Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ואתם במסיבה.

מדברים עם מישהי שאתם מכירים, ידידה, אבל לא קרובה מדיי. שלום שלום.

פתאום לידכם מתחילים כמה אנשים לריב ולפני שהספקתם לזוז אגרוף עף, בטעות כנראה, לראש של הידידה שמתעלפת במקום.

איך הייתם נוהגים במקרה כזה?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דואג להוציא אותה מההמולה, דבר ראשון. אח"כ 101 למד"א.

אין הרבה מה לעשות, אם הצלחת לראות מי הביא את האגרוף, נסה אחרי זה לזהות אותו כשהמשטרה תגיע.

אני רואה לאן זה מוביל, ברור שהרצון המיידי יהיה לתפוס את הבן אדם הזה לשבור לו את הראש, וזה גם יהיה הדבר הנכון לעשות.

אבל יותר חשוב קודם להוציא את הנפגע, שלא ייגרם נזק גדול יותר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

קודם תדאג להוציא אותה מהבלאגן, ואז תזמין אמבולנס.

תכלס אין לך יותר מדי מה לעשות, במקרה וראית מי נתן את האגרוף אז תן עדות במשטרה.

ברור שבא לך לפוצץ את הבן אדם, שזה מה שצריך לעשות.

אבל העדיפות הראשונה היא להוציא את הנפגעת, שלא יגרם לה נזק גדול יותר.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

יש פה הקבלה רצינית...

הייתי מזמין קודם את מד"א, מפנה, מודיע למשטרה, מעכב את החשוד (לכל אזרח בישראל ישנה הזכות לעכב אדם עד לבואו של שוטר במקרה של עבירת אלימות, וניתן להשתמש בכוח סביר לצורך העיכוב) ומחכה למשטרה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עוד לא הבנתי למה שאני ילך ויתחיל לריב איתם? לפי המצב שתיארת היא נפגעה בטעות מהריב שהתפתח בין החברה ליד, אני נוטה להאמין שהייתי דבר ראשון מנסה להוציא אותה מהבלאגן להרים טלפון למד"א ולראות איך אני יכול לעזור לה ספציפית. שהחברה שרבים יתפוצצו ביניהם.

אבי

פורסם

ברור שדבר ראישון להוציא אותה מהמקום,אבל בקשר ללפוצץ את הבנאדם ישר לא נראה לי.

לא חושב שאותו אחד נתן לה אגרוף בכוונה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה זאת אומרת מה אני עושה?

דבר ראשון שולף את הסכין שהחבאתי בנעל בשביל שהשומר לא יתפוס בכניסה,בזמן הזה מרים טלפון לגב שלי (חברים ערסים :-))

אחרי שאני מזמין אותם עם נבוטים(כלי לחימה עתיק),סכינים ורימוני רסס(צריך הרי גם להעניש אותם כשיהיו בבית ולזרוק משהו למרפסת שלהם) ואז אני קופץ כמו משוגע בקריאות אללה הוא עכבר ומתחיל לדקור את כולם!

פורסם

לכל גבר יש נשק, השאלה אך אתה משתמש בו ברגע האמת, לא נראה לי שבחורה פגועה תעריך את הכלי שלך ברגע שכזה.

לגבי נשק לירי, הוא לא יעזור לך בגרוש אז צא מהסרט כי אם אתה תשלוף את הנשק הוא יוחרם ממך וסביר להניח שתקבל שלילת רישיון ואולי גם תעמוד למשפט על שימוש בכוח בלתי סביר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הייתי עושה הערכת מצב למה הגעתי למסיבה שהולכים בא מכות ובתור עונש מרתק את עצמי לבית לשבוע...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בטח שלא הייתי עוזב אותה שם ורץ למחשב להעלות שאלה באוף טופיק:angel:

הייתי קודם כל מטפל בה ואח"כ מנסה לאתר את הפוגע כדי להגיש תלונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

:lol::lol::lol:

האא? לא?

אז כדאי שאני אחזור לשם זריז...

זה לא מקרה שקרה לי.

זה מקרה שקרה לחברים שלי.

אני הלכתי לאסוף אותם אחרי זה מהתחנת משטרה.

לדעתי הייתי עושה מה שהם עשו.

פורסם
(לכל אזרח בישראל ישנה הזכות לעכב אדם עד לבואו של שוטר במקרה של עבירת אלימות, וניתן להשתמש בכוח סביר לצורך העיכוב) ומחכה למשטרה.

אהה, פעם הבעה שאני אראה עבריין מבצע פשע אני אגיד לו שיש לי זכות לעקב אותו ושיחכה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...