Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מערכת באיביי ממוכר שנמצא באוסטרליה

המשלוח מאיזושהי סיבה הגיע מסין, לא שזה נראה לי רלוונטי

קיבלתי הודעה הביתה שאומרת שהפריט מעוכב במכס ועליי לבוא להושיע אותו

אני בדילמה קשה וצריך שתעזרו לי, אם תוכלו

המוצר הוא Alpine iDA-X100

עלות כוללת של המוצר והמשלוח בהמרה מדולר אוסטרלי היא 1094 ש"ח

על אריזת החבילה המוכר רשם שעלות המוצר היא 80$ אמריקאי, על מנת שאשלם פחות מס

במכס כמובן רוצים שאני אביא קבלה, ולא בעיה לזייף אותה. לקחת את המקורית ולערוך בה את כל המידע המפליל

אבל עד כמה שהבנתי הם לא עד כדי כך פראיירים שם ולא נעשו באצבע, ויכולים לבדוק את ערך המוצר, ואז לחייב אותי לא רק במס עצמו אלא גם בקנס של כ-1000 ש"ח

השאלה שלי היא האם שווה לי להסתכן בזיוף הקבלה או שגובה המס שאני אשלם הוא בכל מקרה נמוך

ובכלל איך נעשה החישוב של המס?

אין לי בעיה לשלם בסביבות ה-400 ש"ח מס אם זה יכול להציל אותי מעקיצה של 1500 שקל

תודה מראש על העזרה!

פורסם

במידה והקניה נעשתה דרך איביי

הם פשוט מכניסים את מספר העסקה שרשומה לך בחשבונית לאתר ורשום שם בדיוק כמה התכירה יצאה

לגביי חשבונית של פיי פל אין לי מושג איך הם בודקים

בד"כ אם המחיר לא תואם ואין לך חשבונית מדוייקת עם ערך המשלוח

את קודם תצתרך לשלם את ההפרש

וקנס של עד כפל מיסים ( זתומרת אם הייתה צריך לשלם מיסים 150 ש"ח , אז תשלם 300 )

בהצלחה

וד"א לא עוזר להיתווכח על לא ידעתי וכו'

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם אין לך בעיה לשלם 400 שח אז זה בערך המס שיצא לך על הקבלה המקורית .ועוד דבר לא נראה לי שאתה חייב ללכת לשם אפשר לפקסס להם את הקבלה המקורית ולקבל את המוצר בדואר ליד ביתך ושם לשלם את המכס.יום טוב.

פורסם

ברגע שהם יראו שהערך המוצהר והערך ששולם לא זהים, אתה תכנס לחגיגה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אל תשכחו שזה לא הוא זייף :p המוכר שלח איך ששלח בעיה שלו בעיקר

אם תגיע עם קבלה אמיתית עם המחיר האמיתי (הגבוהה יותר) אני לא חושב שאפשר להאשים אותך:פ אבל שווה לברר לפני

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אם הוא בא עם הקבלה האמיתית, מה זה משנה מה רשם השולח?

פעם יש מזל במכס ופעם אין, הפעם לא היה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לשרגאמן לפי מה שכתבת אתה מתמצא בזה אז .שאלתי אלייך ולכל מי שמתמצא עם נסיון.

אצלי כרגע יש בעיה שונה בן משפחה שלח לי מארהב רמקולים שהיו מותקנים ברכב שלו עד שהוא מכר את הרכב.הרמקולים משומשים אבל במצב מצויין הוא שלח לי אותם ללא האריזה המקורית שלהם אלא סתם בקרטון.המשלוח שלהם עלה כ90 דולר וכרגע המכס מבקש ממני 200 שח מכס האם הם יכולים לעשות זאת ?למרות שזו מתנה ולא שילמתי עליהם כלום.ודרך אגב הוא הצהיר את תשלום המשלוח כערך.תודה למשיבים.

פורסם

הם יכולים לעשות כמעט מה שהם רוצים. והם תמיד רוצים משהו שונה. אין ברירה. לשלם את האתנן וחסל. בפרט כשמדובר בזוטות כאלו.

יש הבדל גדול בין הצהרה [של המוכר מחו"ל] נמוכה, והצגת קבלה אותנטית. לבין זיוף קבלות - הלכה למעשה.

אכן לא 'מומלץ' לזייף קבלות.. על כגון דא נפסק כדלקמן:

לפיכך, לאחר ששקלתי את מכלול השיקולים ועיינתי במסמכים שהוגשו ע"י ב"כ הנאשם החלטתי לגזור על הנאשם את העונשים הבאים:

א. 22 חודשי מאסר בפועל.

ב. 12 חודשי מאסר על תנאי לתקופה של 3 שנים, שלא יעבור על כל עבירה מסוג פשע עפ"י חוק מס ערך מוסף תשל"ו - 1975 ו/או על כל עבירה מסוג פשע עפ"י פקודת מס הכנסה {נוסח חדש} תשכ"א - 1961.

ג. 6 חודשי מאסר על תנאי לתקופה של 3 שנים, שלא יעבור על כל עבירה מסוג עוון עפ"י חוק מס ערך מוסף תשל"ו - 1975 ו/או על כל עבירה מסוג עוון עפ"י פקודת מס הכנסה {נוסח חדש} תשכ"א - 1961.

ד. קנס בסך 100,000 ₪ או 10 חודשי מאסר תמורתו.

הקנס ישולם ב - 20 תשלומים חודשיים שווים ורצופים החל מיום 20.03.08 ואילך.

כנגד כל תשלום שלא ישולם במועדו, תעמוד היתרה לפרעון מידי.

פורסם

אם כבר מדברים על זיוף פעם חשבתם שגם מכס יכול להכנס לאתר של CARSFORUM ולקרוא את ההודעה הנחמדה שלך ? ודרך איי פי לגלות מי אתה ומה תזמין ? =]

הכל אפשרי היום לא כדאי לזייף כלום

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לשרגאמן חרשתי את כל האתר של המכס ולא מצאתי כלום לגביי העניין שלי לגביי חבילה שלא נקנתה אלא נשלחה כמתנה מבן משפחה.מישהו יודע.

פורסם

הם בהחלט לא פרייארים. אם לא נראה להם ערך הקבלה, הם עושים FROOGLE (הזאפ של גוגל..*) על דגם המוצר ומוצאים בכמה הוא נמכר באמת פחות או יותר. אל תכנס לזה

פורסם
לשרגאמן חרשתי את כל האתר של המכס ולא מצאתי כלום לגביי העניין שלי לגביי חבילה שלא נקנתה אלא נשלחה כמתנה מבן משפחה.מישהו יודע.

כן, לא קיים. הם לא טיפשים במכס. לדעתי הם פשוט מתעלמים מסעיף "מתנה".

גם אני מציע לא להתעסק עם המכס. חשבונית אמיתית (על אחת כמה וכמה שהערך בה גבוה יותר ממה שמוצהר על החבילה) סביר להניח שתספק את הפקידים האדישים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...