Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני רוצה קטנוע, מהן העלויות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטנוע זה מאוד נוח!!

אך הביטוח לא זול אני קניתי ניו דינק 125 חדש 2008 הקטנוע עלה לי 17.693ש"ח ללא שום תוספות.

הביטוח עולה לי 3863ש"ח שנה (חובה).. עלות להוציא רשיון היא בערך 1700שקל (תלוי בדרגת הרשיון הדרוש)

זה מה שאני חושב ויודע.... בכל מקרה בהצלחה! וסע בזהירות הרבה נהגים לא רואים אותנו הרוכבים!

אין כמו אלפא :)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי, נאמר לי היום שמשתלם יותר לקנות 125 משומש מ50 משומש בגלל איזה קטע של רישוי.

הדיוט כמוני יכול לצאת ולקנות קטנוע יד שניה בלי שיזמברו אותי?

כמו שהסברתי לעיל,דרגות הרישוי החדשות הדומות לשכנינו האירופאים מעמידות את דרגת הרישוי ההתחלתית לרישיון עד 125 סמ"ק.ולכן מבחינת הקטע של רישוי משתלם יותר לקנות 125 סמ"ק.מבחינת ביטוח חובה וכאלה יש הפרש של 1000 ש"ח פלוס מינוס בין 50 סמ"ק ל-125 סמ"ק.

"הדיוט כמוני יכול לצאת ולקנות קטנוע יד שניה בלי שיזמברו אותי?"בהודעה מס' 15 שלי,כתבתי בדיוק את הבדיקה הראשונית שאתה יכול לבצע לפני קניית קטנוע.היה וכל הסימנים מעידים שהקטנוע תקין,אתה יכול לפנות הלאה לאחד המוסכים לצורך בדיקה.אם תחליט על בדיקה במוסך,אני יכול להפנות אותך למוסכים עם ניסיון ואמינות בתחום.

לגבי קניית קטנוע יד 2.אם נניח בחרת לקנות קטנוע של חברת סאן יאנג125 סמ"ק.יש לך כמה אופציות טובות מהיכן לרכוש:

1-מטרה ימאהה.בד"כ אנשים שקנו מחברת מטרו ימאהה,ורוצים להשתדרג בכלי אחר עם נפח יותר גדול,באים עם הקטנוע לחברת מטרו ימאהה,ועושים טרייד אין.בשורה התחתונה יהיו שם מגוון כלים למכירה של סאן יאנג בנפח 125 סמ"ק,במצב טוב,ואפילו עם ספר טיפולים.

2-לוח יד 2.חפש יד פרטית,יד ראשונה,עם קילומטראז' נמוך.

שוב,המלצה אישית שלי,אם אתה מתכוון לקנות כלי ולהישאר איתו 3-4 שניםעדיף לך לקנות כלי שעשה בסביבות ה-10 אלף ק"מ,שנת 06-07,יד ראשונה שמור.

כמו שאמרתי,כלים של טיוואנים,בנפחים האלהבסביבות ה-30-40 אלף ק"מ מתחילים לגלות סימני בלאי...

ולפני שאתה קונה כלי תדאג לקבל חוות דעת על הכלי.יש כלים עם "מחלות" ידועות ומוכחות.

פורסם

מה ההפרשים בביטוח ואחזקה של קטנוע 250 סמ"ק ?

אין.

אם אתה רוצה להוציא רשיון של עד 33 כס.

עדיף.

רוב קטנועי 125 הם קטנועי 250 עם מנוע קטן במחיר די דומה.

אייל

פורסם
בדיוק בזמן!!

:-D

בפורום של פולגז אני לא רשום, הוא גדוש בבני 16 שנותנים חו"ד טיפשיות(כי לא הם משלמים מכספם על טיפולים או קנייה) ונראה לי שכאן אפשר לקבל תשובות קצת יותר רלוונטיות, מציאותיות וקולעות.

פעור !!!

בפורום שבו יצרן אגזוזים מקבל שיעור ממשתמשי הפורום , אתה אומר גדוש בני 16 . בפורום שמשתמש מרכיב R1 בבית אתה אומר שאין למצוא תשובה נאותה , אתה אומר גדוש בני 16 . תענוג .

בפולגז צריך לדעת לשאול שאלות נכון , זה הכל . - חיפוש מניב לרוב את כל התשובות .

בכל מקרה , לא יכול לעזור , קטנועים זה לא בשבילי .

פורסם
פעור !!!

בפורום שבו יצרן אגזוזים מקבל שיעור ממשתמשי הפורום , אתה אומר גדוש בני 16 . בפורום שמשתמש מרכיב R1 בבית אתה אומר שאין למצוא תשובה נאותה , אתה אומר גדוש בני 16 . תענוג .

בפולגז צריך לדעת לשאול שאלות נכון , זה הכל . - חיפוש מניב לרוב את כל התשובות .

.

מוזר, כי לא רק אני חושב ככה:

בני 15 שאומרים שהם חוסכים כסף לאופנוע 1000.

יש שם גם מלא מעריצים של ה TMAX שחושבים שהוא יותר מהיר מ R1.

גם כל המוסכים בת"א נמצאים כל הזמן בפולגז וכל פעם שמישהו שואל לאיזה מוסך ללכת הם מציעים את עצמם.

אבל שאלות בסיסיות של כמה עולה אפשר למצוא שם.

אולי אני פעור בנושא הקטנועים, אבל אני מספיק חכם לדעת שכשאין לי מה לומר אני שותק..בעיקר כדי לא להיראות..אממ..טיפש?!

ביצעתי חיפושים שונים בפורום פול גז..

תשובות כמו "ה-VS מהיר ורשע, הגעתי איתו ל-110 והוא נוחת טוב אחרי ווילי פראי" לא מדברות אלי.

אם הייתי מתלבט בין נינג'ה ל-CBR הייתי שואל שם.

בכל מקרה , לא יכול לעזור , קטנועים זה לא בשבילי .

אז למה הגבת מלכתחילה אם אין לך במה לעזור?

או בקיצור, תעלה על ה-R1 שלך ותן גז לפול גז... שם אין אנשים פעורים.

פורסם

גם אני בקטע של לקנות קטנוע ללימודים (כפ"ס - הרצליה כמעט כל יום), וגם בקטע של 125 סמ"ק.

בנוגע לרישיון- פשוט נכנס למשרד של מורה לנהיגה ודורש שיעור ואחריו טסט במגרש החלקה (יש לי רישיון רכב מעל 3 שנים)? אני לא רוצה שיעבדו עליי..

בנוגע לקטנוע- עשיתי בדיקות, והכלים הכי רציניים נראו לי ה-HD125, והג'וי רייד 125. הם כלים אמינים (מי שמכיר)? אני בקטע של לחסוך 3000 שקל ולקנות משומש. תודה shay2828 על הטיפים לבדיקה לפני קניה.

אשמח לקבל עוד טיפים לביטוח הקטנוע- אצל מי לבטח? מי מומלץ?

ומה אתם אומרים על אלה שלא קושרים את הקטנוע שלהם, אלא פשוט חורכים את השרשרת בתוך הגלגל, זה אפקטיבי?

תודה

172

פורסם
גם אני בקטע של לקנות קטנוע ללימודים (כפ"ס - הרצליה כמעט כל יום), וגם בקטע של 125 סמ"ק.

בנוגע לרישיון- פשוט נכנס למשרד של מורה לנהיגה ודורש שיעור ואחריו טסט במגרש החלקה (יש לי רישיון רכב מעל 3 שנים)? אני לא רוצה שיעבדו עליי..

בנוגע לקטנוע- עשיתי בדיקות, והכלים הכי רציניים נראו לי ה-HD125, והג'וי רייד 125. הם כלים אמינים (מי שמכיר)? אני בקטע של לחסוך 3000 שקל ולקנות משומש. תודה shay2828 על הטיפים לבדיקה לפני קניה.

אשמח לקבל עוד טיפים לביטוח הקטנוע- אצל מי לבטח? מי מומלץ?

ומה אתם אומרים על אלה שלא קושרים את הקטנוע שלהם, אלא פשוט חורכים את השרשרת בתוך הגלגל, זה אפקטיבי?

תודה

בנוגע לרישיון-אם יש לך רישיון על רכב מעל 3 שנים,אתה תהיה פטור ממבחן תיאוריה.אם אני לא טועהאתה חייב במינימום 15 שיעורים.כל שיעור הוא 40 דקות.המבחן המעשי כולל רק מבחן שליטה במגרש.

בנוגע לקטנוע-אין לי מושג איך הגעת עם תקציב של 3000 ש"ח,לקניית קטנוע משומש מהדגמים שציינת לעיל.הג'וירייד 125המשומש הראשון מתחיל משנת 2007 ומחירו הוא:12,500 ש"ח.ה-HD125 המשומש הראשון מתחיל משנת 2007 ומחירו הוא:12,000 ש"ח.

המחירון על פי אתר מוטובייק:http://www.motobike.co.il/

ביטוח הקטנוע-אם אתה מדבר על ביטוח חובה אני לא חושב שיש הרבה הבדלים,יש לך את תמוז,אודי דגן,האמת היא שצריך לבדוק..

ומה אתם אומרים על אלה שלא קושרים את הקטנוע שלהם, אלא פשוט חורכים את השרשרת בתוך הגלגל, זה אפקטיבי? אז ככה:אם אותו אחד קושר את השרשרת בתוך הגלגל בצהרי היום במקום ציבורי,הסיכוי שיקחו אותו הוא נמוך.להתעסק עם מנעול בצהרי היום ובפרהסיה זה לא דבר פשוט.אם אותו אחד קושר את זה בתוך הגלגל בשעות הלילה,אין ספק שמדובר בטעות שעלולה לעלות ביוקר.גנבי הרכב פשוט גוררים את הכלי ומעלים אותו על משאית,או כל רכב ניידי אחר ושלום על ישראל.כמובן שיש את הגנבים היותר סטנדרטיים,שפשוט חותכים או מנסרים את השרשרת.בלילהצריך לעגן את הקטנוע לעוגן כל שהוא.זה יכול להיות עמוד תאורה,זה יכול להיות יסוד של בניין אבל חובה לעגן.כמובן שההמלצה האישית שלי היא גם אזעקה.שוב הכל גם תלוי בפרמטרים אחרים,היכן אתה גר,מה אופציות העוגן שלך..האם הכלי מעוגן מתחת לבניין..מחוץ לבניין..

שאו ברכה

שי

פורסם
אז למה הגבת מלכתחילה אם אין לך במה לעזור?

כדי להעמיד אותך על טעותך ולכוון את פותח השרשור למציאת תשובה .

או בקיצור, תעלה על ה-R1 שלך ותן גז לפול גז... שם אין אנשים פעורים.

* אין צורך להיעלב .

* אין לי R1 (מפתיע , הא? :-P) .

* פעורים לא הפריעו לי מעולם , לכן לא אתן גז לפול גז ... אתם משעשעים .

בכל מקרה , אני במצב רוח טוב - סליחה אם הגבתי בצורה בוטה או לא נכונה .

לילה טוב :wave:

פורסם
כדי להעמיד אותך על טעותך ולכוון את פותח השרשור למציאת תשובה .

אפשר להתווכח על זה.

* אין צורך להיעלב .

* אין לי R1 (מפתיע , הא? :-P) .

* פעורים לא הפריעו לי מעולם , לכן לא אתן גז לפול גז ... אתם משעשעים .

בכל מקרה , אני במצב רוח טוב - סליחה אם הגבתי בצורה בוטה או לא נכונה .

בלי שום קשר לצורת הדיבור, פעילותך בפורום מסויים לא צריכה לגרור עימה הגנה בחירוף נפש עליו.

כמשתמש ותיק בפורמי המוטוריקה ברשת מצאתי את הסיבה שלי לשאול דווקא בפורום הזה ולא באחר- אין לך שום הצדקה לבוא בטענות.

לילה טוב :wave:

לילה טוב..

אמיר, שעדיין לא מאמין שהוא עובר לעולם הדו"ג.

:-o

פורסם

בנוגע לקטנוע-אין לי מושג איך הגעת עם תקציב של 3000 ש"ח,לקניית קטנוע משומש מהדגמים שציינת לעיל.הג'וירייד 125המשומש הראשון מתחיל משנת 2007 ומחירו הוא:12,500 ש"ח.ה-HD125 המשומש הראשון מתחיל משנת 2007 ומחירו הוא:12,000 ש"ח.

המחירון על פי אתר מוטובייק:http://www.motobike.co.il/

ביטוח הקטנוע-אם אתה מדבר על ביטוח חובה אני לא חושב שיש הרבה הבדלים,יש לך את תמוז,אודי דגן,האמת היא שצריך לבדוק..

אהה, ניסוח המשפט שלי היה מטעה. התכוונתי שאני מעדיף לחסוף את ה-3000 שקל (ההפרש בין חדש ליד שניה), ולרכוש יד שניה בסביבות ה-12000 ש"ח.

תודה על הפירוט!

ד"א, לגבי הוצאת הרישיון, אני לא חושב שאני חייב במינימום שיעורים. אני אברר את זה.

172

• תוכן חדש...