Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם, לאחר שקראתי את השירשור עד כה

ושירשורים רבים אחרים בתחום הויכוח הנצחי בין האיביזה לקליאו, וכבעלים לשעבר

של איביזה טורבו אומנם לא קופרה וכעת יש בידי קליאו ספורט גם כן לא

החדשה לצערי הרב אני מוכרח להודות בלב שלם שהנסיעה על הקליאו הרבה

יותר ספורטיבית ברמת השליטה על הרכב, והביצועים מכל הבחינות.

אין ספק שהאיביזה מאובזרת ברמה יותר טובה אך זהו לא דבר שאני לפחות נתתי

עליו דגש כאשר היה ברצוני לרכוש רכב ספורט שישמש לטובת הרגשת נסיעה ספורטיבית

הכי טובה שכספי הצליח לרכוש ואני מוכרח להגיד שאין מה להשוות.

ושוב אני זוהי דעתי וכן נהגתי רבות על שניהם.

** הודעות הנהלה **

ההודעה שלך לא כלכך קריאה, ערכנו אותה קצת, להבא תשתדל קצת יותר בבקשה.

שלום לכולם, קראתי את השירשור עד כה ושירשורים רבים אחרים בתחום הויכוח הנצחי בין האיביזה לקליאו.

כבעלים לשעבר של איביזה טורבו (אומנם לא קופרה) וכבעלים של קליאו ספורט בהווה (לא החדשה ) לצערי הרב אני מוכרח להודות בלב שלם שהנסיעה על הקליאו הרבה יותר ספורטיבית ברמת השליטה על הרכב והביצועים מכל הבחינות.

אין ספק שהאיביזה מאובזרת ברמה יותר טובה, אך זה לא דבר שאני לפחות נתתי עליו דגש כשהיה ברצוני לרכוש רכב ספורט שישמש לנהיגה ספורטיבית הכי טובה שכספי הצליח לרכוש ואני מוכרח להגיד שאין מה להשוות.

שוב, זוהי דעתי (וכן נהגתי רבות על שניהם).

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קונדסון, רק לפני שבועיים התנצחת עם מישהו רק כי הוא אמר שהוא לא רואה במיאטה רכב ספורט ולא רוצה אחת. אתה לא היית אובייקטיבי ותקפת אותו מכל כיוון.

זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה וכל אחד יבחר את הרכב שלו לפי הצרכים והרצונות שלו.

אתה מדבר על השרשור הזה ?

זה שנכתבו בו תגובות כמו זאת, או זו, שמבהירות היטב את הנושא, וכמו כן - התגובה שלי.

חבר שלך (אני נוטה להסיק שהוא חבר שלך בגלל שלשניכם יש את אותו הרכב ואתה מגונן עליו) לא הביא שום תימוכין לדבריו,

אלא סתם קבע החלטות שאין קשר בינן לבין המציאות.

אין לי בעייה ואני אפילו שמח להתדיין על כל סוג של רכב (כולל שלי).

רק כשמנסים לקחת רכב כלשהו ולכתוב עליו דברים לא נכונים, יש מקום לתיקון.

לכתוב על מיאטה שהיא לא רכב ספורט, זו טעות. נקודה, סוף פסוק.

אני האחרון שישכנע מישהו לרכוש מיאטה, ואתה מוזמן להראות לי איפשהו מתישהו ניסיתי לעשות זאת בשרשור כלשהו.

אחרת, אתה מוזמן להתנצל על דברייך, שכן אין בהם שום שחר.

אני מאוד אובייקטיבי, אפילו לא כתבתי שום דבר מדעתי האישית, רק ציטטתי גדולים וחכמים ממני.

אני זה שתמיד אומר שאין "רכב מושלם", יש רכב שמתאים יותר או פחות לבעליו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אגב, נקודה קטנה לחסידי השיפורים למיניהם - את ה25K התיאורטיים שתשקיע באיביזה בשביל להגיע (או לעבור, נניח) את רמת הקליאו, בחיים לא תקבל בחזרה במכירה. quote]

תמיד אפשר לפרק ולמכור תחלקים כמשומשים ולהחזיר לפחות 60-75% מההשקעה...מנסיון!

ולמכור את הרכב כסטנדרתי מה שיקל על המכירה.

פורסם

נשאיר את זה כך - למי שרוצה אוטו עם מראה ספורטיבי, מנוע חזק ומחיר זול, הקופרה בחירה מצויינת (וקהל היעד מצביע זה זמן רב עם הארנק של אבא). את הקליאו יעריכו מעטים - אבל מה לעשות, היא בליגה אחרת (ובינינו, אבא לא מוכן שתהיה רנו במשפחה, נכון?).

במקרה שלי, הארנק של אבא לא דיבר- אם עדין לא הבנת את המסר שאני מעביר, אני אוהב את האיביזה טורבו וזאת היתה בחירתי, אני עובד קשה בשביל הכסף שלי ולא מתבייש לפנק את עצמי במני מותרות- למי שכואב שישים על זה קרח. בקשר לליגה של הקליאו אני לא אגיב כי שוב- כבר אמרתי מה שהיה לי ואפילו לי כבר מתחיל להימאס לשמוע את עצמי.

ובקשר לאבא- הוא רכש את הלאון בעצתי ועצת אחי וזה אחרי שהדלקנו אותו על השבלול, באוטומוטור האחרון התלהבנו כולנו מהמגאן המוגדשת עד שנכנסו פנימה ושם התגלתה האכזבה. דרך אגב בחמש שנים האחרונות הוא נהג על צרפתיות.

ולסיום- הרכב הבא של DR-J תהיה כנראה האוקטביה VRS, שוב, עם עבודת שכנוע של הדור הצעיר במשפחה.

ובקשר לנכון או לא נכון- תעשה שעורי בית, בנתיים אתה מחטיא בקילומטרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה מדבר על השרשור הזה ?

זה שנכתבו בו תגובות כמו זאת, או זו, שמבהירות היטב את הנושא, וכמו כן - התגובה שלי.

חבר שלך (אני נוטה להסיק שהוא חבר שלך בגלל שלשניכם יש את אותו הרכב ואתה מגונן עליו) לא הביא שום תימוכין לדבריו,

אלא סתם קבע החלטות שאין קשר בינן לבין המציאות.

אין לי בעייה ואני אפילו שמח להתדיין על כל סוג של רכב (כולל שלי).

רק כשמנסים לקחת רכב כלשהו ולכתוב עליו דברים לא נכונים, יש מקום לתיקון.

לכתוב על מיאטה שהיא לא רכב ספורט, זו טעות. נקודה, סוף פסוק.

אני האחרון שישכנע מישהו לרכוש מיאטה, ואתה מוזמן להראות לי איפשהו מתישהו ניסיתי לעשות זאת בשרשור כלשהו.

אחרת, אתה מוזמן להתנצל על דברייך, שכן אין בהם שום שחר.

אני מאוד אובייקטיבי, אפילו לא כתבתי שום דבר מדעתי האישית, רק ציטטתי גדולים וחכמים ממני.

אני זה שתמיד אומר שאין "רכב מושלם", יש רכב שמתאים יותר או פחות לבעליו.

קודם כל, לא מדובר על השרשור הזה אלא על זה.

אם הוא חבר שלי או לא, לא גוננתי עליו. בכלל, להסיק שאני חבר של מישהו בגלל שיש לנו אותו רכב זה רדוד. מאוד.

לדעתך זאת טעות לרשום על מיאטה שהיא לא רכב ספורט ולדעתו של מישהו אחר זאת לא טעות.

לי ממש אין על מה להתנצל ועוד בפנייך כי לא רשמתי שדחפת אותו לקנות את הרכב אלא שגוננת על הבחירה שלך במיאטה בדיוק כמו שעושים בעלי האיביזה והקליאו אז מה אתה מה אתה מתפלא ממה שקורה בשרשור הזה.

הויכוח בין בעלי VAG לצרפתיות ישאר לעד בדיוק כמו המצב בינינו לבין הפלסטינים (כל מי שחושב אחרת, משלה את עצמו).

Veni Vidi Vici

פורסם

לדעתך זאת טעות לרשום על מיאטה שהיא לא רכב ספורט ולדעתו של מישהו אחר זאת לא טעות.

אתה שוב לא קורא את מה שאני כותב ולא מתייחס לשום דבר.

מיאטה היא לא רכב ספורט - לפי הדיעה שלי או הדיעה שלך, היא רכב ספורט בהגדרה. נקודה.

ההגדרה הזו, היא לא משהו שאתה או אני כתבנו או קבענו, והיא לא הגדרה שאתה יכול להתווכח עליה.

אם היית קורא את הקישורים שפרסמתי בהודעתי, היית מבין שכך הדבר.

אני לא נעלב כי הוא לא כתב שום דבר על הרכב עצמו, רק חלק על ההגדרה המקובלת, וזה פשוט מראה את הבנתו בתחום.

זה כמו שאני אכתוב לך שקליאו זה לא הוט האץ'. לא אמרתי כלום על הקליאו, רק "החלטתי" שהוא לא הוט האץ'.

גם כאן - יש הגדרות ברורות מהו הוט האץ', וברור שקליאו נכנסת לקטגורייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כנראה פספסתם (וגם לי זה קרה שלשום ועמדתי לתת לינק) אבל הכתבה הזאת כבר פורסמה בשרשור הזה בדף הראשון (הודעה אחרונה בדף).

פורסם

קראתי את הפסקה הראשונה ונזכרתי למה הפסקתי לקרוא כתבות ב"מוטוקאר" -

אחרי שמחירם המאמיר של כפולות ההנעה היפניות טיפס מהר יותר מאשר מחירה של חבית נפט בימים אלו, התרחקו המכוניות הללו מהישג ידם של צעירים.

גיבוב של שטויות.

1- המחיר של חבית נפט טיפס בלמעלה מ30 אחוז בחצי שנה האחרונה.

מחירן של היפניות כפולות ההנעה בקושי טיפס ב10%.

2- ממתי צעירים היו קונים מכוניות כמו EVO וSTI ?!

גם כשהרכבים הללו היו עולה 280-300 אלף ש"ח הם לא היו בדיוק נחלתם של בעלי השלט הצהוב מאחורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אולי הם התכוונו לימים בהם GT הייתה עולה 140 אלף שקל (אי שם ב99).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...