Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

היום קיבלתי קריז וצבעתי את הקונסולת מזגן של הפג'ו שלי שיתאים לאוטו (כחול) כמו שתמיד רציתי ולא היה לי זמן ויצא לא רע.

רק יש לי רק בעיה בפירוק העליון איפה שהפתחים של המזגן אני לא מצליח להוציא את המסגרת האפורה משם כדי לצבוע אותה.

אני ראיתי שיש בורג אמצעי כוכב והוצאתי אותו אבל זה עדיין לא יוצא, איך אפשר להוציא אותה? אני מפחד לשבור בכוח.

תודה :)

p6170002ss8.jpg

p6170003fr5.jpg

p6170004ta8.jpg

p6170005yh7.jpg

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

אתה יכל לפרט כיצד פירקת את החלק שצבעת מבלי לפגוע בפלסטיקה?

הוא נחלץ בקלות החוצה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יצא יפה :) אפשר לדעת באיזה צבע וחומרים השתמשת?

לפי דעתי המסגרת צריכה לצאת ביחד עם הפתחים של המזגן,תנסה עם מברג שטוח בכל צד לאט לאט.

בהצלחה

פורסם

איך מפרקים? קודם כל מוציאים את החלק התחתון באמצעות מברג ובעדינות הפלסטיקה שם מאוד עדינה. החלק העליון תפוס בשני ברגים למטה ועוד שניים למעלה מאחורי הרדיו. חשוב מאוד לעבוד בעדינות כל הפלסטיקה שם מאוד עדינה. ולפותח השירשור יפה מאוד הצביעה רק תיזהר אם תשתמש בכל מני תרסיסים למינהם שלא יקלפו לך את הצבע.

פורסם

טוב מכיוון שחשבתי על לצלם הכל לפניש התחלתי שכחתי לגמרי... אז ירדתי שניה לאוטו להראות איך לפרק

או במילים אחרות, איך אני פירקתי :)

זה הרכב המדובר

dsc00951ln1.jpg

3344455wo8.jpg

לוקחים מברג שטוח\פיליס קטן ומוציאים את הפלסטיק התחתון.

נשלף מהר מאוד.

p6170003ck5.jpg

אחרי זה כדי להוציא את הפלסטיק העליון ישנם 2 ברגים בצידו התחתון של הפלסטיק (מסומן) פותחים אותם.

** הברגים שבתמונה מאולתרים כי אצלי לא היו:)

p6170006ab0.jpg

לאחר מכן מנתקים את האיתות, המצת, השעון והמשפיר אדים.

יוצאים במשיכה - זהירות לא חזק מידי.

p6170007copynq9.jpg

וזהו, לעבודה.

השתמשתי בחומרים שבתמונה. השגתי אותם בACE סה"כ 100 שח ביחד.

p6170011fk4.jpg

1. לוקחים חתיכת נייר שיוף ומתחילים לשייף טוב טוב את הפלסטיק על פניו.

מי שרוצה להגזים יכול גם מאחוריו - אבל לא מומלץ פלסטיק עדין מאוד!!

2.לוקחים מגבת לחה ועוברים על הפלסטיק ומסירים שאריות וליכלוך מהשיוף.

אפשרי גם לשטוף במים זורמים אבל לא מומלץ בגלל השעון והמצת שלא יקרה כלום למגעים.

המנעו מלהוציאם הם עדינים מאוד!

3.לוקחים טינר 21 או מסיר לק(אצטון) כי לא היה לי בבית ומשפשפים טוב טוב שכל השומנים\ליכלוך יצאו מהפלסטיק.

ואז שוב במגבת לחה מנגבים טוב ומייבשים עד העצם:)

4. אני אישית פיזרתי עיתונים בריצפה בחדר בגג בבית אבל תשתדלו שזה יהיה מקום מאוורר טוב טוב אחרת גם אתם תחנקו וגם הצבע לא יתייבש מהר.

ואז מתחילים ורסס את החלק מגובה הברך בערך (כשעומדים) או 25 ס"מ מהפלסטיקה ובשיכבה ממש דקה נותנים בריסוס.

5. ממתינים שהצבע מתייבש לגמרי! אני אישית המתנתי כשעה ולאחר מכן יש שוב לרסס שיכבה נוספת. וכך במשך 3 שכבות.

6. שהצבע התייבש לגמריי! לוקחים את הלקה מנערים טוב טוב ומרססים שוב מאותו גובה שיכבה חמודה. ושוב מחכים לייבוש.

אחרי הלקה שמתי לייבוש לילה שלם- אל תמהרו להרכיב.

7.מחייכים ואומרים אחחח עשיתי את זה ומרכיבים חזרה.;)

זהו בעיקרון לא סיפור - מי שרואה שהצבע לא אחיד שירסס עוד שיכבה לא לדאוג.

הפלסטיק התחתון כבר בערך 11 חודשים צבוע אצלי בדרך הזו ועד היום אין קילוף\שריטה או כל נזק אחר.

מקווה שעזרתי למי שצריך, ועכשיו אני תקוע עם המזגן.

פורסם
איך מפרקים? קודם כל מוציאים את החלק התחתון באמצעות מברג ובעדינות הפלסטיקה שם מאוד עדינה. החלק העליון תפוס בשני ברגים למטה ועוד שניים למעלה מאחורי הרדיו. חשוב מאוד לעבוד בעדינות כל הפלסטיקה שם מאוד עדינה. ולפותח השירשור יפה מאוד הצביעה רק תיזהר אם תשתמש בכל מני תרסיסים למינהם שלא יקלפו לך את הצבע.

כן את זה עשיתי כפי שאתה רואה.אבל נישאר לפרק את המסגרת של המיזוג העליונה שאני לא מצליח להוציא כי ניראה לי שזה מחובר לצינורות של האיוורור לא?

פורסם

יפה מאוד! אהבתי. רק הכחול ניראה בתמונה זועק מדי יחסית לריפודים.

הצבע שהישתמשת בוא מיועד לפלסטיק או שזה ספרי להכל?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

כן זה לפלסטיק... החכול לא זועק כל כך במציאות זה בגלל הפלאש נראה ככה.:)

מה שיותר יפה בזה שאנשים שלא מבינים שואלים אותי אם קיבלתי ככה את הרכב מקורי ואני עונה שכן ואז מתלהבים חחחח

• תוכן חדש...