Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי,אהני לא מתייפייף ולפעמים זה המוצא אבל כמוצא אחרון, ועזוב אותך מססמאות של ערוץ הילדים(שאגב יפה שאתה חזק בהם) וזה שאתה מתהדר בזה שאתה רץ לריב עם כל דבר שזז או שזרק לך משהו לא במקום לא מקנה לך איזה סטטוס של גבגבר, זה מקנה סטטוס כזה בגיל 10, כשהמכות לא באמת שוות משהו, מעל איזשהו גיל שה הופך לתעודת עניות

ובשבילך, זכור ,תמיד יהיה מישהו יותר חזק ובהקשר הצבאי שהוא עיקר האלימות שאני מכיר- מי שמשחק באש נכווה ולפעמים קשות

אגב כשאני אומר מישהו יותר חזק אני לא מתכוון דווקא במובן הפיזי, זה יכול גם להיות מישהו שייקח לך את כל הכסף שאין לך, את כל הכסף של המשפחה שלך, אבל היי עזוב, העיקר דפקת לו בקבוק בראש שאת התיקון שלו הוא יעשה בכסף שלך

אגב הסיפורים שנתתי, היו סתם דוג' למה שאני מגדיר כאלימות מוצרכת וכאלימות של ילד בלי שיקול דעת

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...