Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

קיבלתי הצעת מחיר שלדעתי מאוד מפתה על הרמקול הזה והבנתי שהוא גם ממש טוב אפילו אחד הטובים של הרץ

אם מישהו יודע מכיר שמע ויכול לתת חוות דעת אודה לו מאוד וגם לגבי כמה הוא אמור לעלות בארץ כי ערכתי

חיפוש קצר באינטרנט והבנתי שקשה מאוד להשיג אותו ככה מחנות וכו'.

לגבי המחיר ופרטים נוספים אם תרצו אתן מאוחר יותר אני מעוניין קודם לדעת פחות או יותר כמה סט כזה עולה בארץ...!

תודה מראש לכל העונים!!!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

קודם כל ה-MLK165 הוא לא רמקול אלא סט 2 חלקים שכולל בתוכו מידבאס ML165 וטוויטר ML28.

הסט הנ"ל לקוח מסדרת ה-MILLE של הרץ שהיא הסדרה הכי גבוהה, שלא תטעה זה לא אומר שהוא הטוב ביותר, למעשה בתוך סדרת ה-MILLE הוא הנחות ביותר, מתוך סדרת ה-MILLE הסט הכי טוב הינו MLK 3.

ועכשיו לעניין, מה זו הצעה מפתה? פרט קצת יותר, מה התקציב? אולי ישנם אפשרויות טובות יותר בתקציב ? שמעת את הסט ?

פורסם

אני עם הסט הנ"ל כבר כמעט חצי שנה, מוגבר עי דואל מונו פאסיבי.

אחלה סט מיד בס חזק שיודע לרדת נמוך אם צריך וטוויטר רך אבל לא רך מידיי.

כנראה שאני יגיע למפגש הבא אז אתה מוזמן לשמוע...

פורסם

אני מכיר כבר את כל הסטים של MILLE ואני יודע שהוא לא הכי טוב לכן כתבתי שהוא אחד הטובים אבל אל תשכח שעדיין הוא מהסידרה הכי חזקה של HERTZ.

כרגע אני לא מחפש מחפש סט 3 חלקים כמו ה-MLK3 כי הוא גם נורא יקר ומעוד כמה סיבות אני פשוט מעוניין לדעת

כמה אמור לעלות סט כזה בארץ ולשאלתך:

1)התקציב כרגע לא קבוע אני מחפש משהו טוב ולא להשתגע יותר מדי ז"א לא לעבור את ה3500 4000.

2)ההצעה היא 2500 ש"ח.

3)לא שמעתי את הסט הזה ספציפית אבל שמעתי סטים אחרים של הרץ אמנם הרבה פחות טובים (אנרג'י וכו')

וגם לפי התיאורים ששמעתי על הרץ אני חושב שהם בדיוק הסאונד שאני אוהב.

מה נראה לך טוב?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם
אני עם הסט הנ"ל כבר כמעט חצי שנה, מוגבר עי דואל מונו פאסיבי.

אחלה סט מיד בס חזק שיודע לרדת נמוך אם צריך וטוויטר רך אבל לא רך מידיי.

כנראה שאני יגיע למפגש הבא אז אתה מוזמן לשמוע...

וכמה הוא עלה לך???

פורסם

פותח השרשור, הדרך הכי טובה בשבילך לקבל חוות דעת על הסט היא דרך האוזניים שלך ולא דרך "אחי, שמע זה סט פצצה". לך תשמע, תאהב? תקנה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל רמקול אתה חייב לשמוע בכדי להחליט אם אתה אוהב אותו, אם לאו, בטח בהשקעה של 2.5-4K על סט ברמות הללו.

מדובר על חדש? יש לך היכן לשמוע? פנה בה"פ לחבר הפורום leonm12, אולי יוכל לדאוג לך להשמעה של סט כזה.

פורסם

אני יודע שהסט אצל לאון כמו שצביקה אמר הוא מנגן בצורה מדהימה.

הייה לי את המידבאס של המילה אבל הגבוהה מבינהם הML1600 הוא הייה פצצה ,לפניו הייה לי את האילייט, ואין מה להשוות בין השניים.

אני גם ממליץ לך לשמוע ולא רק את הסט הנ"ל אלה עוד כמה חברות טובות,כי יש לך תקציב נכבד חבל להוציא אותו על משהו שלא שמעת. למורות שזה באמת סט מדהים.

פורסם

אצל ליאון מדובר בכלל בMLK3. ובכלל מדובר בהגברה מטורפת, ובHU + פרוססור מטורף, וכן הלאה.. ולכן זה שנשמע שם מדהים, זה לא בר השוואה לסט 2WAY שאינני יודע איך יוגבר ויישלט ע"י פותח השירשור..

אמרתי שייפנה לליאון כי אני חושב שהוא מכיר חבר'ה עם הסט המדובר של פותח הת'רד, ויוכל לעזור לו בהשמעה כזו.

אגב, אם הML1600 היה פ33ה [:-)], מדוע החלפת אותו בסקינים?

פורסם

כי הייה לי משעמם,:wink:

סתם,רציתי טוב יותר(הכי טוב בעצם:shock:)הייה לי קצת כסף פנוי למערכת, אז עשיתי את הצעד.

ומשם כבר נסחפתי, לרינג רדיאטור ולM12...לעוד מגבר ופרוססור ובניות ו....

פורסם

חוץ מהMLK165 יש את הסדרה מעליה - MLK2,הבדל של כמה מאות שקלים אבל בזמנו שבדקתי בפורמים בחו"ל הMLK2 הוגדר כטוב משמעותית מה165

ועל פי חוות הדעת משתלם להוסיף עוד קצת ולשדרג

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כל כך הרבה פעמים אמרתם "לך תשמע, אי אפשר להחליט בלי לשמוע"

ודברים כאלו, אך אני עוד לא מצאתי איפה אפשר לשמוע ...:roll:

תוכלו להמליץ לי ? :|

• תוכן חדש...