Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו ספורט מול סיאט איביזה קופרה

mazoz3
שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

כתבה שיטחית מאוד.

כמובן, התוצאה ברורה וידוע מראש גם כן, לא אותה הליגה.

הנה קישור מעניין (ומרשים) מאוד

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

25K יותר, זאת השורה התחתונה...

לדעתי הפנים של האיביזה מרשים הרבה יותר מזה הפלסטיקי בקליאו.

ואני דווקא חושב שזוהי האיביזה המוקצנת יתר על המידה.

ואם משהו ייקח את ה25K האלו וישקיע אותו ברכב, אומנם הוא יהיה פחות מהנה מהקליאו אבל עדיין יעשה זמנים טובים ממנו בכל מסלול וכמובן בקו הישר שם הוא מככב גם היום.

אומנם אופנת השיפורים שמורה לפורומים הפנימיים ולמפגשים אך מי שראה איביזה מושקעת ב25K עודע על מה מדובר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבה משעממת.

היה ברור מלכתחילה שהקליאו תיקח בגדול.

אני באמצע לראות את הוידאו של אוטוקאר, וזה נראה ענק. כ"כ הרבה הוט-האצ'ים במבחן אחד :-P.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם משהו ייקח את ה25K האלו וישקיע אותו ברכב, אומנם הוא יהיה פחות מהנה מהקליאו אבל עדיין יעשה זמנים טובים ממנו בכל מסלול וכמובן בקו הישר שם הוא מככב גם היום.

אומנם אופנת השיפורים שמורה לפורומים הפנימיים ולמפגשים אך מי שראה איביזה מושקעת ב25K עודע על מה מדובר...

עידן

על הנייר אתה צודק.

אבל השאלה היא מה נהגים יעדיפו. זמנים טובים יותר, או הנאה גדולה יותר.

אני אישית מעדיף את ההנאה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן

25K זה באמת לא הרבה, בהתחשב בתמורה העדיפה של הקליאו. קח כל מכונית טורבו, תשקיע בה כסף והיא תהפוך לטיל בקו ישר. זה לא אומר דבר. הקליאו היא עדיין המכונית הטובה יותר, ובפער של יותר מ25K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

25K ואם משהו ייקח את ה25K האלו וישקיע אותו ברכב, אומנם הוא יהיה פחות מהנה מהקליאו אבל עדיין יעשה זמנים טובים ממנו בכל מסלול וכמובן בקו הישר שם הוא מככב גם היום.

עידן

את מי בדיוק מעניינים זמני מסלול בקניית מכונית ספורטיבית לכביש?!

הפואנטה של מכונית ספורטיביות לכביש היא החוויה לנהג (רמז, "נוסעת 160 ולא שומעים כלום", זה לא זה...). הדבר היחיד שחשוב זה אם כיף לנהוג אותה, וכאן כל אחד והכיף שלו. יש מי שאוהב אחיזה אבסולוטית, יש מי שאוהב שעשועי זנב, יש מי שאוהב האצות בקו ישר וכו'. בשום מקרה זמנים במסלול זו לא אינדקציה מלבד ל... יכולת להוציא זמנים מסויימים במסלול מסויים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם הרגה דברים שנאמרו- אבל מי שאוהב את תחושת הכח המיידי ובנוסף רוצה לייצר קצב טוב גם בסיבובים ומוכן להקריב קצת תחושה בשביל זה יימצא בקופרה המשופרת פרטנרית לריקוד.

ואני חושב ש25K זה כן הרבה- לדעתי אם אתה מעוניין לקבל מוצר מוגמר ולא ממש לשפר אז כבר עדיף את המגאן ספורט או אפילו את האוקטביה VRS.

למרות שאין ספק שהקליאו מעוררת תאבון, 155K זה לדעתי המחיר הקלאסי עבורה.

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה נורא נורא רוצה לשכנע אבל מצטער, זה פשוט לא יעבוד לך. איביזה קופרה רגילה (וגם משופרת) היא מכונית מהירה מאוד, עם אחיזה טובה ויכולת לייצר קצב גבוה בסיבובים, אבל התחושות הן כל העניין ונהג מנוסה שישב בה, אפילו אם ינהג מהר יותר, ירגיש בכל פנייה שחסר לו החיבור עם הכביש והרכב ויכולת הכיוונון המדויקת בעזרת הדוושות וההגה. כמובן שאפשר לשפר, לשנות ולהוסיף - אבל לא מובטח לך שהתוצאה תשביע את רצונך, תוציא לא פחות כסף בסופו של דבר ולא תקבל תמורה שוות ערך (וכמו שאמרת - לא כל אחד רוצה לשפר את הרכב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני,

אני לא מנסה לשכנע אלא להעביר את דעתי ואת אני מאמין שלי לנושא.

הקךיאו נראית טוב חיצונית אבל מאוד מאכזבת מבפנים ומי שנמשך לשבלולים ועדיין רוצה אחיזה טובה יכול וצריך לשפר את הקופרה.

אין ספק שהתחושה האובייקטיבית טובה יותר אבל סובייקטיבית- תוכל לחייך בקופרה המשופרת לא פחות (בהשוואה לרגילה כמובן)

תג המחיר הנ"ל פשוט נראה לי גבוה מדי ו15?K פחות נראה לי הולם יותר- אני מאמין שעם זה תסכים איתי...

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידן, זמנים על מסלול ? כמה מסלולים יש בארץ?

אנשים שקונים רכב כזה רוצים להנות מהחיבור לרכב , התגובות שלו והתנהגות הכביש של הרכב.

לא משנה כמה תשפר את האביזה היא עדיין לא תקנה לך תחושת ביטחון וחיבור ומתוך זה תיסע קצת יותר לאט כי אתה לא יודע מה קורה מתחת לגלגלים.

ליסוע מהר בקו ישר זאת לא בעיה , גם הונדה סיוויק עם טורבו יכולה ליסוע מהר מאוד אבל היא עדיין לא תיהיה כיפית ומהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משחק מכור. זה היה ברור. קרסו גם רוצים לעשות שוק לקראת ההשקה :-)

הקופרה MK4 כבר יחסית מיושנת ובקרוב תוחלף בגירסה הבאה שעל פי השמועות הולכת להיות דומה מאוד לגולף GTI. בנוסף למנוע TFSI בעל פוטנציאל ענק וההתנהגות שהולכת להשתפר בכמה רמות. יחסי הכוחות הולכים להשתנות.

בכל אופן יהיה חם. נחכה ונראה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית מסתייג ממכוניות "פוזה" קו ישר שמשמיעות הרבה רעש וצילצולים ומאבדות את זה במשוואת האופי הכללי של הרכב כשההתנהגות החיבור לרכב והנאת הנהיגה נפגעות, קנו עונדה גיבנת (האצ'בק בשבילכם), תרכיבו לה ארובה וסעו לשלום. לאיביזה או יותר נכון היום "אביזה" F-ARS (תסלחו לי בעלי הרכב השפויים שקנו אותו מתוך מחשבה אמיתית ותקציב מצומצם וממצים אותו לא רק לקו כפערסבא-הרצליה ובסים מיותרים) יש פוטנציאל להיות העונדה הבאה, לפחות כאן באיזור לא חסרות כאלו מאוישות במיני אבי ביטרים. על הקליאו אין מה להגיד, פשוט נוסחא מנצחת לדעתי. 10 עגול לרנו שהצליחו למרות כל המערכות החשמליות והמשקל העודף-לטובת בטיחות, להציג רכב בעל מראה צעיר וחדש אבל תכונות ספורטיביות ישנות ואמיתיות. הקופרה גם לא ממש מדגדגת את הקליאו. חוץ מזה, אני רואה היום הרבה מאד F-ARS על הכבישים ואני לא מצליח להבין למה לעזעאזל לקנות FR ולא קופרה כשההבדל במחיר עומד על 10K... :roll:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם מבחן במוטוקאר http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MJFK&pn6Vq=E.

ולפי דעתי שני הרכבים הם מושלמים, השאלה היא מי שרוצה לקנות סופר מיני חמה צריך לבדוק מה מושך אותו יותר ומה עונה על הדרישות שלו שהוא מבקש מהאוטו.

יניב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...