Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,אחרי שנשרף לי אתמול המגבר יום אחרי הקנייה החליפו לי אותו היום וכנראה שההוא היה תקול מלכתחילה או משהו...על כל פנים המצב הוא כזה ואני צריך ייעוץ מקצועי כי אני ממש ממש מפחד להגביר את הווליום אחרי אתמול,אז אני צריך שמישהו ייתן לי טיפים טובים לכוון את המגבר עפ"י התמונות הבאות,(הכיוון הוא אותו כיוון שעשו בהתקנה,העתקתי מהמגבר התקול)

הנתונים הם כאלה: זוג רמקולים אחוריים 9\6 של חברה בררה בשם MAXSTAR אבל נשמעים ממש לא רע,כל אחד 450W,סאב של KENWOOD 1000W,והמגבר הוא DANBOSS 2700W... אלו תמונות שבהם פירטתי מי מחובר ואיפה...בבקשה תסתכלו על התמונות ונסו לתת חוות דעת איפה אפשר לשפר ואיפה אפשר לחסוך את הסיכון בפיצוץ רמקול נוסף או פרוטקשיין פתאומי...

ואני דיי אוהב להגביר כמה שיותר והמוזיקה היא קלאב טראנס,ככה שעדינות הסאב היא מאוד חשובה...תודה תודה תודה...

(צאו מנקודת הנחה שהקונטרול של הBASS במערכת הוא 0)

אלו התמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4-1.jpg

שוב,הרמקולים אחוריים!,תודה רבה רבה רבה על העזרה...:-)

פורסם

דבר ראשון לפני הכול אתה חייב לסדר את הכבל מינוס שלך הוא בחוץ כמעט....:shock::shock::shock:

ועם הוא יצא מהמקום אתה שורף אותו ברגע אז זה דבר ראשון....(הכבל הכחול העבה)

פורסם

במערכת תכבה את ה LOUD ושים את האקלייזר/כיונים על FLAT/0

את 2 הבאסבוסט שים על 0

את הלחצן מתחת לפלאט העליון שים על HPF ותכוון את הכפתור שמשמאלו ל לשעה 10

את הלחצן מתחת לפלאט התחתון שים על LPF ואת הכפתור שמימינו שים על השעה 10

2 הפתורים של הגיין זה הרגישות, ככה תכוון אתם ביחס למערכת כשאתה שומע ב 80 מהווליום שלה

זה בגדול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אין לצטט הודעה מעל!

תודה תותח,וזה בעיקרון אמור להתאים את המגבר לרמקולים ולהפחית סיכון של פיצוץ מסריח כן? :lol:

• תוכן חדש...