Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי זה קרה- או: איך צילמו אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצאתי שיטה יותר כיפית.

אוטוביאנקי 84' וכיף לי לסע 110 בכביש החוף :-).

בכל אופן, כשאני לא עם הביאנקי, אני משתדלת להביט תמיד בשולי הדרך ומאטה כאשר אני מזהה רכב, כל רכב, בשוליים.

אם ירצה הגורל ובכל זאת אתפס, אשתדל לקבל את תוצאות מעשיי בכניעה וכבוד, אפילו אם אני מאמינה שאין שום סכנה במהירות בה נהגתי בהתאם לתנאי הדרך (אחרת לא הייתי נוהגת במהירות זו בשום אופן).

אאחל לך לקבל את תוצאות מעשיך בהבנה וללמוד לקח מהחוויה (איזה לקח שתבחר- אם לסע כחוק, או לבחון את השוליים והכביש בקפדנות יתרה).

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

התגובה שלי לא באה חלילה לתת ביקורת, היא פשוט מראה שכל אחד יכל להתפס במכמונות מהירות.

התכנון שבקרוב יהיו מצלמות מהירות נוספות שבהן הדוח ישלח לביתו של הנהג תוך 48 שעות, אף אחד לא יהיה חסין מלהתפס,

אלא אם כן אנשים ירכשו מבעוד מועד גלאים ומשבשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני שמעתי שיש מצלמות (עדיין לא מוצבות על כבישי ישראל) שאם אתה נוסע מעל המהירות המותרת היא קולטת אותך כבר 100-200 מטר לפני וזה לא יעזור אם בשנייה האחרונה הורדת את המהירות...אתה תקבל את ה"פלאש"

פורסם

אם אתה נוסע 140 קמ"ש יקח לך בערך 5 שניות (130 קמ"ש -5.5 שניות, 120 קמ"ש- 6 שניות) לעבור 200 מטר .

אם אתה לא רואה מה שנמצא במרחק 5 שניות נסיעה ממך ( צללית של רכב בשוליים למשל), אולי באמת עדיף בקטע הכביש המדובר לא לסע במהירות כזו.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
התגובה שלי לא באה חלילה לתת ביקורת, היא פשוט מראה שכל אחד יכל להתפס במכמונות מהירות.

כל אחד שנוסע מעל למהירות המותרת, כן.

X PLANE, לא חראם על הרישיון ?

אין איזו דודה זקנה להעביר עליה את הדו"ח ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...