Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון שיכריח אותך ללחוץ על השלב הכי נמוך של הידית לבין השלב שלא זורם כלום- קנה פיז'ו 205.

המבין יבין.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או פונטו, ארורים האיטלקים עם הפתח הצר שלהם!

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אחרי 7 שנים בטוח יצא לך להסתכל על רכב מתדלק בפרופיל, רואים בברור את אדי הדלק העולים מפתח המיכל.

לא רק ברכבים שמתדלקים, גם כאשר מיכלית דלק פורקת דלק בתחנה לתוך המיכלים יש תופעה זהה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מבין כל כך, למה בכלל שהמשאבה תספור משהו חוץ מהנוזל שהיא מעבירה, הרי כמו שאמרתם היא שואבת נוזל בלבד, מהמיכל (עם טיפה בועיות אויר בפנים).

בהקשר לניסוי שערכת (פותה השרשור), כשמילית מים לבקבוק, בעוצמה הגבוהה של המשאבה. כאשר התמלא חצי בקבוק בדלק והשאר בבועות, האם המאשבה רשמה לך 0.75 ליטר או 1.5 ליטר? אני חושב שהיא אמורה לרשום רק 0.75, סך הנוזל שהעבירה המשאבה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
יש לי רעיון שיכריח אותך ללחוץ על השלב הכי נמוך של הידית לבין השלב שלא זורם כלום- קנה פיז'ו 205.

המבין יבין.

יש תופעה דומה (אם כי לא כ"כ חמורה) בדייהטסו אפלאוז- הידית משום מה תמיד קופצת בחצי מיכל בערך, ומשם צריך למלא יותר לאט.

"ai motoare capul doare"

פורסם
יש תופעה דומה (אם כי לא כ"כ חמורה) בדייהטסו אפלאוז- הידית משום מה תמיד קופצת בחצי מיכל בערך, ומשם צריך למלא יותר לאט.

11 שנים ו-341,010 ק"מ עם דייהטסו אפלאוז במשפחה, ומעולם לא נתקלתי בתופעה. המשאבה הייתה קופצת לקראת הסוף ומהקפיצה הראשונה ניתן היה, בד"כ, לדחוף עוד כמה ליטרים, לעתים אפילו 2-3, אם הייתי ממלא כמעט עד לפתח התדלוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט מוזר, אבל אצלי זה קרה הרבה (אני לא זוכר אם כל פעם או רק לפעמים, אולי אפילו רק כשחם או משהו כזה, אם זה משנה בכלל. לא נהגתי על האפלאוז שאצלי במשפחה כבר שנה וחצי).

מדובר בדייהטסו אפלאוז 91'.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...