Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לדעת האם יש כאן מישהו שהחליף את המערכת המובנית של המאזדה 3 ושם מערכת one din פשוט יש לי את כל החומרים מארה"ב כולל הפלסטיק שבא במקום המערכת וחוט החיווט שמתחבר לחוט שמוציא המערכת המובנית.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220196837722&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching#ebayphotohosting

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=005&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=150134081329&rd=1

השאלה שלי האם החוט הזה מבטל או לא מבטל את התצוגה?

תודה.

פורסם

קבל מזדה 3 שנת 2004 עם הסבה לדבל דין ויש אפשרות גם ליחידה שלמה הלקוח העדיף דבל דין אוניברסלי

שומר תמונות 002 (Medium).jpg

שומר תמונות 003 (Medium).jpg

שומר תמונות 004 (Medium).jpg

שומר תמונות 007 (Medium).jpg

שומר תמונות 008 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

הערה נוספת המתאם שהעלת באיביי מתאים לדין אחד ולא לדבל כמו שהותקן במזדה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

נראה לי(לגבי המאזדה 6) שיש תעשה חיפוש באיביי אני בטוח שתמצא.

אם תצטרך עזרה אני ישמח לעזור.

והמאזדה שלי היא 2007 אז מה אתם אומרים אין מצב שאני יכול להשאיר את התצוגה גם כאשר אני מחבר את המערכת החדשה למערכת החוטים המקורית?

פורסם

גם למזדה 6 יש אבל יציאת דין אחד

פורסם

אפשר רק צריך להשקיע בעבודה

פורסם

יש לך מושג האם אני צריך לפרק את מערכת התצוגה?

והאם היא מתחברת ישירות לצמת החוטים או אלה אני יצטרך להלחים משהו?

פורסם

עד כמה שאני זוכר לא צריך להלחים צריך להתאים את התושבת עם הפנל

פורסם

אז אני יצטרך להתעסק טיפה עם פלסטיקה אחלה אני מאוד מודה לך.

תודה רבה לך עזרת לי מאוד.:-D

פורסם

איזה שנה הרכב שלך?

משנת 2007 המסך מגיע עם קונקטור שונה ויש אפשרות שהמסך ימשיך לעבוד .

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...