Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגעת למסקנה שלייזר תמיד תראה הרבה מראש ?

מעבר לעובדה שהם משתדלים להתחבא ולהסתוות (ומצליחים לא רע) אז בהרבה מקרים הם גם מתמקמים מיד אחרי עיקול או שינוי גובה בדיוק על גבול המדידה החוקי ככה שאתה לא יכול לראות אותו לפני ואתה בעצם רואה אותו בדיוק באותו זמן בו הוא רואה/מכוון/לוזר עלייך ואז זה כבר קרב אקדוחנים של מי שולף קודם (הלייזר המכוון אל עבר האופק כשהוא כבר שומע אותך מגיע לעומת הרגל המרחפת על הברקס בציפיה לאותו שוטר...תאמין לי, אין חסינות).

ניר

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה דברים

1. חוקי לא חוקי - אאלט זה נושא בעייתי, לא כלכך ישיר שבליינדר לא חוקי

2. כל המצלמות הן אחוריות, ז"א אם אני לא עיוור אני יכול לשים לב לאקורד שעוד 50 מטר אני עובר ולדפוק ברקס הן גם לא מתחבאות כמו ליזרים, ליזר הם תחמנים ועלולים לירות עלי הרבה לפני שהיתי מוכן ו/או ראיתי אותם ולכן אני בעד קודם בליינדר ואחרי זה V1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לייזר=שוטר שעומד בצד הדרך ותופס אותך, זאת אומרת שאתה צריך לפספס אותו (ניידת שלמה) בשביל לא להיתפס.

דבורה זה ג'טה בצבע שמפנייה שנוסעת לידך בכביש או לחילופין קילומטר שלם מאחוריך, ואין לך מושג מזה.

מצלמה זה משהו שיכול להיראות כמו מאזדה 3, טויוטה קורולה, ג'טה, או כל דבר אחר שרק בא להם.

עכשיו תגיד לי אתה, מה יותר קל לאתר - רכב סמוי שלא צריך לעצור אותך בשביל דו"ח, או לחילופין יכול להיות גם קילומטר ממך על הכביש ולקלוט אותך.

או שוטר עם אפוד זוהר וניידת שחונה בסוף של ירידה, או אחרי עיקול מהיר? וחייב לעצור אותך בשביל לתת דו"ח(!).

אני אישית הייתי מוותר על הבליינדר כדי לא להסתבך ונוסע לי עם הולנטיין.

לייזר זה בדרך כלל ניידת מוסוות היטב, הם עומדים מאחורי תחנות אוטובוס, מאחורי מעקות בטיחות, מאחורי רכבים תמימים. תאמין לי, יש היום המון מלכודות לייזר שאתה לא רואה אותם עד שמאוחר מדי. הדוגמא הטובה ביותר זה המלכודת בכביש החוף, לפעמים יש שם ניידת מאחורי תלולית חול, רק הנהג בולט. אין סיכוי להבחין בהם. ראיתי מקרים שבהם עמד שוטר על הגיבעה לבד (שהוא מוסווה לחלוטין על ידי הגבעה, ויותר מ ק"מ אחר כך המתינה הניידת.

בקיצור קשה לראות את הלייזרים היום.

מצלמה - כמו שציין דרורZ, המצלמות מצלמות מאחור (פעם היה גם קדימה - לא ראיתי כבר שנים) במיוחד בלילה שם לא ניתן לצלם מקדימה (הפלאש יסנוור את הנהג). נהג מיומן יראה את המצלמה מספיק זמן לפני, ואם זה לא מצלמה קבועה אז זה כנראה ניידת גטה שעומדת בשוליים. ב 40000 ק"מ שעשיתי בעשרה החודשים האחרונים ראיתי עשרות מארבים כאלו, מכולם התחמקתי בקלות.

דבורה, אכן קשה לזיהוי אבל מהצד השני בעייתי מאוד לשוטרים. לא ניתן להפעיל אותה כשיש רכבים נוספים על הכביש, מה שעושה אותה די לא יעילה. כאשר אתה לבד על הכביש פשוט שם לב לסימן הזיהוי שלה, קל מאוד לזיהוי ואבחנה. וסע רגוע. כאשר יש ליידך עוד רכבים (כמו ב 99% מהזמן), הדבורה לא אמורה לעניין אותך.

אז אני בחרתי בליינדר. ובינתיים הבחירה הוכיחה את עצמה. לא צולמתי, לא "נעקצתי" אבל הבליינדר הציל אותי לפחות פעם אחת בשנה וחצי האחרונות, שהייתי במהירות של שלילת האמאמאמא של הרישיון.

פורסם

ניב, אני אישית לא מוצא בעייה באיתור ממל"זים, כי אני פשוט מכיר את כל המקומות שבהם הם עומדים :) (לפחות באיזור הנסועה שלי). אני עדיין חושב שלא כל כך קשה לפספס אותם (כמו גם מולטנובות סמויות או מצלמות על עמוד).

ואישית הכי מפחידה אותי הדבורה, עוד לא קרה שהפתיע אותי לייזר, אבל כן ראיתי איזה אמבושים הם עושים עם הדבורה - וזה מלחיץ אותי יותר.

אגב בקשר לזה שהיא לא יעילה כאשר יש עוד תנועה - אני נוסע מהר כשאין אף אחד, לא כשיש מסביבי אנשים שיכולים לסכן אותי.

חשוב לציין שזו רק השקפתי, אני לא מנסה לשכנע אותכם :).

יאללה, הלכתי לארגן תיק, צריך לחזור לצבא אחרי חודש וחצי בבית...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מסכים איתך, גם אני מכיר את כל מקומות הממלזים.

עד שפעם אחת נסעתי ליוקנעם ומצאתי ממל"ז חדש (בשבילי לפחות).

עוד פעם נסעתי לכיוון חיפה ופתאום עברתי תחנת אוטובוס ומה היה מאחור??

חולון, הרצלייה היו עוד אתרים שבהם גיליתי פתאום לייזר.

תמיד קל לגלות את הלייזר במקום מוכר, אני יוכל לומר לך בעל פה איפה תמצא לייזר בין ראשון ליוקנעם (מתחת לגשר בנתניה, בין צומת קייסריה לזיכרון, בין דליית ליוקנעם). אבל שתהיה במקומות חדשים יכולים להפתיע אותך. וזה הרבה פעמים מקומות פתוחים שמותר בהם 50 או 80. ואתה אפילו לא שמת לב שאתה בתחום השלילה, לא שמת לב לאקדח לייזר שמעבר לתלולית חול או עץ.

בקשר לדבורה, הכל תלוי בשעות, אני נוסע בכביש החוף בין 20-22 בלילה. מאוד פנוי שם, 120 זה מהירות סבירה, אבל אתה אף פעם לא לבד. זה לא מסכן אף אחד לנסוע שם 120 +- גם לא 140 בחלק מהמקומות, אבל זה בהחלט יכול להביא לשלילה...

פורסם

כשאני אומר לבד אני מדבר על 2-4 בלילה, בשיוט של 140-150 ואין מסביבך אף אחד.

במצב כזה דבורה=מוות לרשיון.

לייזר...שמע, יש שיטות לא לשים לב אם אתה מבין למה אני מתכון (כי עד שהוא יכנס לרכב אתה כבר תהיה מאד רחוק ובטח שלא בקשר עין).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
shellcase, אין תשובה נכונה ולא נכונה, שכל אחד יעשה את הבחירה שלו, אני אמרתי ש-א-נ-י, אם צריך לבחור אחד משניים, בוחר בבליינדר, זכותך לבחור אחרת :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

וואי איזה סלט

מישהו בבקשה יכול לענות על השאלה שלי, כמה יעלה לי להביא בליינדר פשוט שיעשה את העבודה כמו שצריך

בלי יותר מדי שטויות ויותר מזה, איך אני יכול להחביא אותו כך שאם במקרה שוטר עוצר אותי לבדיקת רישיונות שלא יראה אותו 8)

פורסם

איפה לקנות, בכמה לקנות, שאחרים יענו כי לי אין את הידע.

לגבי להסתיר ששוטר לא יראה, אם שוטר לא רואה זה לא יעשה את העבודה שלו כשזה בתא הכפפות ...

צריך למצוא את המיקום שזה הכי נבלע בגריל מקדימה אבל עין חדה תמיד תמצא אותו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שאלה: לגבי הבליינדר, במידה ואתה נוסע לאט וכיוונו עליך לייזר. באקדח לייזר יהיה רשום ERROR,לא יעצרו אותך בצד?הם יכולים ליסוע אחריך במידה ואתה נוסע לאט...

פורסם
שאלה: לגבי הבליינדר, במידה ואתה נוסע לאט וכיוונו עליך לייזר. באקדח לייזר יהיה רשום ERROR,לא יעצרו אותך בצד?הם יכולים ליסוע אחריך במידה ואתה נוסע לאט...

זה מציג ERROR של רכב שקרוב מדי לטווח הירי ולא של משבש

פורסם

אני מצוייד במשבש M-20 שגרם לי למרבה הצער לשאננות יתר, וכך מצאתי את עצמי מותקף באמצעות דבורה, בכביש 90 צפונה, בירידה החדה כקילומטר אחרי מפגש ציפורה (מושב ארגמן)

הכביש שם בטיחותי ורחב מאד, ובעל ראות חלקה ויוצאת מן הכלל, שופץ וחודש לאחונה (ויש אפילו שלט המעיד על כך לפני תחילת המקטע), וכך אורב לו שוטר בקביעות בסוף הירידה, לתפוס טרף קל, כשהוא מסתתר בדרך כלל, מאחורי גדר הבטיחות של השוליים הרחבים במיוחד.

בכל מקרה, נתפסתי על 120 (115 אחרי הפחתה) שזה אומר קנס ונקודות בלבד, אך הפקתי כמה לקחים מרים להחריד.

הדבורה חסינה לכל המשבשים כפי שנאמר באשכול.

התאוריה הקובעת כי המשטרה מבקשת אך ורק להגדיל את הקופה, ואין לה דבר וחצי דבר עם בטיחות ומניעת תאונות מדוייקת למדי, והמארב הקבוע במקום מסוג זה, מוכיח את העובדה הזאת ללא צל של ספק

פורסם
אני אשאל שוב וגם אקפיץ את האשכול באותו זמן :)

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את הבליינדר בחו"ל (עדיף EBAY)

מישהו מכיר מוכר מסויים שקנה ממנו בעבר את הבליינדר ?

בהצלחה:

https://signin.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SignIn&ru=http%3A%2F%2Felectronics.search.ebay.com%2FValentine-1_Car-Electronics_W0QQcatrefZC12QQfromZR40QQsacatZ3270&_trksid=m37

אני אישית קניתי ממנו, ע"פ קישור שניתן כבר בפורום, יש עוד כמה אנשים שקנו ממנו. משלוח מהיר, מוצר מועלה, אני ממליץ בחום.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...