Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא אהבתי את המראות למרות שטעם וריח אין מה להיתווכח, אם אהבת אותם אז תשאיר! בסופו של דבר זה הרכב שלך ומה שחשוב זה מה שאתה אוהב, לא אחרים.

 

הג'אנט של ה 307 יושב בול על הרכב, לטעמי הג'אנטים המקוריים מזעזעים!

לטעמי ממש לא מתאים ספידליין או כל ג'אנט אחר בצבע לבן, סתם ייראה מצועצע וילדותי.

 

 

פרוייקט פגז! פשוט טענוג לראות ולהתעדכן!

  • תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה הפנסי ערפל של הרכב?הורס קצת.

מה עם עדכונים נוספים?נעלמת.

לא נעלמתי. אני עדיין פה. עובד קשה על הרכב.

 

1. ניקיתי את פנסי הערפל ניקויי מעמיק מבפנים ומבחוץ. עכשיו הם נוצצים ומותקנים מחדש :)

תמונה קצת מטושטשת.. מחר תמונה תקינה..

fog_clean.jpg

 

עדכונים נוספים:

 

2.לגבי המראות.. ומי שלא אוהב אותם. אני באמת מכבד את דעותיהם של אלו. פשוט יש דעות לכאן ולכאן ואני מרגיש שהמראות מתאימות ואוהב אותן. אם הדעה היתה יותר גורפת נגדן, ייתכן שהייתי משנה את דעתי. אך כשמסתכלים על המכלול, הן יפות לדעתי. (אל תסתכלו רק על המראה, אלא על המראה כחלק מהרכב).. כמו שאנשים אומרים פה.. "בשילום עם הג'אנטים..." או "משהוא עם פסי הניקל הופך את השילוב...".. תראו את התמונה הכללית..

ושוב.. תמונות טובות ממצלמה ראוייה בהמשך.

 

3. הריפוד יהיה גמור מחר/היום (שבת). אני מתלבט קשות אם להראות תמונות של חצי עבודה מתהליך הריפוש של הקידמיים או "להשאיר את ההפתעה לסוף" ולהראות את העבודה המוגמרת. בהרבה ממה שאני עושה, כמו המראות, חצי עבודה יכולה להיות שירות דב. בד עדיין לא מתוח.. ספוג עדיין לא קיבל צורה.. שינויים של הרגע האחרון...

אז.. תיכף אחליט :)...

 

4. מחר מותקנת מערכת חדשה. תמונות מההתקנה - מחר.

 

5.

הפנסים הקדמיים שקנית,האם חוקי להתקין אותם?

כן. הפנסים עצמם חוקיים לחלוטין. הדבר היחידי ש"יכול" להיות לא תקני הוא HID אם אתקין. אבל גם בלי HID, יש היום נורות לבנות...

 

6. לגבי הג'אנאים - זוהיא החלטה שאשן עליה לא מעט. אחקור, אבדוק את כל האופציות שאתם מציעים ועוד רבות. סביר מאד להניח שאעבור ל-"15-16 ואשדרג את מערכת הבלימה ואז גם את המיתלים/בולמים. אך בגלל שתהליך זה יהיה חלק מהשדרוג המכאני שהוא השלב הגדול הבא, יש לי עוד קצת זמן להתבשל עם זה. דעות, הצעות ודוגמאות נוספות יתקבלו בברכה.

 

עריכה: טוב... החלטתי..

כל הרעיון בדיון הזה היה להציג גם את התהליך.. אז...

phase16_1.jpg

 

phase16_2.jpg

 

phase16_3.jpg

 

phase16_4.jpg

 

וזה עוד לא הכל :)

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה, הרכב נראה מדהים חוץ מכמה דברים.

 

המראות האלה לא תורמות לשום דבר, לא מתאים לרכב בכלל לדעתי.

הג'אנט של ה307, נראה מעולה לדעתי.

 

:-)

פורסם

אני לא הייתי מתפשר על "14 או "15, גם לא על הג'אנטים של ה-307.

אל תלך אחרי העדר, תזמין ג'אנטים "16 קלים , דגם יחודי ומעניין. יראה הרבה יותר טוב על הרכב ויתאים לך לשיפורי הבלימה שתבצע בעתיד.

 

חוץ מזה, קבל ח"ח ענקי. אהבתי את ההחלטות שעשית, חוץ משילוב הצבע האדום בריפוד הכסאות. כל הכבוד.

פורסם
אני לא הייתי מתפשר על "14 או "15, גם לא על הג'אנטים של ה-307.

אל תלך אחרי העדר, תזמין ג'אנטים "16 קלים , דגם יחודי ומעניין. יראה הרבה יותר טוב על הרכב ויתאים לך לשיפורי הבלימה שתבצע בעתיד.

 

חוץ מזה, קבל ח"ח ענקי. אהבתי את ההחלטות שעשית, חוץ משילוב הצבע האדום בריפוד הכסאות. כל הכבוד.

 

אני דוקא חושב ש-16 אינץ' זאת הגזמה, גם קשה (באופן יחסי) לאשר מידה כזאת, גם נוחות נפגמת, וגם 15 הינה מידה מספיקה לכל הדרישות (דגמי צמיגים טובים, שיפורי בלימה פוטנציאליים, וכו').

 

המידה הטובה ביותר לדעתי היא 195-50-15.

יובל.

פורסם

מוזר, אבל זה תמיד מצער אותי לשמוע שמשהוא אומר שמשהוא שעשיתי נראה לטעמו לא טוב. וזאת אפילו שאני יודע שלאנשים שונים טעם שונה. עבל עדיין, טוב לשמוע גם ביקורת שלילית.

 

לגבי הריפוד, אשמח לשמוע תגובות סופיות מהמבקרים לאחר שהעבודה המוגמרת תשב ישב באוטו. התמונה הכוללת תהייה שונה מכל חלק בנפרד. אז סבלנות :)

 

לגבי הג'אנטים (חישוקים).. אני נוטה לחשוב קצת כמו Doubl3T לגבי: "ג'אנטים "16 קלים , דגם יחודי ומעניין. יראה הרבה יותר טוב על הרכב ויתאים לך לשיפורי הבלימה שתבצע בעתיד.

אבל מצד שני, אינני יודע האם באמת הדבר יגרום לקושי וחוסר נוחות בנהיגה. מה שבטוח אמנם, הוא שאבצע שינויי כזה רק אם אוכל לרשות אותו. לא עסה עם גלגלים לא חוקיים.

אני גם רוצה חישוקים שיתאימו מבחינה עיצובית לקו הכללי (ייתכן בהחלט גם חישוקים עם/שילוב כרום) אבל משהוא לא צעקני מידי (זה לא Pimp My Ride פה ואני לא PDiddy :lol:)

הבעייה שלי עם ה-307 היא שהם נראים מעט "סטנדרטיים" מידי. כדי להתאים לVolcane ולקו שלה, אני צריך משהוא שמוציא אותה מן הכלל ולא מושך אותה לסטנדרטי.

יאמר עם זאת שהחישוקים של ה-307 יפים בלי שום קשר. אני גם תוהה לגבי המחיר שלהם לעומת חישוקים "מיוחדים". משהוא יודע?

פורסם

אם אפשר לשאול,את הפנסים הזמנת מחו"ל?

ומה מחירם?

 

כמו שאמרתי,גרמת לי לרצות להשקיע קצת גם כן :-)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

פידג'ין,

אין לך מה להצטער ידידי, זו דעה אישית שלי ולא יותר מזה. הדבר היחיד שחשוב הוא שאתה אוהב את הריפודים.

לגבי המראות, אהבתי. משתלבות יפה עם הצבע החדש.

 

לגבי "16, גם אני הייתי בשלב הזה. לבסוף יבאתי "16 קלים מחו"ל ושידכתי אותם עם 195/45.

לגבי נוחות, אכן היתה פגיעה מזערית, אבל תוך שבוע כבר אי אפשר היה להרגיש בהבדל.

הפלוס הגדול הוא שהקוטר הנ"ל מאפשר לי כעת לשפר בלימה.

פורסם

אני גם רוצה חישוקים שיתאימו מבחינה עיצובית לקו הכללי (ייתכן בהחלט גם חישוקים עם/שילוב כרום) אבל משהוא לא צעקני מידי (זה לא Pimp My Ride פה ואני לא PDiddy :lol:)

 

X-Zibit אבל לא נכנס לקטנות.

כל הכבוד עם מה שאתה עושה עם האוטו

אהבתי כל דבר.

 

רק הריפוד עכשיו לא נראה לי הכי מתוח שיכול להיות ונראה קצת מסורבל אבל אני בטוח שתוצאה סופית תיהיה יפה.

בכל מקרה, עלה והצלח!

ג'ימיניב!


×
×
  • תוכן חדש...