Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכף יקפצו (או שכבר קפצו) כל הרמבואים למינהם ואחריהם יגיעו המעריצים של סטיבן סיגל ויצאו בהצהרות שהם היו מפרקים את אלה ששלחו את האגרוף...

אני הכי אוהב אותם, בעיקר אחרי שהם מגלים שהם הגיבו חזרה לאדם הלא נכון ובתמורה הם קיבלו בקבוק שבור לעין, או שבחוץ כבר הם יגלו שהמתקוטט הוא בכלל עבריין צמרת וכולם מחכים להם בחוץ.

תפסיקו לז%^ן במוח ולשלוף אקדחים, כאחד שעבד שנים במועדון ומכיר מקרוב את מערכי האבטחה אין לכם מושג על מי אתם יכולים ליפול.

תשבו בצד, תשתו מים ותתנו לאחראי אבטחה (שבד"כ מכיר את הנפשות הפעולות או שהוא מספיק מכוסה) להתעסק במתקוטטים.

יצא לי כבר לנהל מו"מ עם עבריינים כדי שייחוסו על הבליינים המסכנים שהפכו לנינג'ות בפנים ועכשיו מחכים להם עם שרשראות בחוץ.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לשכוח ,בזמן שמפנים אותה לדאוג שלא יקחו לכם את המשקה

נקמציצי כתב

לדעתי הייתי עושה מה שהם עשו.

מה הם עשו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יאשה, תזהר עם מה שאתה אומר, יש שמועה שפעם צ'אק נוריס רב עם מישהו והוא החזיר את הזמן אחורה, רק כדי לעמוד במילה שלו כשהוא צעק לאותו אחד שהוא רב איתו "אם תמשיך ככה אני אחזיר אותך לכוש'לאמא שלך!".

ולפותח השרשור,

אז מה באמת החברים עשו ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הם מייד תקפו בחזרה את מי שהוריד לה אגרוף, הייתה קטטה די רצינית לפי מה שהבנתי שמה.

בסופו של דבר הם נעצרו (לטענתם המשטרה הגיע תוך דקה בערך) ואז הלכתי לאסוף אותם מהתחנת משטרה...

בקיצור, אחרי שחשבתי על זה עוד יום.

אולי לא הייתי נוהג כמוהם...

פורסם
עם כל הכבוד לצ'אק נוריס - רמבו הוא הכי חזק בעולם .

נו באמת.. רמבו יורה באוטומט במאג כשהוא מחזיק אותו ביד אחת ופוגע בכולם.. הכל אפקטים !!

צ'אק אוכל אותם אחד אחד במכות, תוך כדי שהוא מחפש בגוגל - למרות שהוא מנותק מהאינטרנט, זו אומנות..

:lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

החתימה הזו זכורה לי כך:

לפני החמין של שבת :multi: אחרי החמין של שבת :onfire:

נקמציצי, חברים שלך ערסים ?

לא?

אז הם מתנהגים כמו..

עזוב שלא היה אכפת להם בראש ובראשונה מהמעולפת, גם לא היה אכפת להם מהמשקה שעל הבאר

פורסם
נו באמת.. רמבו יורה באוטומט במאג כשהוא מחזיק אותו ביד אחת ופוגע בכולם.. הכל אפקטים !!

לא היו אפקטים בזמנו .

הוא יכול לעשות זאת כי הוא מיומן . הוא מהכומתות הירוקות והוא הכי חזק בעולם .

הוא אפילו תיעד בסרט הראשון שהוא יכול לתפור את עצמו . משמע , הוא אפילו אחות מוסמכת !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הכל תלוי איך הבחורה נראית, אם היא נראית טוב אז אני לוקח אותה באוטו לביה"ח (אחרי שאני משכיב אותה על הריצפה, דואג שהנתיב אויר שלה חופשי ולא חסום, מרים לה רגליים כדי שהדם יזרום חזרה לראש ומחכה שהיא תתעורר).

אם אני רואה שיש לה פגיעת ראש חמורה אז אני עושה את כל מה שרשום למעלה תוך כדי הזמנת אמבולנס וכמובן מנסה להשיג ממנה מספר.

ואם היא מכוערת אז אני מזמין רק אמבולנס.

(הנ"ל מתייחס למקרה בו אני רווק ללא חברה)

פורסם

צ'אק אוכל אותם אחד אחד במכות, תוך כדי שהוא מחפש בגוגל - למרות שהוא מנותק מהאינטרנט, זו אומנות..

:lol:

שלא יהיו לך טעויות, להבדיל מהרבה קשקשנים

צ'אק נוריס היה אלוף העולם בקראטה 6 שנים רצוף

הוא לא פראייר בכלל

פורסם

אני רוצא לראות את רוב ה"גבר גבר" שכותבים בקלות מאחורי המקלדת, מחזירים מכות לאיזה עבריין צמרת במועדון.

לא נעים ולא ממולץ.

קיבלה אגרוף בטעות - צריך לפנות אותה לקבלת טיפול, גם לזהות את התוקף לא תמיד מאוד "בריא", בעיקר כשמלכתחילה מדובר בטעות.

לא פעם ולא פעמים "גיבורים" שחשבו שהם רמבו/צ'ק נוריס, היו צריכים לווי הביתה אחרי שפחדו לצאת מהמועדון, וגם להגיע הביתה לא היה פשוט (פחדו שיעקבו אחריהם לשם).

פורסם
יש פה הקבלה רצינית...

הייתי מזמין קודם את מד"א, מפנה, מודיע למשטרה, מעכב את החשוד (לכל אזרח בישראל ישנה הזכות לעכב אדם עד לבואו של שוטר במקרה של עבירת אלימות, וניתן להשתמש בכוח סביר לצורך העיכוב) ומחכה למשטרה.

זה לא נכון... מאיפה הבאת את זה?? סמכות עיכוב ישנה רק לאנשי ביטחון שהוסמכו לכך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

גם אם יש סמכות, אין אמצעים.

• תוכן חדש...