Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ולא יהיו שביתות של הרגע האחרון כמקובל

zd0z2mgyjezqga8.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני באופן אישי הייתי מרים פסטיבל שיימשך לפחות שבוע מה-1 בספטמבר... אני כ"כ שמח שהסיוט הזה נגמר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הפעם דווקא הוא לא הכה חזק יחסית.

אולי המנהלים יוכלו לרכז פה את כול שרשורי "ילדי חופש גדול 2008".:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הראשון בספטמבר הוא יום שני, אימבצילים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מודעת האבל הזו כ"כ ישנה שאיתן20 היום בן 45

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

את האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החופש הגדול, מה כאילו רק בחופש יש את הילדים המושפעים ששואלים שאלות מטומטמות? כאילו בלימודים הם עסוקים מדיי אז הם לא שואלים שאלות?

מישהו צריך להסביר פה את העניין

פורסם
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

היית צריך לראות את צחי היום כשנכנסתי למשרד והודעתי להם שיתעודדו כי היום זה היום האחרון וכבר לא יציפו את המקום ילדים קטנים...

הוא נהיה אדום מעצבים .

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה ידה

הוא נהיה אדום מעצבים .

מחר תגיד לו שגם המטוס עם אחרון התיירים המריא לצרפת :twisted:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
את האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החופש הגדול, מה כאילו רק בחופש יש את הילדים המושפעים ששואלים שאלות מטומטמות? כאילו בלימודים הם עסוקים מדיי אז הם לא שואלים שאלות?

מישהו צריך להסביר פה את העניין

ברור! במהלך שנת הלימודים מיטב נערינו שוקדים על לימודיהם. אפשר לחשוב שכל מי שסיים י"ב שואל פה שאלות לעניין...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כי עכשיו יחסכו מאיתנו כל התלמידים המשועממים הודעות כמו:

1. לאמא שלי יש תקציב של 700 אלף ש"ח, מה עדיף שתקנה: קאיין, Q7, X6 או רייג' רובר. היא עולה קצת על מדרכות ליד הסופר כשאין חנייה וליד בית הקפה. (התקציב גמיש)

2. תפסו חבר שלי נוסע 190 קמ"ש בעיר עם פיאט אונו משופרת (אגזוז לחץ) מה יעשו לו?

3. אני מזמין היום RX8, איזה צבע כדאי?

4. אבא שלי ביקש שאני יעזור לו למכור את המרצדס S500 שלו, אז ככה - שמורה, מטופלת, נקיה מתאונות. פתוח להצעות.

5. עוד רעיונות?

פורסם

5) איך אתם מתחילים נסיעה?קודם כל גז ואז קלאץ? או להפך?

6) נסעתי באמצע הלילה במהירות גבוהה ליד מצלמת מהירות לא היה פלאש.יכול ליהיות שצלמו אותי בכל זאת?

7) שוטר נסע לידי ואמר לי שאני נוסע מהר הוא לא רשם כלום יש מצב שמחר יבואו לעצור אותי?

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
  • תוכן חדש...