Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכן, אני יכול להעיד שמבחינת קניית רכב לשימוש יומיומי בכביש, אני הייתי משקיע על האיביזה.

לצערי בקליאו ספורט לא נהגתי ואו ישבתי בתא הנוסעים, ולכן הדעה שלי לא כלכך רצינית.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב, בטח Carasso.uk LTD שיחדו אותו... :-)

באנגליה זה לא LTD, זה plc..

אבל עזוב אותך שטויות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עושה מעצמי צחוק? ממש לא.

מביע את דעתי ומשמיע את דעתי בעניין.

בניגוד אליך גם יודע לפרגן ואומר שטוב מאוד שהביאו את הרנו לארץ, אני מאוד אוהב את הקליאו אך חושב שתימחרו אותה גבוה מדי ובמחיר הזה מעדיף לקנות איביזה, לשפר אותה ולקבל רכב עדיף לפי העדפתי האישית.

בנתיים מי שעושה צחוק מעצמו זה אתה בתגובותיך הילדותיות ואולי כדאי שתשתמש בעיצה שלך- לפעמים השתיקה עדיפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כל אחד צריך לדעת מה הרכב שלו הוא כן וגם מה הרכב שלו הוא לא.

הבעייה מתחילה כאשר אנשים מייחסים לרכבים שלהם דברים שאותו רכב הוא "לא",

ומעלימים מרכבים שאינם בבעלותם דברים שהם "כן".

וזה די חבל, כי אם אנשים היו מגיבים באמת באובייקטיביות לגבי רכביהם,

היה יכול להיות לנו אחלה של סיקור אמיתי לגבי הרכבים.

וזה משהו ששני הצדדים (לא כל המגיבים משני הצדדים, אבל שני ה"מחנות" באופן כללי) נוטים לעשות.

ודווקא אנשים מסויימים, כמו Edanj, שהם יותר אובייקטיביים, זוכים לקבל "ביקורת" בשל בעלי האיביזה שאינם אובייקטיביים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מהי רמת השירות של שני המותגים מבחינת מוסכים?

ואם תשאלו אותי, רק רכבים יפניים.

רכבים יפניים משעממים גם במוסך...:-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הדיון האין סופי.

אם תעזבו רגע טעם אישי ובחירה של כל אחד מה הוא אוהב,

יש בבחינת רכבים פרמטרים שנמדדים בהתאם לסוג הרכב (משפחתי/שטח/ספורט...)

כאן מדובר על 2 רכבים ששיכים לפלח ההוט-האצ'ים.

ואין ספק שמי שממלאת את התפקיד הזה בצורה טובה יותר במקרה הזה זה הקליאו ספורט.

ולא, עדיין לא נהגתי על הגרסה החדשה, אלא זה ממבחנים וכתבות עליה.

להוט-האצ' אסור בשום אופן להימדד רק בקו ישר ובכמה שהיא עושה 0-100.

אלא מה שיותר חשוב זה מידת ההנאה שהיא מסוגלת לגרום מהנהיגה בה,

דרך מהירות תגובות השלדה שלה לפעולות היגוי, משחקי דוושות והעברות המשקל והפרובוקציות של ההגה,

תקשורת ו"נכונות" של הרכב להסתובב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
הדיון האין סופי.

אני חושב שבזה מיצית את הדיון הזה בלי קשר לשמות הנידונים, כל פעם עולה שתיים, שלוש שמות וזה לא משנה אם זה צרפתיות, גרמניות או ספרדיות ומתחיל השרשור האינסופי שאף אחד לא יוצא ממנו צודק.

הנושא הוא אינדיבידואלי מאוד, אז כן ה"מומחים" אמרו שהקליאו טובה יותר... אז מה? אם אתה או את יושבים באיביזה ומרגישים יותר טוב אז זה מבחינתכם הבחירה הטובה ביותר כיוון שההבדלים במכוניות הם לרוב בגבולות היכולת ש80 אחוז מהאנשים לא מגיעים אליהם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עושה מעצמי צחוק? ממש לא.

בניגוד אליך גם יודע לפרגן ואומר שטוב מאוד שהביאו את הרנו לארץ, אני מאוד אוהב את הקליאו אך חושב שתימחרו אותה גבוה מדי ובמחיר הזה מעדיף לקנות איביזה, לשפר אותה ולקבל רכב עדיף לפי העדפתי האישית.

בנתיים מי שעושה צחוק מעצמו זה אתה בתגובותיך הילדותיות ואולי כדאי שתשתמש בעיצה שלך- לפעמים השתיקה עדיפה.

עידן

עדיין לא הבנתי מה ילדותי בתגובה שלי.

אני מניח שבנאדם שהולך לקנות משהו, בודק לפני שהוא קונה מה הוא קונה, אני מניח שגם אתה עשית את זה ובכל זאת בחרת באיביזה - כי זה מה שמתאים לך - אין לי בעיה עם זה ועם הבחירה שלך.

יש לי בעיה עם זה שבעלי איביזה (לא כולם, רובם) שהגיבו פה, לא עשו את זה בצורה אובייקטיבית.

פורסם

לדעתי זה התחיל בהכללה שלך

כל הבעלי האיביזה, חבל שאתם מגיבים ועושים מעצמכם צחוק.

יפה שתיקנת את עצמך אח"כ ל"רוב".

אני מניח שגם בעלי הקליאו לא אובייקטיביים באותה המידה + - ופה מתחילה הבעייה.

אם כולם היו נפגשים לדיון שאי אפשר לפשפש במה שנאמר אח"כ,

וברור לכולם שאף אחד לא מתכוון לקנות מאף אחד תא הרכב, הכל היה נראה שונה לחלוטין.

שכן, במפגשים מצומצמים, גם בעלי הקליאו וגם בעלי האיביזות מודים בדברים שונים לחלוטין

ממה שהם יעזו לכתוב אי פעם על גבי פורום כלשהו,

והם אפילו אומרים - "בחיים אני לא אכתוב את זה, אבל זו האמת".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואני הזמנתי סקודה vrs...:-D

אחלה בכירה בחרתה לאחר הרבה התלבטויות רבים שהיו לך.

לפי דעתי, עשיתה אחלה בכירת תתחדש ועל תשכח לעדכן פשוט אוטו חייה :twisted:.

יניב

פורסם
לדעתי זה התחיל בהכללה שלך

יפה שתיקנת את עצמך אח"כ ל"רוב".

אני מניח שגם בעלי הקליאו לא אובייקטיביים באותה המידה + - ופה מתחילה הבעייה.

אם כולם היו נפגשים לדיון שאי אפשר לפשפש במה שנאמר אח"כ,

וברור לכולם שאף אחד לא מתכוון לקנות מאף אחד את הרכב, הכל היה נראה שונה לחלוטין.

שכן, במפגשים מצומצמים, גם בעלי הקליאו וגם בעלי האיביזות מודים בדברים שונים לחלוטין

ממה שהם יעזו לכתוב אי פעם על גבי פורום כלשהו,

והם אפילו אומרים - "בחיים אני לא אכתוב את זה, אבל זו האמת". כן, רק אתה כותב אמת וכל השאר מעלילים שבחים סתם על רכביהם

קונדסון, רק לפני שבועיים התנצחת עם מישהו רק כי הוא אמר שהוא לא רואה במיאטה רכב ספורט ולא רוצה אחת. אתה לא היית אובייקטיבי ותקפת אותו מכל כיוון.

זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה וכל אחד יבחר את הרכב שלו לפי הצרכים והרצונות שלו.

ואני הזמנתי סקודה vrs...:-D

אתה זקן עם משפחה - זה לא נחשב...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם
עושה מעצמי צחוק? ממש לא.

עידן

אגב, נקודה קטנה לחסידי השיפורים למיניהם - את ה25K התיאורטיים שתשקיע באיביזה בשביל להגיע (או לעבור, נניח) את רמת הקליאו, בחיים לא תקבל בחזרה במכירה. כמו כן, הרכב צפוף יותר, בטיחותי הרבה פחות ובאופן כללי נמצא דור אחד אחורה לעומת הקליאו. זה הבדל ששווה כל שקל.

חוץ מזה, בשום מקום בעולם לא ממש טרחו להשוות ביניהן. כאן, הנסיבות מחייבות. הקופרה זכתה להתעלמות כמעט גורפת בעיתונות הרכב הבריטית (שהיא זו שקובעת, אלא אם כן אתה עובד במוסד ויודע 6 שפות, ואז אתה קורא Auto Motor Und Sport).

נשאיר את זה כך - למי שרוצה אוטו עם מראה ספורטיבי, מנוע חזק ומחיר זול, הקופרה בחירה מצויינת (וקהל היעד מצביע זה זמן רב עם הארנק של אבא). את הקליאו יעריכו מעטים - אבל מה לעשות, היא בליגה אחרת (ובינינו, אבא לא מוכן שתהיה רנו במשפחה, נכון?).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נשאיר את זה כך - למי שרוצה אוטו עם מראה ספורטיבי, מנוע חזק ומחיר זול, הקופרה בחירה מצויינת (וקהל היעד מצביע זה זמן רב עם הארנק של אבא). את הקליאו יעריכו מעטים - אבל מה לעשות, היא בליגה אחרת (ובינינו, אבא לא מוכן שתהיה רנו במשפחה, נכון?).

צודק לדעתי. ולעידן, לא רציתי להגיע לכזו ירידה על רכבך ולא התכוונתי להעליב אותך ספציפית, אתה יודע. לדעתי הקופרה היא מכונית נהדרת ואין קניה יותר טובה ממנה בסביבות המחיר שלה, פשוט אין לה מתחרות וכך גם הFR, אך בגלל מחירה ה"זול" נופלות הרבה כאלו לידי הערסים שאני מכיר אישית כמה מהם בעלי FR, וכמו שנאמר "איש איש באמונתו יחייה", כל אחד בוחר להאמין ולאהוב את מה שהוא רוצה, כך גם בדבר רכב.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...