Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אני אישית רוסי ולכן מחוייב גנית לפוצץ את בעל הארגוף התועה בגלל פגיע באגו.

אם לא הייתי רוסי הייתי מנסה להרחיק אותה מהמקום ומבהיר לבחור הפוגע שהוא דביל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

.

כמו כן גם לדרוש פיצוי על המקרה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תן לי לנסח מחדש את מה שכתבת עם הערות

" תשמע אני אישית חכם ולכן מחוייב גנטית להתנהג בזהירות בקור רוח ובחוכמה למרות פגיע באגו אם לא הייתי חכם אז לא הייתי מנסה להרחיק אותה מהמקום ומתעסק עם הטמבל הפוגע "

תרשה לי גם להוסיף: " ואז הייתי מבקש באדיבות מהברמן החביב כוס פלסטיק עם קרח שם לה על המקום שקבלה מכה, מקסימום הולך לשירותים ולוקח קצת נייר ומנגב לה את המים מהפנים , אם יש לה מצב רוח ,הייתי נשאר בפינה אחרת במועדון, אם לא אז הייתי מקפיץ אותה הבייתה, וככה גם היא וגם אני היינו יוצאים שלמים"

סתם לצורך העניין מוצ"ש האחרון הייתי במועדון עם חבר , אח"כ ישבנו בקיוסק וראינו איך מאבטחים מעיפים מישהו מהמועדון ומפוצצים פשוט מפוצצים לו את הצורה , בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה, 4 מאבטחים, ועוד הוא מנסה לברוח והם תופסים אותו ומז**נים לו את הצורה , מה נראה לכם מי שרואה את זה צריך להתערב? יש משטרע בשבי זה,

וחוץ מזה אם הוא עם חברים שלו אז החברים שלו צריכים לעשות מין הפגנת כוח כזו כמו שערסים יודעים לעשות שאחרי זה סתם כל אחד הולך ואף אחד לא נפגע,

בקיצור חברים בריאות לא קונים ואי אפשר לקנות בכסף, אז פותח השרשור אולי יצאת קצת מושפל שפיצצו את ידידה שלך אבל לפחות לא היה יותר גרוע תמיד תזכור שאתה לא יודע מול איזה מטורף חמום מוח אתה עומד ומה הוא מסוגל לעשות כשהוא מקבל קריז.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תתפלא, גם רוסים מגיעים למיון מוקדם בבוקר אחרי מסיבה כי זה ב"גנים" שלהם.

פייטרים גדולים ממש.

פורסם

למען הסר ספק, השורה הראשונה נכתבה בציניות.

השניה דווקא לא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אז פותח השרשור אולי יצאת קצת מושפל שפיצצו את ידידה שלך אבל לפחות לא היה יותר גרוע תמיד תזכור שאתה לא יודע מול איזה מטורף חמום מוח אתה עומד ומה הוא מסוגל לעשות כשהוא מקבל קריז.

א. לא יצאתי מושפל כי לא הייתי שמה. המקרה לא קרה לי.

ב. איך שהיא התעלפה כל החברות שלה עטו עליה אז הטיפול בה היה על אחריותן.

בהתחלה הצדקתי את חברים שלי על המעשה שלהם.

מצד שני חשבתי שמה שמעצבן זה שאי אפשר ללכת היום למועדון בלי שאיזה שיכורים יתחילו ללכת מכות כמו מפגרים על שטויות,

וברגע שאני תורם לקטטה, למרות שהמטרות שלי הם "חינוכיות" נטו, אני רק מחמיר את המצב.

המאבטחים לפי מה שהבנתי לא התערבו בכלל, רק שהגיע המשטרה (שוב, לטענת החברים ממש מהר, עניין של דקה - זה איזור שיש בו קבוע ניידות משטרה) הם התערבו (וחברים שלי באותו הזמן נעצרו... מסתבר שהם גם היו קצת שיכורים והיה ויכוח גם עם השוטרים).

פורסם
הכל תלוי איך הבחורה נראית, אם היא נראית טוב אז אני לוקח אותה באוטו לביה"ח (אחרי שאני משכיב אותה על הריצפה, דואג שהנתיב אויר שלה חופשי ולא חסום, מרים לה רגליים כדי שהדם יזרום חזרה לראש ומחכה שהיא תתעורר).)

אז אם הבחורה נראית טוב {לפני או אחרי המכה?}

אתה משכיב אותה על הריצפה {היא לא שוכבת כבר על הריצפה? שכחת שהיא התעלפה?}

מרים לה רגליים ומחכה שהיא תתעורר {סחתיין על הפינוק והסבלנות העצומה}

אם אני רואה שיש לה פגיעת ראש חמורה אז אני עושה את כל מה שרשום למעלה תוך כדי הזמנת אמבולנס וכמובן מנסה להשיג ממנה מספר.

אם הבחורה נראית טוב ובנוסף נראה שהיא סובלת מפגיעת ראש חמורה אתה מרחיק לכת ומנסה גם לקבל מספר? :shock::shock::shock:

ואם היא מכוערת אז אני מזמין רק אמבולנס.

למה רק אמבולנס? לא חבל? תזמין גם מנתח פלסטי ותהרוג 2 ציפורים במכה אחת. זה יגדיל את אחוזי ההצלחה כשתנסה להשיג גם מספר.

:lol::lol::lol:

פורסם

אם החבר של הידידה ליידה והוא גם חבר שלי אז הייתי עוזר לו בזמן שהוא קופץ עליהם.

אם הייה מדובר בחברה שלי הייתי שובר לו בקבוק על הראש ואז חותך אותו עם השאריות של הבקבוק.

ואז מארגן את המשפחה של החברה שיטפלו בו אם ינסה להגיש תלונה.

פורסם
אם החבר של הידידה ליידה והוא גם חבר שלי אז הייתי עוזר לו בזמן שהוא קופץ עליהם.

אם הייה מדובר בחברה שלי הייתי שובר לו בקבוק על הראש ואז חותך אותו עם השאריות של הבקבוק.

ואז מארגן את המשפחה של החברה שיטפלו בו אם ינסה להגיש תלונה.

תשמע, VOLK, פחד לכתוב באותו פורום איתך... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נניח ואתם במסיבה.

מדברים עם מישהי שאתם מכירים, ידידה, אבל לא קרובה מדיי. שלום שלום.

פתאום לידכם מתחילים כמה אנשים לריב ולפני שהספקתם לזוז אגרוף עף, בטעות כנראה, לראש של הידידה שמתעלפת במקום.

איך הייתם נוהגים במקרה כזה?

אני הייתי מנצל את המצב העגום שאליו היא נקלעה,לוקח אותה הבייתה ותוקע לה את האימא.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שלוםלכולם,

בקשר ל נושא יש לי 2 סיפורים

1.בתחילה כשפתחתי את השרשור, הבנתי מהשא'מהכותרת , שהכוונה לכך כשאתה עובר ליד איזושהי תקרית כגון: מישהו תוקף זקנה תמימה ברח' ואתה רואה, תעזור לה או לא? תשובתי היא כן ואתן דוג'

בשנת 2004 כשהייתי חייל נפטרה קרובת משפחה שלי, הלכנו לבית הקברות כל המשפחה.

בעודנו מחכים בחוץ (בית הקברות בחיפה- הצד של נווה דויד) אני פתאום מסתכל ההצידה לכביש ורואה משהו על הרצפה ו2 דמויות פשוט בועטות בו בכל הכח, אני מראה את זה לאחי ולקרוב משפחה נוסף ואנחנו רואים נהג מונית שוכב על הרצפה וארס וחברתו בועטים בו בכל הכח

מה לעשות והמצפון שלי תקף אותי(מודה שגם הייתי בשיא כושרי ובטחון עצמי) ופשוט רצתי(אני רץ טוב באותה תק') ואחרי אחי הגדול(EDANJ) וקרוב המשפחה, הגעתי דיי לפניהם מאחר ולא ממש הודעתי להם שאני יוצא, את החברה המטומטמת הדפתי דיי מהר לקיבינימט (מה שהארס לא אהב) ואת הארס ניקיתי בסה"כ גם דיי מה ר הצידה, לאחר שהארס יצא ממההלם הוא התחיל קצת לאיים, בסה"כ בקשתי ממנו שילך יפה ויעזוב את הנהג המסכן והמדמם, לאחר דין ודברים שהארס דיי החליט שלא יבוא לא טוב (גם לחבר השמן שלו על האופניים שבא)לקבל מכות הוא הלך

הנהג מונית היה ממש מסכן,,המשקפי ראייה שבורות והוא דימם מפניו, בקשץימממנו שיעוף משם ויטפל בעצמו, וזהו

מוסר השכל: ברור שהסתכנתי פה באיז דקירה או משהו, אך המצפון שלי שקט ביותר על כך שעזרתי למישהו.

2. מאחר והבנתי שהסיפור בתרד הנוכחי הוא על תגרות במועדונים יש לי סיפור רלוונטי יותר

בגיל 13 התחלתי קשר עם נערה מסויימת(היום חברתי מזה 10 שנים) , באחת ההפסקות בשבוע שבו תכננתי להציע לה לצאת

עמדנו בחצר והיה משחק כדורגל, היה שם בחור גרוזיני עם ראש ממש מרובע ששיחק, ואנחנו מהיציא הקטנו אותו, פתאום הוא הסתובב ובעט על מקום עמדתנו כדור בשיא הכח, הכדור פגע בעלמה הצעירה ישר בראש ועילף אותו(היא לא ממש השתתפה איתנו בהקנטות), ממיד ובתגובה ראשונית ירדתי למגרש ופצצתי הכי חזק שיכולתי לבחור את הצורה, הוא שהיה המום ממה שקרה לא ממש הגיב והיה מאויים על ידי.

עוד באותו שבוע התנצלתי, והבעתי חרטה על מעשיי בפני אותו בחור, שעשה טעות והתנצל עליה, ובטח שלא התכוון לפגוע בה עם הכדור

לסיכום: אלימות היאא צעד אחרון(גם בתור לוחם אל מול מחבלים ואוכלוסיה ערבית בכל הגזרות), אני לא מתייפיף, יש אנשים שדינם הוא אלימות אבל רק כמוצא אחרון ולאחר מיצוי הספק

אין לדעת מה התוצאות הסופיות של מעשה אלימות ולפעמים הם מרות וחסרות יכול תיקון.

למעשה הראתי שבמקרה הראשון לא ראיתי בבררה אחרת ואני חושב שפעלתי נכון, ובמקרה השני כל הבררות היו אחרות ואני טעיתי

ולפותח השרשור, אני חושב שחבריך טעו, היו צריכים לקת אותה ואת האגו שלהם ולעוף משם.

תחשבו על זה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש לי חוויות כמו שלך שאפשר לעשות מהם ספר, שאני לא יתחיל לדבר על מכות במועדונים.

אבל זה לא יפה, אלימות לא פותרת חפשו שיטה אחרת.

זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם זה סימן שאומר אנחנו משילמים.

אל תקה זה לא יאה.

• תוכן חדש...