Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי לרכב טיפול,ועכשיו בערב יצאתי לסיבוב ושמתי לב שלוקח המון זמן להניע פעם זה היה תוך 2 שניות היום זה בערך 5 שניות וגם יש הרגשה חצי שניה לפני שהרכב מניע שהוא הולך להכבות ואחר כך הוא נדלק והכל טוב.

אני חושב שמה שקרה פשוט זה שהרכב היה במוסך אז השאירו את הסוויצ' דולק עם הרדיו למשך ה3 שעות בערך שהאוטו היה בפנים וזה פשוט לא הספיק להיטען חזרה.

מבחינת נסיעה הרכב נוסע פיקס עגול וללא בעיות(הטיפול היה טיפול 105 אלף,הוחלף פילטר דלק האם זה קשור?)

תודה וסופ"ש רגוע:)

פורסם

הוחלפו:שמן,פילטר שמן,דיסקית,פילטר דלק,ברקסים קדימה אחורה,והפנס הראשי שהיה שבור והיו חייבים להחליף אותו.

פורסם

לא חושב שהחלפת המסנן דלק גרם לכך, יתכן כי נותק המצבר וזה גרם לאיפוס בקרת המנוע, אם אני צודק ולאחר זמן מה ההתנעה תשתפר.

יתכנו גם גורמים אחרים שנעשו או לא נעשו במוסך שתרמו לכך, קשה לדעת מבלי לבדוק את הרכב.

אגב, מתי החלפת פעם אחרונה מצתים?

פורסם

מצתים הוחלפו לפני 15 אלף ק"מ וכן ניתקו את המצבר כשהחליפו את הפנס היו צריכים להוריד את המצבר בשביל להוציא אותו

פורסם

המסנן דלק הוא משאבה קומפלט

התנעה ראשונה הייתה חייבת להיות יותר כבדה מהרגיל, אך לאחר מכן הרכב צריך להניע מייד

אם זה לא קורה ממליץ לחזור למוסך לבדיקה נוספת

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עדכון

הצלחתי למצוא פיתרון זמני לבעיה עד שיצא לי לקפוץ שוב למוסך

אם מכניסים את המפתח ופותחים סוויץ' שלב אחד לפני התנעה מחכים עד שהנורה האחרונה נכבית ואז מניעים האוטו מניע ואפילו יותר מהר ממה שהיה מניע קודם אם לא מחכים אז שוב לוקח כמה שניות ורק אחר כך הוא מניע

יש עוד רעיונות בינתיים?

• תוכן חדש...