Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למועדון במסגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוליו איגלסיאס, מועדון האולטרה לדורותיו וירוס, פלאש ועכשיו דיסקוטקה אבריה.

זה אחד המועדונים המעפנים ביותר, הוא תמיד חצי ריק, תמיד יש שם ילדים קטנים ומכות.

אני לא בטוח Arthur Project באמת היה שם כי המועדון הזה הוא הרזידנט של ארתור לדרמן.

ד"א גם אני ישראלי, אבל נולדתי ברוסיה :wink:

פורסם

הייתי שם פעם אחת ויחידה.

קיבלתי הלם תרבות טוטאלי.

חטפתי קלקול קיבה בגלל אלכוהול מקולקל שמכרו לי שם.

אחלה מקום, ממליץ להגיע לשם... NOT.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הלו הלו מי אמר שמוזיקה רוסית זה חרא? למה מה? סאבלימינאל והצל יותר טוב? משה פרץ או אייל גולן יותר טוב? תשימו לב לקליפים בערוצים הרוסיים ותשימו לב לקליפים בערוץ 24, ותבינו מהר מאוד איפה זורם הרבה יותר כסף על קליפים. ככה שפרימיטיבם הם לא, ממש לא, גם ביחס לקליפים מה MTV.

אגב לארתור פרוג'קט יש אחלה טראקים, ממליץ עליו ...

ROOONEEYY

פורסם

פליקס אם תשווה את מספר דוברי רוסית בעולם למספר דוברי עברית.

תבין למה ערוץ 24 זוועה בהשוואה לערוץ מוזיקה רוסית.

אם כבר מדברים על ראפ אז ראפ רוסי הוא גם קקה כמו הראפ שלנו.

פורסם
אם כבר מדברים על ראפ אז ראפ רוסי הוא גם קקה כמו הראפ שלנו.

מסכים חלקית, אתה לא יכול להגיד שיש בארץ ראפר כלשהו טוב יותר מ серега. כל השאר הם באמת לא משהו.

ROOONEEYY

פורסם
יוליה, כדאי שתרדי מהעץ.

לטוב ולרע, זאת המדינה ממנה הגענו. החינוך שההורים שלנו קיבלו שם הוא זה

שמאפשר לנו כיום להסתכל על העולם, ובמיוחד על ישראל, באופן ביקורתי ומפוכח.

את מגדירה את עצמך כרוסיה "אסלית", אבל מרשה לעצמך להתנסח בצורה מזלזלת.

מה הטעם אם כך לציין מאיפה באת? הרי ההתנהגות שלך ישראלית למופת.

אתה חתיכת מתנשא.

כדאי שאתה תרד מהעץ , כמו לכל אחד גם לך יש מה ללמוד מאחרים ולא רק מהתרבות של מאמא רוסיה , אלא גם מאמא ישראל, מעניין למה באו לפה מליון וחצי רוסים אם שם הרבה יותר תרבותי וטוב.

אם כל כך נורא לך עם כל הנאנדרטלים הישראלים לך למקום ממנו באו הוריך , דווקא ממה שחברי שנסעו לבקר אומרים לא כל כך כדאי...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ובחזרה לנושא האשכול

מקסים, באת והמלצת לנו על מועדון לרוסים ? :mm_eek:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מועדון האולטרה לדורותיו וירוס, פלאש ועכשיו דיסקוטקה אבריה.

זה אחד המועדונים המעפנים ביותר, הוא תמיד חצי ריק, תמיד יש שם ילדים קטנים ומכות.

אכן הרבה חברים שלי שהלכו לנסות את המועדון חזרו אחרי שרבו שם מכות על שטויות של מה אתה מסתכל, ולמה לא אמרת סליחה שנתקעת בי.

חבר שלי נתקל שם בוויכוח שהוביל למכות עקב זה ישב 7 חודשים בכלא אזרחי, לא ממליץ על המקום הזה.

תשימו לב לקליפים בערוצים הרוסיים ותשימו לב לקליפים בערוץ 24, ותבינו מהר מאוד איפה זורם הרבה יותר כסף על קליפים. ככה שפרימיטיבם הם לא, ממש לא, גם ביחס לקליפים מה MTV.

רוב הרוסים גל מנסים לפלוש למוזיקה באנגלית שמתנגנת ברחבי עולם(למשל טאטו, דימה בילאן וכו')

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ובחזרה לנושא האשכול

מקסים, באת והמלצת לנו על מועדון לרוסים ? :mm_eek:

מקס, לא מקסים :wink:

כן, המועדון סביר ביותר - אני גיליתי כמה כיף ללכת לשתכר ולרקוד במועדון שמלא בבלונדות :wink: ושבאו מ CCCR :lol:

פורסם
ושבאו מ CCCR

זה סוג חדש של koenigsegg ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מחזק את דברי מקס(ים) :wink:

היום כנראה מחוסר מעשה ומתוך העובדה שחברתי עובדת ,אני אזרום לסיבוב שכרון נוסף בבומר ,שאגב החליף את שמו לאחרונה ל-Eros.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...