Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאצלי אני מחבר את הלפ-טופ למסך 21" התצוגה יותר טוב מאשר מסך גדול יותר כמו 34" או 50" למינהם .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
שאצלי אני מחבר את הלפ-טופ למסך 21" התצוגה יותר טוב מאשר מסך גדול יותר כמו 34" או 50" למינהם .

יעקב

נכון כי הרזולוציה דומה יותר לשל מסך המחשב.

אבל כרגע, מעניין אותי יותר איך אני מפעיל את שני המכשירים יחד.

פורסם

טוב, עזוב אותך מתוכנות למיניהן.

לחצן ימני על שולחן העבודה --> מאפיינים -->הגדות --> מתקדם --> תצוגות.

(להלן מצורפת תמונה תוצרת בית, ועל כן, כל הזכויות שמורות לכל מי שמעוניין בהן)

עכשיו מה שנשאר לך לעשות, זה ללודא שאכן הTV מחובר (אם לא, יופיע לך ציור של כבל ועליו X)

וכדי ששניהם יוגדרו כתצוגה ראשית, אתה לוחץ על האייקון הקטן של מעגל בתוך עיגול.

http://img128.imageshack.us/my.php?image=57290762xx3.jpg

my first 2 cents in off-topic :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה שאתה מראה היה קיים בדרייברים הישנים יותר (גם אצלי זה היה ככה כשרק קניתי את המחשב הקודם שלי, לפני 6 שנים נדמה לי). היום, הכל מתבצע דרך הקונטרול סנטר. הלשוניות שכתבת עליהן לא קיימות, במקום כל הלשוניות שמסומנות ב ATI, קיימת לשונית אחת של הקונטרול סנטר (אצלי לפחות).

כשחושבים על זה, העצה שלי להתקין קונטרול סנטר אולי לא היתה במקום, אבל היות וכבר היה לו את זה בכל מקרה, לא נגרם נזק.

אלעדיקו, אם קיימות אצלך גם הלשוניות הנ"ל, הדרך שטל הראה בהחלט תעבוד.

היות ואין לי כרגע גישה לקונטרול סנטר, אני יכול רק לנחש דרכים. נסה ללחוץ קליק ימני אחרי שגררת את הטלויזיה לתוך המלבן, אולי זה יתן עוד אפשרויות.

אגב, ב LCD הצלחת לראות בשניהם ביחד?

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני יכול להציע לך את הבנאליים.. תאתחל את המחשב כשהטלוויזיה מחוברת אליו.

אם זה לא עוזר, תאלץ לחכות לגדולים ממני.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה קורה כשאתה גורר את הטלויזיה לאותו מלבן ביחד עם המסך (המלבן הלבן)? אצלי זה גורם לתופעה דומה מאוד למה שאתה מתאר (מחליף בין המסכים).

מה קורה כשהטלויזיה מחוברת ואתה עושה ENABLE למסך מספר 2 (בתמונה שבה מופיעים מלבן עם הספרה 1 ומלבן עם הספרה 2)? המסך ממשיך ימינה לתוך הטלויזיה? או שלא קורה כלום?

אמרת שאצל חבר שלך זה עובד. אתה בטוח שיש לו את אותו כרטיס מסך? אני שואל כי משהו העלה בי חשד. שים לב שהאייקון(ברשימה בצד שמאל) של ה- Displays manager שלך הוא מסך אחד. אצלי האייקון הוא שני מסכים, ואני יודע שאצלי אפשר להציג על שני מסכים ביחד. יכול להיות שזה חסר משמעות, אבל שווה בדיקה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תראה:לחבר שלי אין את אותו הכרטיס מסך, יש לו יותר ישן.שאני מעביר את הטלוויזיה לאותו המלבן איפה שהמסך הם מתחלפים.שאני לוחץ Enable לא קורה שום דבר.והנה תמונה עדכנית יותר אחרי העדכון של הדרייבר:

View.JPG

פורסם

כשאתה גורר את הטלויזיה בכוון החץ האדום ובכוון החץ הכחול (בתמונה) קורה אותו דבר? בשני המקרים הם פשוט מתחלפים?

מצטער על שאלות הקיטבג, אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני מבין.

View.JPG

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם אתה גורר את הטלויזיה לאיפה שהחץ הכחול מראה, ולאיפה שהחץ האדום מראה, קורה אותו דבר?

אגב, עכשיו כששידרגת את הדרייבר, מה קורה כשאתה לוחץ קליק ימני על הטלויזיה?

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...