Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויי! נכון עכשיו שמתי לב ואין את ערוץ אגו! ממתי הוא ירד?! (כל החבילה של הספורט בכלל סגורה אצלי).

הם מורידים הרבה ערוצים, אבל מצד שני הם כמו מונופול. הריי לאן תעבור, לכבלים? עם שירות כזה עדיף כבר אנטנה.

פורסם
ויי! נכון עכשיו שמתי לב ואין את ערוץ אגו! ממתי הוא ירד?! (כל החבילה של הספורט בכלל סגורה אצלי).

הם מורידים הרבה ערוצים, אבל מצד שני הם כמו מונופול. הריי לאן תעבור, לכבלים? עם שירות כזה עדיף כבר אנטנה.

קצת נסחפתם לא?? ערוץ פורנו?? במקרה הכי טוב אולי ארוטי... במציאות ...סתם ערוץ מיותר בשעות הלילה.

STIO... לאו@ן נקרא ספורט אצלכם?:-)

פורסם

"אגו" היה כלול בחבילת ה"גברים וספורט" ב- yes, אז התכוונתי שהוא היה סגור אצלי ביחד עם כל ערוצי הספורט האחרים. :-)

פורסם

וואי אכן עבר לערוץ 60, מאז שיש סנוקר ופול התחלתי לשחק הרבה יותר טוב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא הורידו את אגו הוא עבר לערוץ 60 ביס.

נכון, באמת הוא באפיק 60, אבל לא כ"כ עוזר לי כי הוא חסום. אז אין מצב שמישהו יודע את הקוד, הא? ..

לפותח השרשור- תתכונן, בשעה 23:00 מתחיל המחקר שלך.

פורסם

הסידור החדש הרבה יותר הגיוני.

ספורט וסקס/תוכניות רכב סמוכים אחד לשני. כל שאר הערוצים לא מעניינים :)

בנוגע למונופול: מי שמונופול הם הוט בעלי מספר המנויים / פראיירים הגדול היותר , במיוחד כאשר הם יכולים להציע פתרון מלא של טלפון טלויזיה ואינטרנט.

אבל אתה צודק: זה או YES, או אנטנה עם ערוץ 1 ו2.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הסידור החדש הרבה יותר הגיוני.

ספורט וסקס/תוכניות רכב סמוכים אחד לשני. כל שאר הערוצים לא מעניינים :)

בנוגע למונופול: מי שמונופול הם הוט בעלי מספר המנויים / פראיירים הגדול היותר , במיוחד כאשר הם יכולים להציע פתרון מלא של טלפון טלויזיה ואינטרנט.

אבל אתה צודק: זה או YES, או אנטנה עם ערוץ 1 ו2.

אני חושב שהמילה פראיירים קצת כבדה.

לי החבילה המשולבת מתאימה כמו כפפה ליד ובזכותה אני חוסך לא מעט כסף.. אז למה פראיירים?

בסופו של דבר זה אינדיבידואלי לכל משפחה.

• תוכן חדש...