותן הסברים).

חשוב:

- לבדוק שעדיין לא נגמרה העונה.

- זה עולה כסף.

- ההסברים בעברית בלבד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

השאלה היא מה סגנון הטיולים שאתם מחפשים.

מסלולי הליכה מדהימים יש המון, רובם בחינם. ע"ע שמורת יהודיה, נחל כזיב ומבצר המונפורט שאמורים להיות מדהימים בתקופה הזאת של השנה, מערת קשת וכו'.

אם אתם בקטע של "באים, רואים, הולכים" בלי הליכות ארוכות או כל מיני מיני-מסעות - יש מקומות כמו ראש הנקרה או צוק מנרה שאפשר להעביר בהם כמה שעות בכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הר בנטל. לא יודע למה - אבל תמיד לוקחים לשם תיירים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חשבתי להמליץ לו על הבנטל.

באמת מקום נחמד, אבל אחרי 20 דקות ממצים לגמרי את החוויה בבונקרים ובתצפית. אז נכון, אפשר לשבת לאיזה קפה קטן בכיף בבית הקפה החביב, אבל אחר כך אתה קצת תקוע.

אפשר לקפוץ לבקר בתחנות הרוח שנמצאות על אחד ההרים הסמוכים מדרום-מזרח (עם רכב שכור אין בעיה לעלות עד למעלה) שזה גם סוג של אטרקציה, אבל מה אחר כך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה ליד.

אמממ בניאס, מבצר נמרוד - אמנם עולים כמה שקלים, אבל זניח.

הצוק במנרה.

קוניטרה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...