Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אני הולך להזמין (וכן אני לא אבא למרות שהוא נותן 20 אלף) איביזה FR ויש לי שתי שאלות:

1.בתקציב של 4000+- שח' איך אני יכול לשפר לה את האחיזה או להקטין את התת היגוי ששמעתי שיש לה?

2.חשבתי להזמין אותה בצבע לבן ולשים לה ג'נטים שחורים..אני חושב שזה ממש יפה כל הקטע של לבן על שחור מה אתם חושבים? כי לא מצאתי תמונה בגוגל של איביזה לבנה על ג'נטים שחורים

תודה,אילן.

פורסם

ב4000 אתה יכול להשפר לה משמעותית את ההתנהגות ע"י הזמנת קיט בולמים קפיצים של V-MAXX מE&A

2900 ש"ח ועוד הרכבה 500-600 ש"ח ועוד כיוון פרונט עוד כמה ג'ובות.

אל תחשוש מאחריות , האחריות שיש לך על הבולמים קפיצים המקוריים היא למשך שנתיים - והאחריות על הV-MAXX גם היא שנתיים.

אין לך מה לשפר את הצמיגים - אתה מקבל צמיג MAX PREFORMANCE משובח מאוד מאוד , Pzero Nero (כ1000 ש"ח ליח')

אם אתה רוצה ממש לשפר את ההתנהגות שלה , תרכוש קיט ANTI ROLL מPITS STOP.

אני חושב שצבע לבן יהיה מדהים עליה , ביחוד עם צבע ג'אנט כהה.

אבל האמת ? אני לא רואה סיבה להזמין FR(אלה אם כן קיבלת הנחה משמעותית על FR) כשבעוד כמה אלפיות אפשר להזמין את הקופרה שהיא עדיפה משמעותית.

פורסם

שלום לכל המאזינות והמאזינות ,

אנא קראו את כללי לפני שאתן מחליטות לפתוח הודעה .

פורום השיפורים לא קשור לשינויי קוסמטיקה שבא לכן לעשות , אך ורק לדברים מכניים .

האל ייקום דמכן , תהנו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

1.ל"יאשה והפיצפוצים" השאלה המרכזית שלי הייתה על שיפור ההתנהגות..אבל עכשיו אני אדע שפורום שיפורים לא קשור לקוסמטיקה..

2.ומי ששאל אותי האם נסעתי עליה יותר מנסיעת מבחן..אז לא אבל אני שואל תאורטית אם כאשר אני אקבל את הרכב אני אראה שיש לה בעיות שאי אפשר להתעלם מהן בהתנהגות אז מה אני אוכל לעשות בנוגע לזה.

3.ויש כמה סיבות ללמה קניתי דווקא FR:-יש לה 5 דלתות

- 150 כ"ס מספיק לי (לא ממש סיבה אבל בערך..)

-קיבלתי הנחה של 5000 שח' על הFR

נ.ב

לפיט סטופ יש אתר?

פורסם

בסביבות בתקציב הנ"ל ניתן לשפר את התנהגותה של האיביזה ללא היכר.

אבל ללא שום קשר הייתי מייעץ לך כבעלים של FR לנהוג עליה כמה חודשים טובים לפני שאתה מבצע שינוי כלשהו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...