Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו טובה בהרבה , אין ספק..

אבל יש כאן עיוות של המציאות שנראה כאילו מישהו שילם להם כדי שירשמו כך.

ואם היו רושמים הקופרה הייתה טובה יותר הייתי גם חושב כך , מה לעשות הקופרה ממש לא חיית מסלול.

תרצה או לא תרצה.. גם עיתונים הכי גדולים הם ממסוחרים

קח למשל את מגזין GAMESPOT (אחד המגיזינים הכי משפיעים על עולם הגיימרים) , הכתב נתן ציון 7.5 למשחק(KYNE & LEACH) שהיו לו פרסומות בכל עמוד באתר..

והם פיטרו את הכתב יום אחרי פירסום הכתבה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוודאי. אני עדיין מתלבט אם להזמין S2000 או בוקסטר S חדשות מהכסף שקרסו שלחו למערכת.

עם הכמויות כסף שקרסו היו צריכים לשלם כדי שהקליאו תנצח את הCUPRA,

הרי היא גם לא טורבו, גם כבדה יותר והכי גרוע - צרפתיה !, הייתי מצפה שתקנה את שתיהן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני אישית מסתייג ממכוניות "פוזה" קו ישר שמשמיעות הרבה רעש וצילצולים ומאבדות את זה במשוואת האופי הכללי של הרכב כשההתנהגות החיבור לרכב והנאת הנהיגה נפגעות, קנו עונדה גיבנת (האצ'בק בשבילכם), תרכיבו לה ארובה וסעו לשלום. לאיביזה או יותר נכון היום "אביזה" F-ARS (תסלחו לי בעלי הרכב השפויים שקנו אותו מתוך מחשבה אמיתית ותקציב מצומצם וממצים אותו לא רק לקו כפערסבא-הרצליה ובסים מיותרים) יש פוטנציאל להיות העונדה הבאה, לפחות כאן באיזור לא חסרות כאלו מאוישות במיני אבי ביטרים. על הקליאו אין מה להגיד, פשוט נוסחא מנצחת לדעתי. 10 עגול לרנו שהצליחו למרות כל המערכות החשמליות והמשקל העודף-לטובת בטיחות, להציג רכב בעל מראה צעיר וחדש אבל תכונות ספורטיביות ישנות ואמיתיות. הקופרה גם לא ממש מדגדגת את הקליאו. חוץ מזה, אני רואה היום הרבה מאד F-ARS על הכבישים ואני לא מצליח להבין למה לעזעאזל לקנות FR ולא קופרה כשההבדל במחיר עומד על 10K... :roll:

אני אישית מסתייג מילדים שלא מבינים דבר וחצי דבר.

"לא מדגדגת את הלקליאו..." במה בדיוק? אני מעדיף את העיצוב היותר אגרסיבי של הקופרה, בטח את עיצוב הפנים. וגם בשאר הפער לא רחוק.

עוד פעם תופעת הערסים ואיביזות? לא נמאס לך ילד- אני מכיר לפחות 10 בעלי איביזות MK4 שהמרחק והגיל שלהם מילדי העונדות הוא גדול כמו המרחק שלך מלהיות אנרטופולג כפי שאתה מתיימר להיות.

וזה שהאיביזה כנראה הולכת להיות העונדה הבאה נעוצה בעובדה שהיא קלה לשיפור, נמכרה בכמויות גדולות ולוי יצחק אונס אותה במחירון. ושוב אני אומר- עם ההשקעה הנכונה הקופרה או הFR אומנם לא יהיו מהנות כמו הקליאו אבל בזמנים הםן ינצחו פעם אחר פעם.

ובקשר לעובדה שאתה לא מבין (כמו הרבה דברים אחרים...) למה אנשים קנו FR (כמוני למשל) ב2005 ההפרש היה 22K ולא 10K וההפרש בין העסקה שאני עשיתי היה יותר מ35K- מספיק שווה לדעתך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

B-TON, אנשים בפורום הזה מתמחים בנתינת ציונים והעברת ביקורות על מכוניות בהן מעולם לא נהגו (ועל אנשים שמעולם לא פגשו).

edanj,

איתמר כתב: "10 עגול לרנו".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני היחידי ששם לב שמתוך 4 תמונות גדולות בכתבה, היחס לטובת הקליאו הוא 3 ל 1 ?

אני מניח שההבדל במחיר יעשה הבדל גדול בכמות המכירות של השתיים. לבחור צעיר להוציא 20,000 מעל מחיר של רכב משפחתי זה לא קל, ולהפוך את ההפרש הזה ל 45,000 זה עוד יותר קשה, בעיקר למי שלוקח הלוואה או משכנע את ההורים.

בכל מקרה, ברור שביום יום האיביזה עם 25 קג"מ בכל סל"ד תהיה הרבה יותר חזקה מהקליאו, שכפי הנראה בסל"ד נמוך נשארה עם אותו המומנט כמו הקליאו הקודמת, רק עם 200 קילוגרם יותר לסחוב.

מצד שני לנהיגת מסלול בוודאי שהקליאו עדיפה.

פורסם

אני זוכר שבfifth gear טיף מאוד התלהב מהקליאו ספורט החדשה, עש שלמעשה הוא הכתיר אותה לסופר מיני טובה ביותר של זמננו. אז אם הוא אומר, מי יבוא ויגיד ההפך?

יש חלום חדש...

פורסם

יגיד אותו אחד שמעדיף לעשות את בחירותיו בעצמו. טיף הוא מקצוען, הרבה יותר אמין וטוב לטעמי מקלארקסון, למשל (בהיות האחרון בדרן לפני בוחן), אך גם הוא לא חף מפגמים, בין אם סובייקטיביים (סלידה מאיטלקיות שאינן פרארי) ובין אם מוכתבי הכשרה ואופי (בחינת המכוניות בהיבט ספורטיבי נטו).

אמנם לא נהגתי בקליאו ספורט החדשה אלא רק ב-MK I, אך אם נניח שהאופי והתפיסה דומים, הרי שהאיביזה (עליה נהגתי, למען הסר ספק) לא נחותה בתנאי היום-יום, כשזמינות הכוח והביצועים מתקזזים עם הנוחות העדיפה של הקליאו, אשר יתרונה בהתנהגות והפידבק העדיפים באים לידי ביטוי בנהיגה ספורטיבית בלבד. עוד חיסרון שאני מקווה שרנו התגברו עליו, הוא היות הקליאו די מסובכת לטיפול, מה שגורר שעות עבודה רבות יחסית. האיביזה פשוטה יותר בהיבט זה והמנוע שלה משותף לרכבים רבים בקונצרן, מה שמקל על זמינות החלפים באורח ניכר.

מה שאני מנסה להגיד, זה שאף בר דעת לא יטיל ספק בכך שהקליאו, ככה"נ, רכב מסלול ואף רכב ספורטיבי עדיף וינפיק זמני מסלול עדיפים בתצורה הסטנדרטית. הנקודה היא שרכישת רכב לשימוש יומיומי, ומהות ההוט האטצ' היא האפשרות לשימוש יומיומי ברכב ספורטיבי ומהנה, היא מכלול שיקולים, אשר הנהיגה על המגבלות היא רק אחד מהם. הבחירה היא עניין של סדרי עדיפויות אישיים וכל אחד מסדרם בהתאם לצרכיו ויכולותיו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תגיד תמיר, נהגת בקליאו ספורט? ובאיביזה קופרה? ובשתיהן במקביל באותם תנאים בדיוק?

לא לא נהגתי , ולא היטלתי ספק בהתנהגות של קליאו.

איכות החומרים בקליאו היא גרועה וגם מכוערת לטעמי מבפנים (ישבתי בה ובחנתי אותה)

עזוב שרשמו שם שקליאו מאובזרת יותר בחשמול... רק ש"שכחתם" (יותר נכון העלמתם) את העבודה שאיביזה מסופקת עם בקרת אקלים אלקטרונית מה שאין בקליאו.

האיביזה מאובזרת במושבי ספורט עם תפרים אדומים , הגה ספורט , ידית הילוכים ספורטיבית , לוח שעונים לבן וספורטיבי , דוושות אלומיניום. איזה עוד איבזור ספורטיבי קיים שלא שמו שם ?

ולומר שהאיביזה אנמית ? ההפך הוא הנכון ... האיביזה ממש לא אנמית ונראית בהימתית והכי מוחצנת בקטגוריה אחרי הOPC.

יש בכתבה הזו המון דברים לא נכונים.

• תוכן חדש...