Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בסוכות יוצאים כמה חברים לטיול ג'יפים בדרום, אנחנו זקוקים לגנרטור קטן ע"מ לקיים אמצעי תאורה בלילה, בהתאם לזאת אני מחפש מישהו שמוכן להשאיל גנרטור בין הימים 16-18 בחודש הנוכחי (אוקטובר), זה יוצא בחמישי-שבת בחג הסוכות.

יש לציין כי אני מתחייב על החזרת הגנרטור במצב שנלקח, כולל אפשרות לשים ערבון כספי במידה ומישהו חושש שאברח.

עדיפות גדולה בין נתניה-אשדוד ולא רחוק יותר, כדי שאוכל להגיע לקחת את הגנרטור.

אם מישהו יכול לעזור, אני בה"פ.

תודה רבה מראש, אור :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גברים אמיתיים נעזרים אך ורק באור ירח! :-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכול אחד ייקח מנורת חירום שניתן להטעין ברכב.לא ניראה לי שמישהו ישאיל לך,בדרך כלל משכירים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שלום, לי אישית אין בעיה להעזר באור ירח, כבר ביצעתי מספר טיולים, כולם ללא גנרטור, מדובר הפעם בטיול משפחות ויגיעו אנשים עם ילדים קטנים, לכן אנחנו זקוקים לגנרטור.

מישהו יודע אולי היכן ניתן להשכיר ומה טווח המחירים ?

תודה :)

פורסם

באמת אם כבר מדברים על הנושא,

כמה עולה להשכיר גנרטור קטן?

תודה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מתחיל מ-200 ליום בערך והמחיר עולה בהתאם לחוזק.

אני זוכר שהיה פה מישהו שאמר שיכול לארגן ב-150,חפשו באשכולות דומים למטה היה על זה אשכול ענק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השכרת גנרטור קטן (עד 1 KVA) לא צריכה לעלות יותר מ 100 ש"ח ליום.

ניתן להשכיר בהמון מקומות, תן לי את האזור שלך ואני יעזור לך באיתור חנות כזו, אם מישהו ישאיל לך גנרטור אני יוריד בפניו את הכובע.

(גילוי נאות, אני מנהל בחברה ליצור גנרטורים.)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יפתח, אני מאיזור חולון, אשמח לכיונים למרות שאני עדיין מנסה למצוא גנרטור בהשאלה, אני אשמח גם לדעת מדוע את סקפטי כ"כ לגבי הנושא.

שמר, אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי (קיבלתי 2 אם זה חשוב למישהו)

פורסם

למה לעז**ל אתה רוצה לקחת איתך לשטח את הרעשן הזה???

קנה ממיר מתח 220V 150W ו2 מנורות PL, לא אמור לעלות יותר מ250 ש"ח וישאר איתך לנצח.

לי אישית מפריע הרעש של הפקפק בשטח ופיתרון של ממיר מתח הוא האידיאל- גם שקט וגם לא תופס מקום ברכב במשך היום.

יכול לעבוד שעות על המצבר ובבוקר עוד ישאר קצת זרם בשביל להניע

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...