Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שמדביקים אותם על הקאליפרים המקוריים..

הדבק הוא מספיק חזק ? אפשר להיות בראש שקט ?

מה לגבי החלפת רפידות בעתיד או כל טיפול שנוגע לברקסים , אמורה להיות בעיה עם זה ? אם אמורים לפרק את זה בשביל לעשות טיפולים אז זה קצת בעייתי לא ? כי זו הדבקה ולא הברגה.

בקיצור למי שיש ניסיון עם זה... זה יעזור לי מאוד , יום ראשון אני רוצה לקנות את זה כבר.

אגב זה ישב עם איביזה FR עם ג'אנט 17 אינץ'.

פורסם

לדעתי זה גועל נפש- כמו לשים כיתוב של M3 או STI על רכבים רגילים.

זה כולה פלסטיק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה עדיין יפה יותר מריסוס ספרי אדום.

חוץ מזה שאני כבר שנתיים וחצי עם הרכב, נכנס לי ג'וק לראש שאני רוצה לשנות קצת את המראה החיצוני , אז אם כבר אז כבר.

איכות הגימור של החיפויים גבוהה משמעותית מספרי ועל זה אי אפשר להתווכח , בכל מקרה , בוא לא נעשה מזה ט'רד של יפה או לא יפה.

פורסם

יפה זה כן- אבל זה זיוף זול.

אם כבר אתה צובע בעצמך זה כבר משהו אחר ועדיף מבחנתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לגבי הבעיה של הרפידות והטיפולים אני לא אוכל לענות לך,

מה שכן - הדבקה עם דבק אפוקסי או כל דבק שמיועד לעשות את העבודה הזאת ממש לא מומלץ .

חבר שלי ניסה עם 3 סוגי דבקים (40 שקל כל אחד) ולא נדבק כמו שצריך, המוסכניק גם המליץ לא לשים דבק באזור בגלל החום שנוצר שם . מה שהוא עשה זה חורים עם מברג בשני צדדים של כל קליפר והצמדה שלו עם אזיקון לחלקים שלא מפריעים לנהיגה .

את האזיקונים הוא צבע עם לק אדום (5 ש"ח) ויצא פצצה, הכל מותקן אצלו כבר למעלה משנה ככה שאין חשש לבעיות בעתיד .

אני שוקל בעצמי פרוייקטון כזה .

פורסם

האם חבר שלך ניקה עם מסיר שומנים את הקאליפר לפני שהוא הדביק את הכיסוי?

דבק אפוקסי מדביק כל דבר , לא אמורה להיות שום בעיה.

(השאלה אם אחרי שהוא נדבק אפשר לפרק בלי לשבור את הכיסוי?)

פורסם

אותי מעניין איך האזיקון לא נמס מהחום :roll:

תמיר, גם לדעתי ותר על זה.

גם אני בעבר חשבתי על הדבר הזה, אך המחשבה שניה יש לזה מראה מאוד זול.

לבחירתך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אין לזה מראה זול , למען האמת זה נראה 1 על 1 קאליפר של ברמבו.

רק אם יסתכלו מקרוב קרוב אולי יבינו שזה לא אמיתי.

האמת עצם המחשבה שזה ברמבו אף אחד לא יאמין שמישהו ישקיע בקיט ברמבו אמיתי...אז גם אם זה היה קיט אמיתי היו חושבים שזה סתם חיפוי:lol:

פורסם

ראיתי למכירה כזה פה בפורום

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אל תסמוך על דבק האפוקסי, הקליפרים לא ישבו במדויק על הקליפר שלך ככה שיהיה מקום קטן מאוד של מגע ביניהם להדבקה .

האזיקונים לא נוגעים בשום דבר שקשור לנהיגה אלא לחלקי הרכב באזור .

חבל שתקנה ב250-300 שקל . חבר שלי זכה במכרז ב3$ אצל מוכר סיני, יש כמו זבל באיביי .

• תוכן חדש...