Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחפש רכב בנזין או מיני או משפחתי תרשמו לי גם וגם

רוצה לעבור עקב מחירי סולר יקרים תרשמו לי רכבים משפחתיים חסכוניים

ותרשמו גם רכבי מיני חסכוניים חוץ מסמארט שזה קטן מדי וזה רק שני מקומות אז זה לא טוב בשבילי

תרשמו ליד כל רכב שאתם כותבים את צריכת הדלק שלו בנסיעה רגילה לא עצבנית

וכמובן התקציב הוא בין 40-60 אלף ש"ח עדיפות לכמה שפחות

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות יאריס 1.3 ידנית. רכב חסכוני, אמין ושוק מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה רכב חסכוני יותר הפיאט פנדה או פיאט פונטו?

ואיך ההונדה גאז?האם היא באמת הרכב אם הצריכה הכי טובה שיש?

פורסם

הפנדה חסכונית יותר כי היא קלה יותר מהפונטו. גם הטיפולים והביטוחים זולים כך שבסה"כ קשה למצוא רכב זול יותר לאחזקה. עם זאת אני מניח שכשאר האיטלקיות היא רגישה להזנחה (שימוש במים לא מתאימים לרדיאטור, שמן, הזנחת טיפולים וכו') לכן יש להקפיד על גיליון טיפולים, לבדוק היטב ולהתרשם מגישתו של הבעלים הקודם לנושא התחזוקה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני ממליץ על הונדה ג'אז - רכב אמין,מרווח, בעל בגאז' סביר ובאמת חיסכוני, גם עם גיר אוטומאטי (או, ליתר הדיוק, רציף).

הבעיה העיקרית עם הונדה - אין הרבה רכבים למכירה (תיכנס ליד 2 ותראה כמה ג'אז יש למכירה - בודדים).

וגם מחיר מחירון יקר יחסית וטיפולים כל 10 אלף ק"מ (אבל לא יקרים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...