Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי,

העצה היחידה שיש לי עבורך, היא לעבור חלק חלק, לרכז את כל הבלגאן של אותו חלק במקום אחד, ולמצוא מקום נוח. ואז לעבור לחלק הבא. זו שיטת הטטריס.

מאז שנתקלתי בה, רק בה אני משתמש. נפתחים לך מקומות איכסון ואפשרויות שאתה לא רואה כשהכל מבולגן.

תוציא מהחדר חלק מהדברים שיפתח המקום ופשוט תתחיל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחלה סדר יש לך בחדר... אתה יודע מה אומרים, שולחן מסודר הוא סימן למוח מעוות...

:lol:

למעשה חסרות לך כמה "שכבות" של דברים. לדוגמא אצלי: "איפה הדיסקים? חפש ליד הערמה של המקלדות, מתחת יש חוברות של מוטו, מתחתיהן יש קופסא, תזיז אותה ותשים אותה בערמה שליד המחשב, תיראה עכשיו ארגז קרטון, בפנים תחפור ותמצא..."

ככה מאורגן חדר מחשב!

או בקיצור, כמו שהציעו כאן, תתחתן... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אחלה סדר יש לך בחדר... אתה יודע מה אומרים, שולחן מסודר הוא סימן למוח מעוות...

למעשה חסרות לך כמה "שכבות" של דברים. לדוגמא אצלי: "איפה הדיסקים? חפש ליד הערמה של המקלדות, מתחת יש חוברות של מוטו, מתחתיהן יש קופסא, תזיז אותה ותשים אותה בערמה שליד המחשב, תיראה עכשיו ארגז קרטון, בפנים תחפור ותמצא..."

ככה מאורגן חדר מחשב!

גילי

ככה היה מסודר החדר עד עכשיו.

למעשה, מצאתי עיתון של אגודת הסטודנטים מאפריל מתחת לערימת כוסות (שאותן הייתי צריך לזרוק)

פורסם
טוב, התחילה שנת לימודים חדשה ואיתה תקופה חדשה שמצריכה ישיבות תארוכות מול המחשב ועבודה מול המסך.

.

אתה רציני ?

לפי קצב פתיחת השרשורים שלך הייתי בטוח שאתה גר איפשהו בין לוח האם לכרטיס מסך.....

עכשיו מסתבר שאתה עדיין לא יושב הרבה מול המחשב...

מה יקרה כשכן תשב הרבה מול המחשב ?...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כן, חיכיתי שמישהו יעלה על זה.

מה ציפית? שאלוהים בעצמו יעשה התגלות ויגיד "אני פה!"?

אבל יפה שהתנך נמצא ביחד עם היידיש - אתה אשכנזי למופת :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

פרנקוס (או איך שלא קוראים לך:-D)

קח שקית נילון גדולה

זרוק הכל בפנים וזהו.

אם הדברים האלו התגלגלו שם וחסרונם לא הפריע לך עד היום - יש מצב שזה לא יפריע לך גם אחר כך.

שים בסל

וחסל.

פורסם

אני כבר בערך שעתיים בודק בערך 50 דיסקים שלא כתוב עליהם כלום.

אתם יכולים להאמין שאני זורק דיסק עם WARCRAFT 2?

מצאתי כמויות מטורפות של זבל בתוך דיסקים. בינתיים יש לי 40 דיסקים לזריקה.

פורסם

גילי

למה לקלל ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...